View Full Version : Помогнете
Харесвам едно момиче , но ме е срам да и кажа ... какво да правя ...много е сладка.Мисля , че ако и кажа ще ме отреже
priti_kiti
06-16-2006, 09:34
Нищо не губиш - най-добре и кажи. Ако не го направиш,винаги ще се чудиш какво е щяло да стане ако и беше казал а тва не е оферта.
predloji i po dobre da znae6 kvo 6te ti otgovori otkolkoto posle da se 4udi6
Нищо не губиш - най-добре и кажи. Ако не го направиш,винаги ще се чудиш какво е щяло да стане ако и беше казал а тва не е оферта.
проблема е че съм още малак а тя не си пада по малки въпреки че е на мойта възраст
П.П. това съм аз
http://deepseek.net/bitbucket/zakaka.jpg
http://deepseek.net/bitbucket/zakaka2.jpg
Кажи малко повече информация. Познавате ли се? Ако да, до каква степен? На колко сте години? Тя дава ли някакви признаци да те харесва?
Кажи малко повече информация. Познавате ли се? Ако да, до каква степен? На колко сте години? Тя дава ли някакви признаци да те харесва?
на 12 години съм и се познаваме от 3 тя също е на 12 . виждаме се често и си играем заедно по цял ден но незнам дали ме харесва . срам ме е да и кажа че аз имам чувства към нея
priti_kiti
06-16-2006, 09:42
ох милите :lol: еми пич,добре изглеждаш като за 12 годишен ама де да знам.. една целувка ще свърши по-добра работа от думите в случая ;) ако се отдръпне я остави,ако не - начи ходите :D айде успех ;)
ох милите :lol: еми пич,добре изглеждаш като за 12 годишен ама де да знам.. една целувка ще свърши по-добра работа от думите в случая ;) ако се отдръпне я остави,ако не - начи ходите :D айде успех ;)
:oops: :oops: :oops: досега не съм се целувал никога и незнам как става :oops: :oops: :oops: :oops:
priti_kiti
06-16-2006, 09:47
:oops: :oops: :oops: досега не съм се целувал никога и незнам как става :oops: :oops: :oops: :oops: оф да изключих тоя вариант.. ама кво ти пука всъщност? най-вероятно и тя не се е целувала,така че давай смело. ;) ама аз говора само за лека целувчица по устните,нищо повече :!: :lol:
много ми се иска да го направя , но ако това сложи край на приятелсвтото ни :cry: :cry:
priti_kiti
06-16-2006, 09:51
ее не вярвам да го възприеме толкова навътре... а тя има ли некви 'чувства' към теб? показвала ли ти го е по някакъв начин? ако искаш първо почни с леки намеци и ако тя ти отвърне,тогава я целуни.
незнам дали има тя чувства.Благодаря ви много за куража днеска ще пробвам да я целуна... дано се получи вечерта ако мама ми даде да седна на компютъра ще ви кажа какво се е случило.
Дам дидо ... знаех си че ме харесваш и обичаш ама да беше ми признал поне :twisted: Знаеш,че няма да те отблъсна
seksi_kote_f
06-16-2006, 11:07
Probvai ni6to nqma da zagubi6 ako probva6
когато се опитах да я целуна тя ме попита какво правя и избяга какво да правя :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
priti_kiti
06-16-2006, 20:16
Ми пич най-добре щом не иска момичето не я притискай.. откажи се и тва. нямаш избор
Krem4eto
06-21-2006, 09:34
когато се опитах да я целуна тя ме попита какво правя и избяга какво да правя :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Ами кажи и че я харесваш!!!!!!!
Змачи се превръщаш в артефакт като си с нея така ли....няма как да ти помогнем ако сам не го преодолееш ;)