View Full Version : za bala i sexa
kudravoto
06-16-2006, 10:25
ei sladuri aide tezi koito sa imali abiturienski bal tazi godina kato men da spodelqt kak be6e nai vajnoto ne6to v abiturienskata no6t sexa?javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
drugata godina zavarshvam, no ako nai vajnoto v bala e sexa :shock: i ako go smqtash kato zadaljitelna dobavka ... mmm dosta typo ... tova e poslednata vecher sys syuchenicite...
kudravoto
06-16-2006, 11:13
mi ne ne go smqtam kato nai vajnoto no vse pak e neotlu4na 4ast ot tova
ne`znaina
06-16-2006, 11:16
хахха ай стига бе ;) и аз завършвам другата година... тва че е балната вечер означава ли че непременно тряя да спиш с някои.. отиваме там за да сме със съученици а не да се праскаме.. пък на които му се отвори парашута брао лошо нема \:D/
Секс трябва да има, но да е с предварително мернат човек :D
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 11:19
....Дори няма да си правя труда да те обиждам, прекалено е лесно.
Аз лично не правих секс след абитуриенската си вечер и въобще не съжалявам за това.
tainannn
06-16-2006, 11:37
според мен секса е задължителен тогава :)
Nadelina
06-16-2006, 11:38
Az zavyrshvam dogodina i she gledam da se prasna togaa da znaete..koito ima jelanie da se obadi.. az togaa she pusna na vseki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
място, дата и снимка ? :-D
Напротив, много хора смятат, че задължитлено трябва да се натряскаш до такава степен на бала си, че да затрудниш най-големите отличници - специалисти в реанимацията на следващия ден, за да те върнат към живота :lol:
.. което разбира се е също толкова ограничено като твърдение, колкото и това, че 'сексът, видиш ли, е неотлъчна част от бала' :idea:
Напротив - отиваш, ядеш като прасе, лафиш с приятелите, с много от които за последно, после отивате и се разбивате в някоя дискотека.
Пък дали ще пиеш или ще правиш секс е в въпрос на 'момент', не на предварителна заявка.
kudravoto
06-16-2006, 11:54
mi za pove4eto ot moite sau4enici nai vajnoto ot bala e tova da se izpraskat az i priqtelqt mi togava ne go pravihme za6toto tova e edna vulnuva6ta ve4er spored nas bqhme s priqtelite koito moje pove4e nikoga da ne vidim no nqkoi se izpraskaha o6te v restoranta
я бой една оргийка спретнете като за последно ](*,)
NeSTa_86
06-16-2006, 12:22
Аз завърших тая година и...доколкото знам никой не е правил секс от моя клас. Много е тъпо да правиш секс баш на бала ти все едно никога няма да можеш след това. За мен тая нощ е за мен и за моите съученици, които може да не вида никога повече, така че за кво да си губа времето да спа с някоя ....при положение, че мога да си прекарам много яко .
az zavur6ih minalata godina i vob6te ne sajelqvam 4e ne sum praskal nqkoq na bala. Tva vob6te n e e nai vajnoto ne6to super dobavka e za ve4erta ama samo tolkova o6te pove4e 4e kato se zamislite 99 % ot horata gi vijdate za poslednoi tva vi e 6ansa da si napravite mega super qk kupon ne mislite za sexa ako mislite mnogo lo6o za vas bih kazal az
Jenninka
06-16-2006, 13:24
ква е тая тема???дали си се еб**л с някой на бала?има ли значение?
kak be6e nai vajnoto ne6to v abiturienskata no6t sexa?
Най Важното??? :lol: :lol: :lol:
Хахахахаххахахахахахахаха хахахахахаххахахахахаха!!!
Това беше най-голямата глупост в скоро време която съм прочела!
Абе момиче ти чуваш ли се кво говориш бе?Как пък точно на бала това ще е едно от неотлъчните неща...врели некипели...
Аз тая година на моя бал ... кво да не би да съм се ебала или пък доста приятели и познато който и те завършваха...и те не са се ебали...кви са тия простотий...тва ти е последна вечер с класа,а ти ми мислиш за ебане ебаси мамата бих казала!
Вместо да се забавлявате и да си правите купона шИ сЪ ибетИ ма пък и аз кво говоря...всеки отговаря сам за себе си ама си далеч от истината мойто момиче :-D
az, koi drug osven men
06-16-2006, 20:13
kum avtorkata: TI DOBRE LI SI? NAI_VAJNO I NEIZMENNO E SEX NA BALA :shock: :shock: :shock: Boje vse po-zle stvat tiq hora, ludncite ne stigat da gi poberat :smt013 :smt019
DitmataMC
06-16-2006, 20:31
ebahti typoto tvyrdenie
SmiLe_BaBy{P}
06-16-2006, 22:30
Az zavyrshvam dogodina i she gledam da se prasna togaa da znaete..koito ima jelanie da se obadi.. az togaa she pusna na vseki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Божеее... мислех,че курвите са на изчезване ](*,)
Да ви го набия в изкурвясалото общество.
zaharinka
06-16-2006, 22:36
i az zavurshih taq godina
i da ti kaja mila izobshto ne se e govorilo v moq klas za sex na bala! tova ti e poslednata vecher s klasa (kakto kazaha ostanalite)! kvi sa tiq prostotii be!?!?!? aaaa [-(
Nadelina искам и аз!
А сега сериозно-ти си курвичка според мен! =D>
може би не си правила достатъчно секс..и за тва си искала да правиш секс на бала,но не е станал номерът и сега питаш хората да споделят за да се почувстваш и ти част от секса хАХА
`Death`Whore`
06-16-2006, 22:39
Първо, ще ви кажа нещо за бала. Балът не е последният ви ден с тези хора. Ако държите на тях и те - на вас, ще ги виждате. Най-добрите приятели на немалко хора са от ученическите години. И второ - секс се прави с желание и терен, разбира се.
Ся аз мисля че само една курва или некой плейбои може да го каже това че е неотлъчна част...
Тази тема надмина по тъпизъм абсолютно всичко...
Бях абитуриент тази година... Имах дама на бала... Но за секс неостана време да се мисли... Изкарахме си супер и дори не се натряскахме... Мисля че това е важно, да си изкараш супер и после да го помниш...
А не да помниш как ти навират тръби в гърлото и да ти промиват стомаха...
Поздрави,
Гост :-$