View Full Version : za fitnesa
v kakva posledowatelnost e nai-dobre da se pravqt uprajneniqta-purvo za muskuli i sled tova aerobnite uredi ili obratno?
p.s. nqmam nujda ot otslabvane a hodq za da si poddurjam tqloto
molq za suveti ot kompetentni v tazi oblast hora
Пепи Пекторалиса
06-16-2006, 13:17
Първо аеробните.
в един ден аеробика и фитнес се не правят [-X . Един ден или фитнес или аеробика. Естествено преди тренировката трябва да се поразкършиш да не се получи някоя травма.
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 16:04
в един ден аеробика и фитнес се не правят [-X . Един ден или фитнес или аеробика. Естествено преди тренировката трябва да се поразкършиш да не се получи някоя травма.
Така е. Така нареченото кардио ако се прави преди или след тренировката с тежести я изяжда и няма никакъв ефект от тренировката с тежести. Вярно ти си момиче и не гониш мускулна маса, но все пак ти препоръчвам да правиш тренировките в отделни дни.
:mrgreen: tova go 4uvam za purvi put-instrukturite vuv fitnesa za6to ne sa go kazali-kade bleqt tiq mladeji
abe pi4ove to vsi4ki macki vuv fitnesa pravqt i aerobni i muskulni uprajneniq-zna4i vsi4ki ei taka si se mu4im
mnoogo lo6o e da si neinformiran
10x za suvetite-priemam i o6te
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 19:04
Така е, това е много често срещана грешка. Инструкторите не го знаят, защото са минали двуседмичен курс повечето и си нямат и идея от анатомия и биология, а аз примерно ходя по семинари, говоря с топ културисти и се познавам с някои професори он НСА, които са ме съветвали. Занимавам се и с биология и химия...
MiRaCuLix.bb bi li mi dal primeren plan i za dvata vida trenirovki kato ima6 vpredvid 4e nai-ve4e iskam da rabotq za korem
za da te orientiram-na 17 god sum-165sm i 50 kg
6te ti buda blagodarna-za6toto mi pisna ot izmi6liotini-iskam kompetenten 4ovek da mi izqsni tezi ne6ta
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 20:15
Хехе, за корем не можеш да работиш само. Ако искаш да сваляш мазнини се сваля общия процент мазнини на тялото. С коремни преси мазнини не се свалят. Никакви упражнения не дават ефект, въпреки, че ако правиш редовно коремни преси и някои други упражнения ще имаш доста по-плосък и оформен корем.
Пиши ЛС, ще ти обясня. Ходиш на фитнес нали? Каква програма ти написаха?
начи според мене айробиката е хубаво да я правиш в отделен ден
но преди тренировка 5-6 минути отделяй за айробика или както го пише в книгите кардио
чел сам че е добре и след тренировка да се прави айробика ама нз
влез в този сайт има неща които ще ти помогнат - www.bb-team.org