View Full Version : При бръсненето на...
докато се бръсна със самобръзначка ми се получават някви гадни пъпчи където са били космите. с какво се мажете след бръснене. да уточня става въпрос за интимните части
Mi az 4estno-kazano ne sum namerila spasenie ot tezi pupki :|do kokoto znam dosta se polu4avat i ot dopira na drexite kum obrusnatoto mqsto, ama ne moje da se provetrqvame neprekusnato \:D/
laynovoz
06-16-2006, 13:47
Mi az 4estno-kazano ne sum namerila spasenie ot tezi pupki :|do kokoto znam dosta se polu4avat i ot dopira na drexite kum obrusnatoto mqsto, ama ne moje da se provetrqvame neprekusnato \:D/
така е!
не се бръсни на контра(демек срещу косама)и ше са по-малко
rali4ka91
06-16-2006, 16:20
така е!
Е че ако не се бръсне срещу косъма няма да се обръсне добре бе!!!
laynovoz
06-16-2006, 17:30
така е!
Е че ако не се бръсне срещу косъма няма да се обръсне добре бе!!!
ми нека има косми тогас :)
nikakvo brysnene - samo kola i epilator...i osobeno tam...problema e 20-30 min - dokato se vyzstanovi kojata i iz4ezne za4ervqvaneto. a moje da se majete s krem BO4KO - za bebeta ima go navsqkade - i struva stotinki - sydyrja smradlika i e super efikasen za vsqkakvi pypki i odraskvaniq.
dan dan dan
06-16-2006, 18:09
На мене с бебешка пудра много ми се успокоява кожата след всякакъв вид епилация и депилация.Пробвай!!!:)
Brrrrrrrrrrrrr
06-16-2006, 18:29
На мене с бебешка пудра много ми се успокоява кожата след всякакъв вид епилация и депилация.Пробвай!!!:)
На мен също!