View Full Version : 6tastie
6tastlivotoo{f}
06-16-2006, 15:46
predi hodeh s edno mom4e ama skasahme sled izvestno vreme...naskoro 6tqhme da se sabirame no ne stana ne6to e moje i da stane no ne mi se vqrva ve4e a az go obi4ah adski mn sega nz dali go obi4am taaa strannoto e 4e moje ve4e nikoga da ne badem zaedno az go obi4am a sam mega 6tastliva nz na kakvo se dalji tva...be6e mi tapo tiq dni ama denska sam v adskoto nastroenie i prosto ne moga da si goobqsnq :smt017 mn iskam da se saberem znam 4e moje i da ne stane a mi e veselo...vazmojno li e obzeloto me 6tastie da e kato nqkakva za6tita koqto sam si izgradila...za da ne bada naranena?kak mislite??
WhiteHorse
06-16-2006, 16:10
Чесно казано не те разбрах много добре,но от разбраното
мисля,че трябва да поговорите и да му разкриеш чувствата си.
:-k
Нищо не губиш!А ако не стане си останете приятели :)
LP_girl_14
06-16-2006, 17:32
Защитна стена от щастие?Не мисля!По скоро се радваш че имаш възможност да си върнеш нещо,което вече си изгубила.Искаш да се събереш с него :arrow: направи го!Има 2 варианта-да се изгуби отново тръпката и бързо да се разделите,или пък да сте помъдряли малко,да сте се поучили от грешките си,да не повтаряте причините поради които сте се разделили предишния път и да се опитате отново.Но преди да направиш тази крачка ,убеди се че имаш чувства към него :!:
{sweet4e}
06-16-2006, 17:46
Ми..може би ти просто свикваш с мисълта че вече не сте заедно.Товае хубаво защото...някои момичета доста страдат от подобна раздяла.И....може да се съберете.Така е ставало и с мен!!!
sexy_dizzy
06-16-2006, 17:50
Мен ми се беше случило нещо подобно преди време.Имах недоразяснени отношения с едно момче.Уж ми се водеше за гадже,а след въпросната вечер,в която"тръгнахме"не се беше обадил.И започнах да си мисля,че ме е лъгал и тн.Но изведнъж мина известно време и ме обзе някакво такова чувство.На щастие както ти го наричаш.Самата аз не разбирах на какво се дължи това.На другата вечер той ми се обади и пожела да се видим.Този път тръгнахме и разяснихме отношенията си-оказало се,че имаше едно недоразумение.Тази връзка продължава и до днес.Не знам,може би ти самата имаш някакво предчувствие и трябва да се радваш за това,защото не всички го имат.Очаквай най-хубавото и се бори за любимия си.И разказвай за развитието на нещата занапред.
\:D/
IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 06:32
predi hodeh s edno mom4e ama skasahme sled izvestno vreme...naskoro 6tqhme da se sabirame no ne stana ne6to e moje i da stane no ne mi se vqrva ve4e a az go obi4ah adski mn sega nz dali go obi4am taaa strannoto e 4e moje ve4e nikoga da ne badem zaedno az go obi4am a sam mega 6tastliva nz na kakvo se dalji tva...be6e mi tapo tiq dni ama denska sam v adskoto nastroenie i prosto ne moga da si goobqsnq :smt017 mn iskam da se saberem znam 4e moje i da ne stane a mi e veselo...vazmojno li e obzeloto me 6tastie da e kato nqkakva za6tita koqto sam si izgradila...za da ne bada naranena?kak mislite??
Ami ako iska6 da si s nego mu pripomni primerno nqkoi hubavi momenti i mu kaji pomni6 li onazi ve4er kogato..... i mu kazva6 moje vse pak da se povtori ? :)
V smisul...nqkoi hubav moment mu pripomni...Neznam govori otkrito s nego..
Мога само да ти кажа да поговорите!
Spored men , prosto si sviknala s nego , ne 4e go obichash tolkova dulgo
playful_baby
06-19-2006, 08:14
Защитна стена от щастие?Не мисля!По скоро се радваш че имаш възможност да си върнеш нещо,което вече си изгубила.Искаш да се събереш с него :arrow: направи го!Има 2 варианта-да се изгуби отново тръпката и бързо да се разделите,или пък да сте помъдряли малко,да сте се поучили от грешките си,да не повтаряте причините поради които сте се разделили предишния път и да се опитате отново.Но преди да направиш тази крачка ,убеди се че имаш чувства към него :!:
napalno sam saglasna =D> =D> =D>