View Full Version : Moderated by W.I.M.: Връзка с женен мъж ?
Здравйте всички. Имам един сериозен въпрос към вас. Какво мислите за връзките с женени мъже. Като държа да отбележа че въобще не става въпрос само за секс, а дори напротив. Просто как приемате факта да си влюбен в женен мъж. Който няма деца, дори не обича жена си.
При мен е така. Имам сериозен приятел от няколко години. обичам обаче другия, който е женен, но не обича жена си, а изпитва чувства към мен. Какво бихте направили вие в моето положение? Бихте останали с човека, с който сте сега, който дори прави планове за съвместно бъдеще и дори женитба ( да, не съм тийн вече), или бихте се борили за любовта си, въпреки че ще нараните други хора.
Много моля само за сериозни отговори, който не се вълнува - нека не пише.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
neznam kakvo da te posavetvam ama 6te ti kaja samo edno :
VINAGI PRESLEDVAI 6TASTIETO SI !!! NE GO OSTAVQI DA TI SE IZPLUZNE!
strawberry1988
06-16-2006, 19:37
polojenieto e serizno,no spored men trqbva da izbere6 tozi,koito obi4a6 i tozi,s koito se 4uvstva6 dobre
sunny_girl16
06-16-2006, 19:41
polojenieto e serizno,no spored men trqbva da izbere6 tozi,koito obi4a6 i tozi,s koito se 4uvstva6 dobre =D>
Помисли си много внимателно,защото връзката ти е наистина сериозна....НО в крайна сметка избери този,когото обочаш наистина и му се посвети.Дай всичко от себе си,за да сте заедно.Бори се!!!!!
Желая ти щастие!
Brrrrrrrrrrrrr
06-16-2006, 19:55
Помисли си много внимателно,защото връзката ти е наистина сериозна....НО в крайна сметка избери този,когото обочаш наистина и му се посвети.Дай всичко от себе си,за да сте заедно.Бори се!!!!!
Желая ти щастие!
=D> :idea:
според мен трябва да вземеш под внимание времето което си прекарала с единия и с другия.може и да си мислиш че си щастлива с другия но дали е така?от колко време го познаваш,колко време сте прекарали заедно?Помисли много внимателно как бихте се разбирали ако сте заедно повече време,ами ако живеете заедно,отношенията на хората са коренно различни когато са коренно различни когато започнат да живеят заедно.Трябва много внимателно да прецениш,все пак помни че решението се крие вътре в теб никои освен теб не е в състояние да вземе наи доброто решение,трябва много внимателно да съчетаеш сърцето си със разума.Понякога сме склонни да се поддаваме на чувствата и след това да съжаляваме,затова помисли много внимателно.а и още нещо-забраненият плод е най сладък!запомни каквото и решение да вземеш най-важното е ти да се чувстваш добре!!!!!!!!!!!!
Бих следвала чувствата си-колкото и изтъркано да звучи!
{sweet4e}
06-16-2006, 21:06
Ми..какво да те посъветвам...Прецени дали този мъж е готов да напусне жена си!!!!!Доколкото разбрах той те обича,както и ти.Щом и двамата имате сериозни връзки....малко ще бъде гадно , но ако не си щастлива с този мъж,с който си сега...просто го напусни.Трябва да бъдеш силна.Все пак ти имаш право да бъдеш щастлива,не го забравяй!!!И двамата трябва да се борите един за друг....за да бъдете щастливи!!!! :smt052
~Amalia~
06-16-2006, 21:11
Naistina e mnogo slojno i trudo da izberesh.Ostavi si malko vreme.Prebroi plusovete i minosite.I nai-veche razberi kakvi sa namereniqta na jeneniq maj kam teb.Ako e gotov da napusne jena si zaradi teb i naistina ti dokaje che te obicha-riskuvai.No ako ne si sigurna v nego ne se hvarlqi v neizvestnostta
gadno e da zareje6 priqtelq ti 6tom toi iska da se jenite edva li ne.gadno e i tozi jeneniq da zareje jena si. no 6tom se obi4ate ne trqbva da stradate. vse nqkoi 6te strada - vie ako ostanete s horata koito ne obi4ate ili te ako se razdelite s tqh, no pone 6te imat 6ansa da sre6tnat drugi, koito naistina da giobi4at.
emi.....................................neznam! :cry: :cry: :cry:
Мойто мнение е:
НИКОГА НЕ СЕ БУТАЙ С ОБВЪРЗАНИ!КЕФ НЕ КЕФ Ъ-Ъ!
momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 09:24
sporet men nqma nujda da idva nqkoe mace :)
za6toto tq trqbva da e otka4alka pri tova 6te se naranqva sama
za6toto si4ki momi4eta(jeni)ne im e priatno kato razberat 4e gadjeto
im ima druga a taka kato razbere i lubovnicata i tq .
kuf smisal ima pri polojenie 4e samo 6e stane 6it
za tva si4ki qki madami neka da ne se izlaga me [-X [-X [-X [-X [-X 4e... :smt014 ..... :smt019 :smt006
za tva si4ki qki madami neka da ne se izlaga me [-X [-X [-X [-X [-X 4e... :smt014 ..... :smt019 :smt006
Еваларка :):):)
a az ne razbrah kakvo iska6e da kaje momi4eto_M_!_S_T s tova mnenie ?
Демек не се преебавай залудо :)
`Death`Whore`
06-17-2006, 09:49
Ако не обича жена си, ще я напусне и ще подаде молба за развод. Ако още живее с нея, не се надявай да я напусне.
mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 09:56
Че да не се свършиха свободните мъже бе хораа..... :o
Аз избягвам дори мъжете,които си имат приятелки....отхвърлени са като част от ежедневието ми...и една моя приятелка чака любимият и да напусне приятелката си,с която са 6 години и дори секс не правят вече с нея,ма той няма да я напусне...поради една или друга причина...тъпото е,че искат да имат всичко тия мъже...с две дини под една мишница...от два стола лесно се пада на земята....тъпото също е,че така нараняват околните,които уж "обичат"....да обичаш значи да знаеш,че искаш да бъдеш само и единствено с този човек....причините,за да не напуснеш жена си или приятелката си трябва да са много сериозни....иначе трябва да си пълен нещастник...и аз така си разправях преди "мааа аз не мога да го зарежа заради друг...свикнала съм,не знам си кво...." тва не пита и не чака...и колкото по-бързо се откъснеш от веригите-толкова по-добре
хубаво е да се бориш за любовта си. чувстав са най-важни. но пък помисли колко хора ще нараниш ако избереш този начин. не само семейството на жениния мъж, но и приятеля ти. щом той гради планове за съвместно бъдеще ти си това, заради което той си струва да живее. помисли си добре!
momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 13:25
mersi :)
LP_girl_14
06-17-2006, 13:37
Незнам,тези теми са ми малко далечни,щото аз все пак съм на 15 и през ум не ми е минавало да се заглеждам по женени...Но не разбирам защо този човек(мъж) ще сключи брак със жена,която не обича.Да предположим че са били щастливи заедно,но вече чувствата са охладнели.Но тогава защо са заедно?И всеки нормален човек мечтае след години или когато се почувства готов да създаде семейство,да има деца.А какво стабилно семейство би могъл да създаде човек,който не обича жена си и й изневерява.Ако не е щастлив с нея,да се разведат!Супер обидно бих се почувствала аз ако бях на твое място или на мястото на жена му.Той може да ти разправя колко те обича и т.н.,ама накрая вечерта едва ли остава при теб.Когато се прибере ,дори да ти казва че няма чувства към жена си той вероятно си ляга с нея,живее с нея,общува с нея.ако толкова не можеше да се понасят нямаше да са заедно.Според мен би могла да имаш една много по-нормал;на и спокойна връзка с някое момче на или окло твоята възраст,което да е свободно и със семейно положение: неоженен...
HandOfBlood
06-17-2006, 13:38
само факта, че е женен и че е около 10 години по-голям от мен изключва възможността да се влюбя в него (;
Sexapilna_kukla
06-17-2006, 16:28
Mila az sam v pochti sashtoto polojenie kato teb-hodq s jenen,samo che edinstveneta razlikata pri men e,che nqmam drug priqtel,a sam samo s nego.Ako sam na tvoe mqsto neznam kakvo bih napravila,no mislq,che shtom obrashtash vnimanie i imash nqkakvi chuvstva kam jeneniq znachi ne darjish mnogo na priqtelq si.Ako ne e taka predpolagam,che ne bi si pozvolila chuvstva kam nqkoi drug.Ako mislish,che namereniqta na jeneniq sa serizoni,che toi naistina darji na teb i che ti izpitvash po-silni chuvstva kam nego,otkolkoto kam priqtelq si,po-dobre sloji krai na tazi vrazka,prosto mislq che nqma smisal,a ottam natatak neznam,vremeto shte si pokaje...
Здравйте всички. Имам един сериозен въпрос към вас. Какво мислите за връзките с женени мъже. Като държа да отбележа че въобще не става въпрос само за секс, а дори напротив. Просто как приемате факта да си влюбен в женен мъж. Който няма деца, дори не обича жена си.
При мен е така. Имам сериозен приятел от няколко години. обичам обаче другия, който е женен, но не обича жена си, а изпитва чувства към мен. Какво бихте направили вие в моето положение? Бихте останали с човека, с който сте сега, който дори прави планове за съвместно бъдеще и дори женитба ( да, не съм тийн вече), или бихте се борили за любовта си, въпреки че ще нараните други хора.
Много моля само за сериозни отговори, който не се вълнува - нека не пише. Мила съвсем сериозна съм сега.Зна4и по-добре си остани с приятела заштото може да оби4аш женения но после ште съжаляваш .няма да е много хубаво ако тръгнеш с женен мъж :(
Е ти ве4е както си решиш.Желая ти успех със избора :-)
alkobalko
06-18-2006, 08:54
Chujdoto si e chujdo. Rucete dolu ot obvurzani muje. Do teb imash chovek, koito te obicha, ne bqgai ot shtastieto v tursene na neshto drugo.
бади стаслижа :!: :!: :!: :!: :!: :!:
fuck_you_baby
06-18-2006, 15:50
az sam protiv obvarzanite maje(nezavisimo dali sa 6taslivi ili ne sas polovinkata si).pak ako ne q obi4a za6to e o6te s neq za6to ne se razdelqt :smt017 neznam ti sama trqbva da si preceni6 sas kogo iska6 da bade6 no pomisli dobre predi da izbere6 sas kogo iska6 da si. :!: da ne sajelqva6 posle :?:
Не оставяй приятеля си. Не е страшно това да излизаш с женен, по-скоро е страшна несигурността - не знаеш какво мисли дали ще събере смелост да разруши това, което е изградил ....... Въобще мног е гадно. Не знам колко време си с този човек , но гледай да не се подаваш много не чувствата си. Не можеш да знаеш какво те очаква думите са думи и са винаги хубави , но действията са съвсем различно нещо.
_sexy_madama_
06-19-2006, 11:28
emi ako obi4am nqkoi silno (i toi da e jenen/na)az bih go ostavila za6toto tova e negovoto 6tastie i 6tom go obi4am ne bih razvalila semeistoto mu
no ako nqma deca i ne obi4a jena si az bih poi4akala 1-vo da se razvede i togava da si imam vruska s nego
ami ako me luje i obi4a jena si?zamislise :smt119
PoIsOnKiSsES
06-20-2006, 06:53
moqt savet e da ostavi6 jeneniqt maj kolkoto i da go obi4a6 nali znae6 4e 4ovek ne biva da gradi li4noto si shastie varhu 4ujdoto neshastie ako go obi4a6 tolkova kolkoto kazva6 ostavi go dokato ne se razvede i ne ti pokaje 4e darji na teb kolkoto ti kazva saglasna sam s _sexy_madama 4e moje i da te laje 4e ne obi4a jena si i e s teb samo za s..... ne pravi gluposti bez da si sigorna v 4oveka [-X :!: :|
rali4ka91
06-20-2006, 08:33
\:D/ \:D/ \:D/
mnogomili4kata-sf
06-20-2006, 08:57
\:D/ \:D/ \:D/
Аз пък бих казала,че понякога това щастие ти донася в последствие най-голямото нещастие...трябва си малко разум от време на време
Kaji ni vse pak na kolko godini si? Situaciqta naistina e slojna,no shtom toi ne obicha jena si zashto e s neq?Shtom iska da e s teb neka dokaje chuvstvata si,da se razdeli s neq i ostane s teb.V protiven sluchai ti ostavash lubovnicata.Nz,no az na tvoe mqsto bih se chuvstvala ujasno,bih se chuvstvala kato nqkakva igrachka,za tova hubavo si pomisli kakvo tochno iskash.Dali iskash da ostanesh s priqtela si ili da bydesh s tozi jeneniq?Dali pyk ne e samo momentno privlichane?!Prosto trqbva da si pomislish mnogo dobre.Inache az bih te posyvetvala da poslushash syrceto si!Ako mislish,che naistina go obichash ostani s nego,razdeli se s priqtela si i go nakrai da se razdeli s jena si,koqto tolkova ne obichal.
Krem4eto
06-21-2006, 13:05
САМО ПРОБЛЕМИ!!!
He3HauKa
06-21-2006, 13:15
Ima li smisal da si s chovek kogoto ne obichash ?Kogato go celuvash ,da vijdash drug,a kogato toi te celuva da se dyrpash i da iskash da si dalech ot nego.... gadno e !Ako za borish za tozi kogoto obichash nqma da si egoistka ,zashtoto kakto kaza ti i toi ima chuvstva kam teb... Vyv vsqka situaciq ima nqkoi naranen ... no ne se otkazvai ako naistina se obichate shte ste zaedno ! A drug e vaprosa ,ako toi nqma da napusne jena si togava potyrsi lubova nqkade drugade i ne sasipvai tova koeto si gradila do tozi moment
kofti sitiaciq..................... :( :( :(
lost_girl
06-24-2006, 11:49
mi az bih predpo4ela da ostana s 4oveka,koito sam sega za6toto me obi4a mn qvno 6tom pravi planove za suvmesten jivot s men,bih jertvala sebe si samo i samo toi da e 6tastlie!