View Full Version : Ако баща ми разбере е свършено с мен...
Tangerine
06-16-2006, 20:23
Дълго време си нямах приятел, но най-накрая щастието ми се усмихна.
Много съм щастлива и наистина го обичам, само дето баща ми не знае.
И по-добре, че не знае, защото ако разбере първо ще претрепе него, после мен. :( Не, баща ми не е някой психар или нещо от типа, но просто не удобрява вкуса ми спрямо момчетата. Аз и аз малко се срамувам... но просто тези момчета ме привличат... тези с дългите коси, кожените якета, моторите... истинските метъли и рокери.
Самата аз съм метълка, но не явна. Искам да кажа, че не нося черни дрехи или нещо такова... просто съм такава по-душа. :roll:
Майка ми знае за това момче, защото точно тя ни запозна и смята, че е свестен. Малко е смешно, майка ти да те запознае с гаджето... ама...
Само, че баща ми ако разбере... ле-ле...
Заставила съм майка ми да не му казва, нищо защото тогава лошо ни се пише и на двете. Първо на нея, за дето ме е запознала с него, второ на мен, за дето съм тръгнала с "този пропаднал наркоман".
Какво да правя? Как да му кажа? Или изобщо да не му казвам? Не мога да продължавам да се крия! Вече оправданията от типа на "излизам с приятелки" станаха доста подозрителни. Моля ви помогнете ми! :cry:
TheArchEnemy
06-16-2006, 20:43
6tom misli6 4e ba6ta ti 6te reagia taka po-dobre ne mu kazvai.ne e nujno toi da znae pone zasega.ako po natam re6i6 4e trqbva da mu kaje6 mu kaji.vse pak e dobre 4e maika ti znae i te podkrepq.taka 4e moje da produljava6 da kazva6 4e izliza6 s priqtelki i ako si ubeditelna toi nqma da zabeleji osven ako ne vi vidi slu4aino nqkude s gadjeto ti.no i da nau4i 6te trqbva da go prieme vse pak.taka 4e ne se pritesnqvai tolkova.kakvoto trqbva da stane,6te stane. :wink:
И по-добре, че не знае, защото ако разбере първо ще претрепе него, после мен. :( Не, баща ми не е някой психар или нещо от типа, но просто не удобрява вкуса ми спрямо момчетата. Аз и аз малко се срамувам... но просто тези момчета ме привличат... тези с дългите коси, кожените якета, моторите... истинските метъли и рокери.
Самата аз съм метълка, но не явна. Искам да кажа, че не нося черни дрехи или нещо такова... просто съм такава по-душа. :roll:
Майка ми знае за това момче, защото точно тя ни запозна и смята, че е свестен. Малко е смешно, майка ти да те запознае с гаджето... ама...
Заставила съм майка ми да не му казва, нищо защото тогава лошо ни се пише и на двете. Първо на нея, за дето ме е запознала с него, второ на мен, за дето съм тръгнала с "този пропаднал наркоман".
Какво да правя? Как да му кажа? Или изобщо да не му казвам? Не мога да продължавам да се крия! Вече оправданията от типа на "излизам с приятелки" станаха доста подозрителни. Моля ви помогнете ми! :cry:
Мене ако питаш не му казвай. Изчакай и ако връзката ви стане наистина сериозна само тогава му кажи.
techCandy
06-16-2006, 20:53
Е чак да ви изпопречука? Ти на колко си години, девойко. Защото ако
си над 15- 16 нищо вече не може да ти направи, не може да те спре, и той го знае. Честно казано, не знам какво да те посъветвам, дали да му казваш, или не. Той подозира ли нещо, когато кажеш "излизам с приятелки", или ти просто се спараноясваш? Ако мислиш, че наистина те подозира, по- добре му кажи. Обясни му, твърдо и убедено, че ти няма да си оставиш момчето, само защото той има предрасъдъци от преди 20 години. Просто не му се давай, нищо не може да ти направи, ако наистина го обичаш, няма да позволиш нещо такова да развали всичко.
Ти на колко години си?Гаджето на колко години е?Баща ти на колко огдини е?Майка ти на колко години е?Айде отговори на тия въпросчета и ще ти поставя диагноза.
1.няма кво да се срамува6 от вкуса си,те тея мом4ета са най яките :smt023
2.по добре не казвай на бащата,ти сама си знаеш 4е 6е стане лошо :-D ,пък ако разбере-стискам палци да измисли6 добро оправдание :smt016
аре успех :-)
Tangerine
06-16-2006, 21:56
Ти на колко години си?Гаджето на колко години е?Баща ти на колко огдини е?Майка ти на колко години е?Айде отговори на тия въпросчета и ще ти поставя диагноза.
На 17 съм. Той е на 19. Мисля, че годините на баща ми нямат значение... ама все пак 47.
А за това, че параноясвам... ами нормално е. Като знам какво може да ми се случи. ](*,)
Nekasa4a
06-17-2006, 14:49
И какво може да се случи че не ми е ясно ?
За да се случи нещо баща ти тря да е психопат а каза че не е такъв. Пък и каза че майка ти те е запознала с прятеля ти.... еми начи бащати неуважава майкати ако не приеме неиното мнение че приятеля ти е свестен а тогава имаш по голям проблем от това дали баща ти ще хареса гаджето ти :twisted:
На 17 съм. Той е на 19. Мисля, че годините на баща ми нямат значение... ама все пак 47.
А за това, че параноясвам... ами нормално е. Като знам какво може да ми се случи. ](*,)
Еми гледай сега...Ако е един от ония миришещите,некъпещите се и тъпираните да ти кажа и аз бих бил против.Обаче ако си е нормален метъл,то тогава не виждам нищо лошо.Но няма да ти кажа да поговориш с него,а ще ти кажа нещо друго.Действай бавно-бавно...агали-агали...щото и сестра ми точно на 17 се фана с един арменец(Бтв,той е много пекан и точен пич!),който беше на околооо...нз точно...май 24-25...няма значение...никой не искаше тя да е с него,но ето факт,все още са заедно!Така че започни да му намекваш че вече не си малка и че си си намерила...ъъъъъъъъ...другар че в живота...ако е от разбраните ще разбере на къде духа вятъра и ще каже "ми запознай ме" и кат ги запознаеш ще не ще нищо не мое ти каже...най-много да го изгони :lol:
У другата възможност е че ако ти почнеш да му намекваш и той се окаже от неразбраните и ше почне да ти вика "малка си...няма да се занимаваш с момчета" и т.н.Тогава ще чакаш да разбере че все пак си достатъчно голяма...естествено всичко това няма да му го изтърсиш на един път,а лека-полека,ден след ден ще му намекваш за тая тема и така...дано да те разбере и да не те мисли за малка...
П.С.Правя си тези изводи(че баща ти те мисли за много малка),поради начина по-който го казваш : "Ако баща ми разбере е свършено с мен..."...демек ако разбере че дъщеря му е започнала да се превръща в жена и ше му стане кофти...все пак разбери го и ти де...а,бтв тва си е бащинска ревност!Така че...внимавай...бащите са много чувствителни,точно по отношение на дъщерите си...
П.С.Това е мнение написано в/у наблюденията ми!Не гарантирам че всичко е точно така.
Така...АКО му кайш първо ще му обясниш че се харесвате,че си падаш по такива момчета... и че си пораснала и вече можеш да решаваш сама. :smt016 :smt016 :smt016
IKisseDAGirL
06-18-2006, 14:33
защо си мислиш, че излизането с приятелки е подозрително? така ти се струва, защото това не е вярно
но ако наистина го правеше, щеше да ти изглежда съвсем нормално нещо :wink: то си е де.. когато си си нямала приятел да не би да не си се шматкала насам-натам с други момичета
съвсем нормално е и едва ли би било подозрително 8)
О,не е нужно да казваш се още.Изчакай да станеш на 18!Или поне поговори сериозно с него и може би,когато разбере,че и майка ти е на твоя страна ще си промени вижданията! :D
heh tez bashti...znachi ti si veche na 17,az sam na 15,i oshte ne sam kazala na bashta mi za priqtelq li ...toi ni e vijdal nqkolko pati,kogato e minaval pokrai nas s kolata,no nito e spiral nito nishto...toi ne povdiga temata i az si malcha....prosto ne moje da go prieme zashtoto az sam mu vtorata dasshterq,imam i sestra ..priqtelqt na sestra mi sashto e metal,no ne tolkova qven..bashta mi sashto ne go haresva,no ne zaradi tova che e metal,a zashtoto vednaj bqha razgovarqli i stana edna..toi mu kaza,che e mnogo vlasten bashta v ochite,i ottogava bashta mi ne go haresva...no sestra mi ve4e e na 21 i nqma kak bashtta se e primiril..
ta po tematamstrashnichko e naistina da kajej da bashta si..no spored men po-dobre e da mu kajej ti,otkolkoto toi da go razbere ot drugi hora ili da vi vidi...togava shte stane po-zle..a paki priqtelqt ti ne e tolkova po-golqm ot teb i sigurno e svesten shtom i maika ti go odobrqva,taka che kasmet !!
teenkopele
06-20-2006, 22:07
Изборът и животът са си твои. Не е нужно баща ти да хареса дадено момче, за да излизаш с него. Важно е теб да те кефи.
Според мен, не му казвай директно. Просто спри да се криеш и рано или късно той сам ще разбере.
Успех. :wink:
П.П. Няма от какво да се страхуваш.
Кажи му бе..По-добре да разбере от тебе, отколкото после..От личен опит ти казвам - по-лошо е да разбере от друг...
А за вкуса ти - без коментар.
Еееееее браво мацка, МЕТЪЛ RULZz =D> =D>
А за баща ти...май нистина ще е добре да му кажеш ти а не да разбере от някой,който ви е видял заедно или нещо подобно!Първо започни с характеристика на гаджето-много е добричък,не пуши,не пие(не че е вярно,де,ама за да омилостивиш баща си)много е мил,учи си(или работи си)съвестно...ей такка- и после казваш"ми той слуша метъл малко...и ходи с черни дрешки,ама е толкова добричък)или някакви ей такива глупости му ръсиш :lol:
А ако не искаш да му кажеш-излизането с приятелки наистина ти се струва подозрително,само защото не е вярно.Казваш,че сега имате някакъв проект от даскало(ако още си на даскало де),ако не-просто компанията много те кефи и искаш да си с тях.А защо не се наговориш с майка ти?Казвате пред баща ти,че излизате заедно,а тя отива на кафенце с някоя колежка(винаги има какво да си кажат),а ти отиваш при него( =D> пак те поздравявам за избора,приличаме си).
martin69
06-27-2006, 19:47
Аз не мога да говоря до безкрай, но мисля че той просто иска да си бъде шефа на къщата, не разбрах точно какво ще ти се случи освен че няма да е нищо с цветя, освен ако не е за парцелчето в надежда(неуместен базик). Аз мисля че трябва да му връчиш поканата за сватба ако ще има такава и тогава да разбере. Така или иначе след 18 си ставаш пълноправен граданин на света!
Angel_Girl
06-27-2006, 22:16
Oh teq na6i roditeli v koi vek jiveqt???
tq tvoita lesna mi na6ite ko da kajat kato znaqt 4 e hoda s 4ovek koito se bocka maika 6te6e da polu4i infarkt