PDA

View Full Version : za kudravkite

kudravoto
06-17-2006, 08:52
zdraveite iskam da vi pomolq za suvet
ako znaete nqkakuv 6ampoan i balsam za super kudrava kosa koito sled kato se izmiq s nego kosata mi da ne se sma4kva i zamazva
blagodarq predvaritelno

06-17-2006, 08:56
De da ima6e takav.Az ot godini se boria s moiata,koiato e mn kadreva,no sam se primirila i hodia samo s varzana kosa,za6toto niakolko minuti sled kato sam ia ostavila pusnata |nezavisimo ot vs lakove i gelove varhu neia| tia buhva o6te po-ve4e.

06-17-2006, 10:20
колкото е по-дълга косата,толкова повече тежест придобива и не бухва толкова много;освен това аз моята не я сресвам като е суха никога,само в банята я разресвам добре и после гребен не пипам до следващото къпане [-X щото няма как да се запазят къдриците ако се сресва.още нещо-аз й слагам гел докато е мокра,за да се оформят по-добре къдриците и след като изсъхне си остават така...но за да не е толкова обемна,наистина е най-важна дължината..иначе колкото и да се маже с разни боклуци,все си е бухнала :-k

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-17-2006, 10:22
моя съвет е да слагаш някакъв балсам и след като си се изкъпала да оставиш къдриците да се оформят и да не я решиш а ако нещо се развало само да дооформяш :wink:

kudravoto
06-17-2006, 10:24
mersi na vsi4ki za otgovorite

kudravoto
06-17-2006, 10:36
izvinqvaite za glupaviq vupros no tova otdolu kudeto pi6e obi4kame se ot edi kolko si vreme otkade moje da se vzemejavascript:emoticon(':oops:')
Embarassed

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-17-2006, 10:50
izvinqvaite za glupaviq vupros no tova otdolu kudeto pi6e obi4kame se ot edi kolko si vreme otkade moje da se vzemejavascript:emoticon(':oops:')
Embarassed

натисни на него и то ще те одведе на правилното място :wink:

kudravoto
06-17-2006, 11:22
mersi mnogo