Влез

View Full Version : 3-ти ден

06-17-2006, 09:44
леле ужас :( правих секс 1 седмица преди да трябва да ми дойде с презерватив с сичко нямаше проблеми с презерватива ... болеше ме като за идване но не ми дойде :( на превръзката има съвсем малко кафявичко сложих нова и пак същото защо неиска да ми дойде вече 2 дена ми закъснява :smt090

alkobalko
06-17-2006, 09:47
Purvo kaji na kolko si godini, pravila li si go predi i redoven li ti e cikulut.

06-17-2006, 09:49
редовен ми е цикъла идва ми от 3 години и полвина вече . правих го още 2-3 пъти със презерватив пак и пак без проблем да е имало и да уточня със сериозен приятел да не ми лепнете някой ненужен етикет :? .

06-17-2006, 09:50
а и съм на 15

alkobalko
06-17-2006, 09:53
Shtom kazvash, che cukult ti e redoven priemame, che ovulaciqta ti e minala, koeto namalqva veroqtnostta da si zabremenqla. Oshte poveche, che kaza, che si polzvala prezervativ i vsichko e nared. Po moe mnenie veroqtnostta da si bremenna e mnogo malka. V nachaloto pri men sushto beshe taka. Edin mesec mi zakusnq s 9 dni. Vqrvai mi i az i priqtelqt mi bqhme otkachili. Greshkata mi beshe, che se pritesnih mnogo i tova beshe prichinata. Taka che i ti ne se panirai i se uspokoi. Kolkoto poveche si napregnata, tolkova poveche shte ti zakusnee. Lichno moqt suvet e da si kupish edin test ot aptekata, za da se uspokoish. Ne se pritesnqvai, vsichko shte e nared. Pishi kakvo e stanalo. Uspeh!

Tekitha
06-17-2006, 10:08
e kato vsi4ko e bilo nared s kondoma kakyv e problema? qvno nqma smisyl da se vkarva6 vednaga v nqkfi filmi

kudravoto
06-17-2006, 10:11
zdravei mili4ka
purvo nai vajnoto e da se uspokoi6 spored men pri4inata da ti zakusnqva e to4no tova i az v na4aloto imah takuv problem zakusnq mi s 11 dni i super mnogo se bqh panikiosala no posle mi doide i vsi4ko be6e normalno a ako tolkova se pritesnqva6 otidi do aptekata i si vzemi edno test4e
aide uspeh i pi6i kak sa se razvili ne6tata

NaughtyGirl
06-17-2006, 10:11
Suglasna sum s 'Aleandra' ....spokoino...vsi4ko e nared!!!!

06-17-2006, 10:36
I na men tazi mesec mi zakysnq s edna sedmica,bqh se shokirala mn,vypreki 4e i test si bqh pravila i pokaza otricatelen rezultat.Ne se panikjosvai,no naistina nai-dobre si kupi test,za da se uspokoish sama za sebe si,zashtoto moje i ot panika da ne ti idva navreme.Kakto behse kazal nqkoi:Samovnuhsenieto e nai-golqmata bolest!A i sega vremeto e dosta promenlivo-normalno e organizmyt ti da reagira na promenite:)Jelaq ti kysmet:)