View Full Version : Dali sym se razpe4atala?
az sym na 15 godini i o6te ne sym pravila sex. Polzvala sym tamponi nqkolko pyti i naskoro s priqtelq mi se bqhme razgore6tili i toi pronikna v men s dva prysta, no v nito edin ot tezi dva slu4aq ne izpitah bolka. Lubopitna sym da razbera dali vse o6te sym devstvena i 6te sym mnogo blagodarna ako mi pomognete :-)
~KUCHKATA~
06-17-2006, 11:35
Mi... spored men ako prastite sa mu vleznali poveche ot 8 santimetra moje i da si razpechatana kakto ti kazvash,mislia che nai-dobre e da otidesh na ginekolog i shte razberesh :smt017
`Death`Whore`
06-17-2006, 11:38
Mi... spored men ako prastite sa mu vleznali poveche ot 8 santimetra moje i da si razpechatana kakto ti kazvash,mislia che nai-dobre e da otidesh na ginekolog i shte razberesh :smt017
1. Момичето не е девствено, ако пенис е влизал във влагалището му.
2. По отношение на девствената ципа - тя има дупка и не се разкъсва толкова лесно с пръсти.
3. Дествената ципа се намира на входа на влагалището.
>>ZLOBI4KA<<
06-17-2006, 11:38
Никой тук не може да ти отговори на този въпрос със сигурност. Ако наистина мн се интересуваш отиди на гинеколог. :-k
Не смятам 4е ние можем да ти отговорим на този въпрос ти сама трябва да разбереш :-)
NeSTa_86
06-17-2006, 12:24
щом не е влезнал курец значи не си ;)
1. Момичето не е девствено, ако пенис е влизал във влагалището му.
2. По отношение на девствената ципа - тя има дупка и не се разкъсва толкова лесно с пръсти.
3. Дествената ципа се намира на входа на влагалището.
Това е! Нямам какво повече да добавя...
strawberry1988
06-17-2006, 15:42
ne znam,a moje i da se rodena i bez devtvena cip,a osven tova ne e zaduljitolno putviqt put da ima kruv
strawberry1988
tva za rajdaneto bez devstvena cipa i az sym go 4uvala i to4no tova si pomislih. Pyk i silno me samnqva ako sym imala da ne usetq bolka kogatotoi mi vkara prystite si
alkobalko
06-17-2006, 18:48
Otidi na lekar, za da ti kaje sus sigurnost.
Най-добре му даи да проникне изцяло и проблема ти е ре6ен.Няма кво да се заминава6.
`Death`Whore`
06-17-2006, 21:12
tva za rajdaneto bez devstvena cipa i az sym go 4uvala i to4no tova si pomislih. Pyk i silno me samnqva ako sym imala da ne usetq bolka kogatotoi mi vkara prystite si
Мен не ме е боляло от пръсти.
Честно казано никой тук не може да ти отговори на въпроса със сигурност-все пак ние да не сме ти личния генеколог че да те знаем дали си отворена или не.А и да си мислила за това когато си позволила на приятеля ти да проникне в теб с пръсти,а не сега да се чудиш....а
Sleeps well with others
06-17-2006, 21:57
Ебати...само мене ли ме болеше от пръсти :evil:
Нем и мен :)при всеки е различно
Sleeps well with others
06-17-2006, 22:08
Нем и мен :)при всеки е различно
чувствам се мн прецакана :evil:
`Death`Whore`
06-18-2006, 08:35
Всичко е до възбуда. Ако момичето е малко и се притеснява, няма как да не го боли.
Честно казано никой тук не може да ти отговори на въпроса със сигурност-все пак ние да не сме ти личния генеколог че да те знаем дали си отворена или не.А и да си мислила за това когато си позволила на приятеля ти да проникне в теб с пръсти,а не сега да се чудиш....а
Amii mislih dostata4no i ne syjalqvam za tova koeto napravih. Prosto mi be6e interesno dali e vazmojno da me e razpe4atal s prysti za6toto edna priqtelka mi kaza 4e nieniq taka q e otvoril.
aide sledvashtiq put da pronikne kakto trqbva, da spre6 s tiq samneniq i dogadki :-D
Moje bi-da, moje bi-ne. Ginekolog-samo toi moje da ti kaje.
moooje leko da se q razkusali savsem leko ma dokat nevleze penis .. nikoga6
Spei64eto
06-18-2006, 16:57
az sym na 15 godini i o6te ne sym pravila sex. Polzvala sym tamponi nqkolko pyti i naskoro s priqtelq mi se bqhme razgore6tili i toi pronikna v men s dva prysta, no v nito edin ot tezi dva slu4aq ne izpitah bolka. Lubopitna sym da razbera dali vse o6te sym devstvena i 6te sym mnogo blagodarna ako mi pomognete :-) девствена си !!! хаха пръстчета и тампони не се броят :smt019