View Full Version : 1-va sre6ta
gecataaaa
06-17-2006, 10:45
hora q kajete kakvo da pravq na parva sre6ta i kolko vreme da trae.6toto dosega nz dali sam podhodil dobre i se 4udq dali i e haresalo.q kajete va6ia opit :)
~KUCHKATA~
06-17-2006, 11:39
Ti shte razbersh dali i e haresalo,ako ne i e shte spre da ti obrashta vnimanie i poveche nqma da iska da izlezne s teb!Tova e sigurno.Emi nai-vajnoto inache e da se darjish savsem estestveno,da i razkazvash razni tvoi prejivqvania,da e zabavno.I badi mnog mil s neq,i v nikakav sluchai ne se naduvai i ne se pravi na interesen!
Mhm prosto bydi istinski!
`Death`Whore`
06-17-2006, 11:47
Нали си момче и имаш приятели. Все има някоя забавна случка.
Ам тес случки като се изчерпят???И се получава едно тъпо!Едно мълчание!Тогава се притесняваш и става боза!
`Death`Whore`
06-17-2006, 12:08
Когато спреш да мислиш какво да говориш, тогава ще се получи. И аз като малка мълчах постоянно. Идеята е да приемеш, че се запознаваш с някого просто като за приятели. Пред приятелите си сдухваш ли се така? ЗапочнИ да приемаш момичетата първо като събеседници.
Mhm prosto bydi istinski! :) и аз така мисля
NaSty GiRl
06-17-2006, 12:38
Няма определни неща, които трябва да правиш. Просто се отпусни и ще усетиш дали върви добре и дали може да направиш 2-ра стъпка. Ако не станат нещата значи просто не си допадате, не се отчайвай :wink:
Ne znam! Az sushto iskam da razbera, poneje ponqkoga stav golqm proval, no vse pak sum na mnenie, che ako dvamata sa "ot edna poroda" vishcko shte si trugne na dobre oshte ot nchaloto. Na 1 moq priqtelka 1-ta i sreshta s gadjeto i produlgi nqkude 8 chasa. Taka ili inache vsichko e vupros na situaciq :)
Master_88
06-17-2006, 19:26
Дръж се естествено и няма да имаш проблем
BAD_GIRL_
06-17-2006, 19:29
na men purvata mi sreshta minava v legloto :smt057 :smt058
ha tva ne ti pravi 4est i ne govori dobre za tebe :evil: [-X ](*,)
strange__
06-17-2006, 21:11
Йеееее :lol: И кво как е в леглото би ли ни разказала...ползвате ли презерватив или имаш пълно доверие на приятеля си...буууухахаахахаха :smt005 :smt005 За такива като тебе има специални епитети,но ще замълча да не ми кажат пак,че обиждам :-#
Абе отиваш и казваш на мацето-"Кефиш ма,ае у нас да ти покажа какво хубаво легло имам" :D
Bravo be. I vruzkata prosushtestvuva super dulgo nali? I az taka si misleh..
Предлагам да направим една дълга поредица от 1-ви срещи O:)
hora q kajete kakvo da pravq na parva sre6ta i kolko vreme da trae.6toto dosega nz dali sam podhodil dobre i se 4udq dali i e haresalo.q kajete va6ia opit :)
Prosto osven,che tr da i govorish za nekvi iztoriiki(zabavni)hubavo shte e da q ostavqsh i tq da kazva po neshto-ne se chudi kak da predvidish vsichko-prosto ne mojesh-tq syshto shte govori shte te pita nekvi raboti,ti neq syshto-ama ne neshto ot roda na vyprosi s "da i ne"...gledai nekvi po nestandartni neshta da si govorite-razberi ot kakvo se interesuva i t.n.t.
P.S.-choveka ima nekyv prosblem-vie se zanimavate s maceto i legloto i!?!?!...