View Full Version : Кола маска при момче...
позьорът
06-17-2006, 16:00
...еми до сега не съм си правил,предпочитам сам да я направя,в този случай коя е по добра студената или топлата кола маска и освен тва искам да питам след кола маска,вече космите растат по-нарядко и са по тънки и къси нали?Как точно се прави има ли някаква философия или е лесно?
~KUCHKATA~
06-17-2006, 16:26
Emi nai-dobre idi na kozmetik da ti q napravi takmo po-malko shte te boli :mrgreen:
kak she si napravish sam be baluk...sled 2roto drupvane she se otkajesh i she hodish kato nai golqmiq smeshnik hAHAH
SeXyTo_f
06-18-2006, 07:53
ми сам много ясно....и аз съм си правила сама...ама не мисля да пробвам пак... :lol: отиди на козметик...а къде искаш да се обезкосмиш?
kak she si napravish sam be baluk...sled 2roto drupvane she se otkajesh i she hodish kato nai golqmiq smeshnik hAHAH
Я пали бе педалче,тебе ако са ти меки китките не всички са така...
Иначе става върос за краката,очаквах некой да отговори на всички въпроси,но явно е по-важно да се праи свинщина...модерно е сега това... :smt018
Пепи Пекторалиса
06-18-2006, 11:26
Бате нечовешко е с кола. ДАвай с машинка за подстригване - поне не боли.
Ох, да се беше разтърсил малко из форума. Всяка втора тема в "Козметика и диети" е за обезкосмяването. Абсолютно еднакво е и за жени и за мъже. Оставяме ги козметичките, че на вторите взимат двойно. Но реално погледнато: повече количество и качество (здравина,дължина) на косъма => повече мазане, повече дърпане...както и да е.
Кола маската се прави..... има една "теория" за математика - "Лесни задачи са тези, които можем да решим. Трудни - тези, които не можем" Същото и с кола маската. Отиди, купи си една тубичка, прочети упътването и ако имаш някакви проблеми питай. Все пак промоцията да си пуснеш търсачаката на форума е още валидна.
позиорка
06-18-2006, 20:39
абе то хубаво,ама с търсачката не намерих тва дет най много ме интересува дали след кола маска космите растат по тънки,по на рядко и по къси...
Не си чел/а достатъчно. Стават по-тънки, дори толкова тънки, че не могат да пробият най-горния слой на кожата и започват да се завиват под нея. Възможно е да стане пъпка, да набере гной, дори съм чувала за един случай до цепване при хирург се е стигнало. Такива косъмчета се казват подкожни, но във форума може да се прочетат и като "растящи навътре", "обърнати" За оредяването и намаляването (от моя опит) не е вярно. Месец след едно обезкосмяване (кола маска или епилатор) отново вече има косми, на които им е дошло времето да се махнат и са по-малко от преди въобще да са били махани. Но ако се изчака три месеца (примерно) положението ще е същото като съвсем в началото.