View Full Version : Tatuirane s liubimiq
Sexapilna_kukla
06-17-2006, 16:54
Bihte li otishli da se tatuirate i dvamata s liubimiq chovek,zashtoto vse pak tozi beleg shte ostane zavinagi na tqloto vi i vinagi,kogato poglednete tatuirovkata tq shte vi napomnq za nego,kakvoto i da se e sluchilo mejdu vas-hubavo ili losho,tq vinagi shte vi napomnq za liubimiq chovek...Zaslujava li si spored vas?
Frank_Lampard
06-17-2006, 16:57
Не, аз не бих, но това е мое мнение. Истинската връзка е в сърцето, ако тя се скъса дори и да сте с еднакви татуси ... няма да сте заедно ;)
LP_girl_14
06-17-2006, 17:08
Ако обичаш някого истински,той ще бележи не тялото ти,а душата,сърцето,мислите ти!Една татуировка не значи нищо.Освен тва ако се разделим с този човек след месеци,или година или когато и там да е било ще е доста гадно да искаш да го забравиш,да даваш всичко от себе си,а всеки път когато погледнеш да кажем към рамото си да виждаш татуировката ,която сте си направили заедно.
kAdrOkoSkA
06-17-2006, 17:12
Ne bih :!: Kakto kaza to ostava za cql jivot... za men lichno nqma nishto vechno, vsichko si ima nachalo i krai i ako kraq e tejuk ne bih iskala vseki put kogato se pogledna da go izjivqvam nanovo... Ne si struva bolkata ot samoto pravene dori!
Jessika_MG
06-17-2006, 17:37
Za men e glupavo, ne bih !
Zashto ne .. kakvo ot tova ako se razdelim nali nqkoga sme se obichali , nali me e karal da se usmihvam , zashto da ne ostavq nqkoi qryk spomen ,koito vinagi da mi napomnq kolko sym bila obichana i shtatsliva ???
Sexapilna_kukla
06-17-2006, 17:59
I az spodelqm napalno mnenieto ti i tochno za tova go napravih :D
playful_baby
06-17-2006, 18:31
az li4no ne bih go napravila poradi izbroenite ot teb pri4ini!!!prosto ne mi se gleda edno i sa6to prez celiq mi jivot!mislq 4e 6te mi omrazne! :P
Еми всеки си има мнение но аз не бих го направика колкото и да го оби4а бих доказала с друго лубожта си отколкото с татуировка :)
alkobalko
06-17-2006, 19:58
Lichno az ne bih go napravila. Za men trqbva da ostava ne op tqloto, a v surceto.
NeSTa_86
06-17-2006, 19:59
Lichno az ne bih go napravila. Za men trqbva da ostava ne op tqloto, a v surceto.
Heaven_inhabitant_f
06-17-2006, 20:51
Може да се татуирам на средата на гърба така няма да го виждам и да ми напомня :)
Mislia ,che liybovta moje da se izrazi po-mnogo po- razlichni nachini.Spored men ne e bezmisleno da se tatyirash.
I_love_dead_people
06-17-2006, 22:01
Да,бих.Така винаги ще си спомняме един за друг. И след години,когато всеки си има семейства,ще си спомня за ученическата си любов :mrgreen: Но когато се разделяме ще е много гадно и ще ни е мъчно да го гледаме,но нищо.Стига той да иска.И без това тази година сме заедно на море,ако той няма нищо против :D
Dr. Kazimbutt
06-17-2006, 22:11
Zashto ne .. kakvo ot tova ako se razdelim nali nqkoga sme se obichali , nali me e karal da se usmihvam , zashto da ne ostavq nqkoi qryk spomen ,koito vinagi da mi napomnq kolko sym bila obichana i shtatsliva ???
Защото ще срещнеш нов човек, който също ще те кара да се чувства обичана. Тогава ще се чудиш с какъв акъл си си направила онази татуировка.
Аз не бих се татуирал. Не си заслужава. Ако с любимата ми е било много хубаво, ще са ми останали спомени. Те биха ми били достатъчни.
strawberry1988
06-17-2006, 22:12
ne ne bih
avril_lavigne
06-17-2006, 22:50
Аз бих си направила само временна татуировка.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
06-18-2006, 21:19
ami da zashto ne ako i dvamata si tatuirate imenata she e qko :P
Принципно обичам да имам нещо за спомен от някого но не и татуйровки смисал против съм такива неща!
IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 21:26
Spored men tova e super qko ...
bih si napravila :)
Bqh si napravila sobstvenoru4no s igla imeto na biv6iq lubim 4ovak...spomen (i lo6i i hubavi)
spomenite sa hubavo ne6to :)
NaDeTy`bE
06-18-2006, 21:44
ami az po princip nikoga ne sym si i pomislqla za takova ne6to makar 4e moq priqtel ima na syrceto si moito ime .. no az nikoga ne bih go napravila ;] ili pone taka si mislq
siXt_senSe
06-18-2006, 21:59
С една тату не можеш да докажеш любовта си по никакъв начин освен ако имаш огромен страх от игли или нещо подобно.Пък и след време ако не си с него(което не ти го пожелавам) и си имаш някои друг ще се чувстваш неудобно от татуировката с имато на бившия.Пък и на него не би му било приятно [-X Но както и да е - вече си го направила,дано не съжаляваш мила :D
Neznam dali bih go napravila...Imam priqtelka koqto e na 25 i 12 g s edno mom4e e bila i malko predi da se razdelqt si napraviha tatusi na ramenata
Angeli v cql rust s razpereni krila...
sega koagto se razdeliha neq mnogo q e qd i prosto v/u liceto na angela napravi tri sulzi
Mi ne bih si napravila takava tatoirovka..6tot tova e ne6to ve4no a...toq 4ovek de da znam dali sha e ve4no s men i ako edin den si tragne i doide drug kakvo sha q pravq!!!Tova go rpavqt ludite hora koito vqrvat 4e sha sa s toq 4ovek ve4no i sled tova sajalqvat gor4ivo :)
`Death`Whore`
06-18-2006, 22:20
На мен пиърсингите ми напомнят за любимия човек - нищо, че той няма и не ми е държал ръката, когато съм ги правила.
~Amalia~
06-18-2006, 22:53
O ne az ne bih.zashtoto ako doide moment v koito se razdelite tova nqma da nosi samo polojitelni emosii.A i shte e nepriqtno za drugiq chovek koito obichash da znae, che tova e simvol na predishna lubov.
cool__girl
06-19-2006, 11:42
дааааам 8)
Sexapilna_kukla
06-19-2006, 13:11
E to nashite tatuirovki ne sa s imenata ni i dvamata si izbrahme razlichni,no si gi napravihme na edno i sashto mqsto.Toi mi darjeshe rachichkata dokato mi q praveha,posle az negovta i taka :D dano da ne sajalqvam nqkoi den,zashtoto az ne vqrvam,che vinagi shte badem zaedno,no prosto iskam da imam edin vechen spomen ot nego :D
Mi spored men tva e gotino da si napravite i dvamata tatusi 6te vi ostane spomen za cql jivot,6te si spomnqte dobrite stari vremena :D e moje i da vi nosi i taga,no...pri svar6en fakt :? vse pak dano ne sajalqvate,az li4no mislq 4e sa6to bih go napravil,gotino e :D
Krem4eto
06-21-2006, 12:39
Не бих!Все някога ще се разделим!И тогава какво?!Как ще обясня на следващото си гадже какво е това име и т.н.?!
o'pustis
06-21-2006, 13:24
аз исакм таттоос ама не бих си направил нешто като име на любимата или нешто подобно но бих отишал с нея ;)
rali4ka91
06-21-2006, 14:46
Neznam dali bih go napravila...Imam priqtelka koqto e na 25 i 12 g s edno mom4e e bila i malko predi da se razdelqt si napraviha tatusi na ramenata
Angeli v cql rust s razpereni krila...
sega koagto se razdeliha neq mnogo q e qd i prosto v/u liceto na angela napravi tri sulzi
Това със сълзите е готино :) А по темета...ами може бих го направила но някъде на по скришно място и не много голяма! :)
Не, аз не бих, но това е мое мнение. Истинската връзка е в сърцето, ако тя се скъса дори и да сте с еднакви татуси ... няма да сте заедно ;)
saglasna sum ne mislq 4e e nujno da se tatuirat ami ako ti e pri4inil adska bolka :?: edva li 6te iska6 da si spomnq6 za nego... nqma smisal
Angel_Girl
06-21-2006, 17:49
Da za6to ne!?
Sexapilna_kukla
06-21-2006, 19:23
Veche kazah,che nashite tatusi NE SA S IMENATA NI!!!Da si tatuirash imeto e tapo spored men
Не ми се струва добра идея... :wink:
bob_marley
06-21-2006, 22:14
Супер наивно е да вярваш във вечната любов.И супер глупаво е да вярваш че след време като погледнеш онова татуирано място ще се сещаш с умиление за "ония дни"-напротив ще си бясна за тази си глупост.А и татуировка да си правиш на тази възраст не е много удачно-защото едва ли като остарееш ще ти е много кеф-мое мнение.А и ние сме във възраст,когато ту ни харесва едно нещо,ту НЕ-така че вади си изводите
rali4ka91
06-21-2006, 22:54
Veche kazah,che nashite tatusi NE SA S IMENATA NI!!!Da si tatuirash imeto e tapo spored men
Е че щом не са имената е мн готинко даже!А къде сте си ги направили? :D :D :D
`Death`Whore`
06-22-2006, 06:22
И каква е идеята? Да харесате различни татуси и да отидете двамата? Няма лошо.
Sexapilna_kukla
06-22-2006, 12:56
Ami gore-dolu tova e ideqta,prosto iskahme da otidem zaedno da si gi napravim,za da si spomnqme vinagi edin za drug,kakvoto i da stane,zashtoto az izobshto ne sam s misalta,che vechno shte badem zaedno,no prosto mnogo iskahme da se tatuirame i go napravihme :D A tatusite sa ni na korema-otstrani
az sam malko bazliva,no ti mai mi vkara muhata v glavata :-k dali da ne nakaram priqtelq si i da otideme da si napravim 6te e qko ohhhh kakvo da pravq 6te pitam gadjeto i ako i toi e saglasen 6te go napravq kolkoto i da me e strah a mejdu drugoto mnogo li boli haide razkaji malko po podrobno 4e mi stana interesno i mai se navih i az
Bisollini
06-30-2006, 17:27
ako e vremenna da no ina4e ne edin den kato se ojeni6 kfo danebi muja ti da gleda tatoirovkata na nqkfo si tfoe biv6e gadje mn 6te mu e priqtno povqrvai
Sexapilna_kukla
06-30-2006, 17:41
Ami vij mila,ima q bolkata,no ne e neponosima,samo dokato ti q ochertae e malko po-nepriqtno,inache posle dokato ti q zapalva veche pochti nishto ne se useshta,zashtoto mqstoto e iztrapnalo.A i bolkata zavisi ot mqstoto-men me boleshe malko povechko,zashtoto moqta e na po-nejno mqsto-na korema otstrani,a primerno ako e na krasta ili na ramoto da rechem,bolkata nqma da e tolkova golqma.E,tova e ot men i pishi kakvo si reshila da napravish :D e parvo se konsultirai s gadjeto razbira se
Sexapilna_kukla
06-30-2006, 17:44
Bisollini to ne kazano,che nqkoga,kogato se omaja maja mi shte razbere,che taq tatuirovka sam q pravila s nqkogashnoto si gadje,zashtoto moqta si e nai-obiknovena-prosto edno cvete s pletenici,taka che az ako ne mu kaja,toi izobshto nqma i da razbere
sexapilna_kukla dnes govorih s moq i mu predlojih i toi parvo pomisli 4e se maitapq za6toto znae 4e mnogo me e strah no posle vidq 4e govorq seriozno i mai i na nego mu dopadna ideqta taka 4e nai veroqtno 6te si napravim ama parvo trqbva da idem da razgledame i taka mnogo gotinka ideika mi dade mersi mnogo neznam dali sama 6tqh da se setq
Neko_Dream
07-01-2006, 20:57
определено бих.
Пък ако се разделим, ще си спомням за чувствата, не толкова за човека, защото ако сме се разделили, явно човека не е бил правилният, но чувствата никога не лъжат!
Sexapilna_kukla
07-01-2006, 21:02
nqma za kakvo da mi blagodarish mila :) i kato si gi napravite pishi
*Sumerian_Haze*
07-01-2006, 21:18
Az puk nikoga ne bih . Ima li smisal , kolkoto i da obi4ash edin 4ovek ,zashto trqbva da go izpisvash vurhy tqloto si . Dori da se razdelite ostavat krasivite spomeni . Kolkoto i da obi4am edin 4ovek spored men nqma smisal da si pravim nqkvi takiva neshta .
priti_kiti
07-01-2006, 21:51
Ми не бих.. колкото и да го обичам по сума ти причини не бих.
black_dimond
07-01-2006, 22:05
az ot dosta vreme iskamda si sloja nqkoq tatuirovka no vse oshte ne sum se reshila na dali bih si napravila s nqkoe moe gadje no moje bi bih si napravila s choveka kogoto istinski obicham
Sexapilna_kukla
07-01-2006, 22:08
Ami tochno tova e ideqta mila-da si napravish tatuirovka s choveka,koito istinski obichash,a ne primerno da tragnesh s nqkoe momchence i sled 1-2sedmici da rechem otivate i si pravite.Parvo trqbva da ste sigurni v chuvstvata si i togava da go napravite
Ako e nqkakava golqma lubov a ne mimoleten flirt spored men si zaslujava zashtoto si zalsujava da pomnim i tezi neshta i da pazim nqkakav spomen
BeCuHkaAa
07-03-2006, 20:52
ще ви дам пример от собствения си живот няма да отговарям с мнение:ходих 6 месеца с едно момче и по време на това ходене(държа да отбележа че той е метъл и много често се режеше с ножчета за бръснене,гасеше си цигари,пишеше си разни работи по ръцете)и аз съответно си написах неговото име на ръката и той моето...каквото и да се случи между нас винаги ще си спомням за него само хубави неща защото той е едно от момчетата който съм обичала истински(а него още обичам...).Макар че вече не сме заедно не съжелявам че имам името си на ръката...а по темата мисля че е въпрос на избор и на любов
hm....!ne ne bih!!!Kakto nqkoi kazaha predi men ako go obi4a6 istinski to surceto 6te zapazi spomena za nego,a ne edna tatuirovka! no.. kakto iska6 vse pak-ti si precenqvash nali?! :)
spored men tatuiraneto dori na inicialite na lubimiq i lubimata e typo 6toto sled vreme 6te sajelqva6..
Sexapilna_kukla
07-04-2006, 17:58
I na men po princip ne mi dopada tatuiraneto na inicialite na liubimiq,no v sluchaq govorim za nai-obiknovena tatuirovka,koqto nqma nishto obshto s imeto na liubimiq ili neshto ot toq rod,a prosto nqkakva pletenica da rechem ili nehto podobno
az bih si napravil no samo ako naistina sam siguren v moite 4uvstva kakto i v 4uvstvata na priqtelkata mi ina4e ne za6toto kakto samata ti kaza tova ostava za cql jivot nali
RudeBunny
07-08-2006, 15:11
аз не бих го направила.. все някога ще се случи нещо между нас.. и ще се разделим.. а татуса ще е за винаги.. така е гадно...
lee_ryan_girl
07-08-2006, 15:18
NIKOGA!!!!Tova za mene e prekaleno dori i da se obi4at istinski dvama nqma smisal za6toto liubovta e ne6to prehodno :!:
kobrichka
07-08-2006, 15:31
аз лично небих колкото и да сам влюбена в момента в него,защото няма вечна любов ще се разделя с него ще искам да го забравя,а кото имом татос той е завинаги и винаги щом го погледна ще си спомням за дадения човек и ще сажалявам че сам го направила.Затова аз лично никога не бих си направила с любимият човек иначе да