PDA

View Full Version : Момичетата или момчетата.

FuckBitch
06-18-2006, 01:01
Какво мислите момичета ли са по-зле или ние (момчетата)

Ако някое момиче харесва некое момче и да кажем не го познава лично никога не би тръгнала да се запознае или да го сваля ако не е неква курва. (Говоря за под 18 годишна възраст)
:smt017

А при същото положение момчето би тръгнало да се запознае....

Защо ли си мисля че момичетата чакат всичко на готово.

iiirish
06-18-2006, 04:56
момичетата не чакат всичко наготово! просто в природата ни е да обичаме някой да гъделичка самочувствието ни.
когато някое момче дойде първо да се запознае, той показва, че ние забелязал. именно това е което харесваме.

LP_girl_14
06-18-2006, 07:33
Не е съвсем така!Много си зависи от характера на момчето/момичето и от самата ситуация,в които са се запознали.Това че едно момиче си хареса едно момче и направи всичко възможно за да привлече вниманието му,не значи че е к**ва.Пък и си има доста срамежливи момчета,които не винаги се решават да направят първата крачка.Затова казвам че си зависи от характера.Ако ти хареса някого(независимо дали си момче или момиче) не виждам нищо лошо в тва да идеш при него и да се запознаете

seksi_kote_f
06-18-2006, 09:15
NE MOGA NE6TO DA TI SHVANA VUPROSA :smt017 :smt017 :smt017

`Death`Whore`
06-18-2006, 09:17
Ти сам даваш идеята си във въпроса си: за теб или момичето е зле, или е курва. Не ти харесва, че някои момичета чакат всичко наготово, но ако момичето не чака наготово, е курва. Мъжете са много по-зле, ако вземем теб за пример.

sherry
06-18-2006, 09:33
Ти сам даваш идеята си във въпроса си: за теб или момичето е зле, или е курва. Не ти харесва, че някои момичета чакат всичко наготово, но ако момичето не чака наготово, е курва. Мъжете са много по-зле, ако вземем теб за пример.
Права си! =D>
Тва е много глупаво,да казват,че когато момиче се запознае с момче,тя е курва...Да няма да го е*е,я! :lol: Аз съм се запознавала с момчета,които са ми харесвали,да,много рядко,може би няколко пъти,но никога не съм ги сваляла или да им се лигавя,просто са ми правили някакво хубаво впечатление и съм се запознавала с тях,тва е.Момчетата все не са доволни.Или момичетата са сдухани,или са прекалено отворени.За тях средно положение няма.Я помислете малко,преди да говорите глупости [-X

`Death`Whore`
06-18-2006, 09:35
Познавам едно момче, което живее на село /Радомир/ и това същество мисли, че една жена е или девствена, или курва. Замислете се...