View Full Version : SHT SE SMAOUBIQ!!!!!!!!
acxcasdkasdbh
06-18-2006, 01:43
NEI UZDJRAM WECHE PSNAM I
beburanka
06-18-2006, 03:00
kaji si parvo kakvo te ma4i du6a ... !!!!!!! ne pribarzvai s takiva ne6ta .. [-X ... neznam za6to si stugnal ... (dori neznam m ili f si ) do tova re6enie no kakvoto i da e .... NE GO PRAVI ... v jivota vseki ima problemi trudnosti ot koito iska da izbqga ili te da iz4eznat .. i nai lesno e da se samoubie6 ... znam i 4e ima mnogo hora koito darjat na teb i ne iskat da si otiva6 ot tozi svqt .... a ako ti misli6 4e nqma to togava az sam edin 4ovek koito ne iska da umira6 ! :smt008
I_lo0ove_VaSk{}
06-18-2006, 07:35
predi da se samoubie6 se nau4i da pi6e6, kvo se pravite vs na interesni tuka - mi kat iska6 ska4ai - samo si kaji imenata da ti napravq nekrolog. Za tezi ne6ta ne se trabi po forumi razni, a napravo se deistva, mislq, 4e temata e za zakly4vane!!!!!!!!!
laynovoz
06-18-2006, 07:49
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
alkobalko
06-18-2006, 09:11
Kaji kakvo te muchi i zashto iskash da se samoubivash, moje i da uspeem da ti pomognem. Samo ne pravi gluposti. Pomisli dobre i razberi, che ne si struva da si susipvash jivota.
laynovoz
06-18-2006, 09:27
Kaji kakvo te muchi i zashto iskash da se samoubivash, moje i da uspeem da ti pomognem. Samo ne pravi gluposti. Pomisli dobre i razberi, che ne si struva da si susipvash jivota.
особенно този на близките си :roll:
MiRaCuLiXbb
06-18-2006, 11:10
Ае аре fuck u с тия теми. Самоубивай се, твой си е животът.
HandOfBlood
06-18-2006, 12:25
ми хуу, скачай... мноу ни грее щот
a_curious_girl
06-18-2006, 12:33
ти ще се самоубиваш,ние кво искаш да направим?!
fashion_f
06-18-2006, 12:42
прай к'от щеш 8) твоя си работа :o
NEI UZDJRAM WECHE PSNAM I
Давай :lol:
Just_One_Girl
06-19-2006, 11:16
Да ти помогна?
kakva e pri4inata da slaga6 krai na jivota si??bojeeee i na men mn. pati mi e stavalo taka pisvalo mi e ot vsi4ko,prosto se mrazeh predi za tova 4e gadjeta i priqtelki mi vartqt razni nomera(ako se se6a6)no nqma kakvo da ti razpravqm za sebe si,ei draj se i gledai napred teparva jivota e pred teb,poslu6ai momi4 koeto e patilo ot takiva ili podobni ne6ta!!!!! :cry:
Епа умирай..Кво ни грее нас..
Awe gluposti kak 6e se samoubiva6 :!: I na men mn pyti mi se e iskalo kato se zamislq ama ne moje taka :!: Vse pak jivota ne e tolkova lo6 kolkoto si misli6 v momenta!!!Vs moje da se opravi kakvoto i da e stiga da iska6 zavisi ot teb(vse pak nqma da e lo6o da ni kaje6 kakuf e problema,4e stigna do tova re6enie)
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
:cry:
Давай. Ама преди това помисли малко ако за всеки дребен или къв да е проблем трябваше да се трепем, то нямаше да има хора по тоя свят.
Мисля че темата е за заключване
Ice_Queen
06-20-2006, 21:09
е недейте така..може да си има причина човека..и на мен (за жалост) често ми се случваше преди да искам да умра,беше ми писнало от всичко и се чувствах ужасно.. но живота ни е 1 ( няма да споря с тези които вярват в задгробния живот :mrgreen: ) и трябва да се опитаме да го живеем такъв какъвто е -добър или лош!
bob_marley
06-21-2006, 13:32
Абе щом имаш компютър,интернет,жив си,здрав си,прав си-най вероятно си имаш и семейство-сит си обут си Кво повече искаш.Всеки човек има трудности еба* си
CRaZy_IKT
06-26-2006, 20:10
Абе щом имаш компютър,интернет,жив си,здрав си,прав си-най вероятно си имаш и семейство-сит си обут си Кво повече искаш.Всеки човек има трудности еба* си
Slipped Away
06-27-2006, 12:17
Много хора са казвали така,но ето ги днес-здрави,живи и много щастливи!Имаш само един живот и трябва да го изживееш пълноценно!
LoVe_RuSlAn
06-27-2006, 20:20
Мисля че тук се пускат теми за да си помагаме а не да ни известяваш какво ще направиш и даже да не казваш причината поради която искаш да го направиш все пак помисли преди да извършиш нещо но живота си е твой щом искаш да се самоубиваш прави го ние с какв можем да те спреме?
midnight...
06-27-2006, 21:55
хъхъ що направо не написа "обърнете ми внимание" :lol:
Как искаш да умреш...?Мога да ти дам нещо-туй онуй,някой сатър,както казаха,важното е като умреш да си фешън.Смисъл не скачай от високо,защото после няма да си хубава гледка,нали знаеш?А и не се надявай да те смаже кола,защото хем ще прецакаш живота на шофьора,хем ще вземеш да му изцапаш колата с кръв...после трудно се чисти.Може да пробваш с хероин,ама скъп е,пък и после ще ти се носи лоша репутация-сещаш се"абе наркомани,изпаднали са"...
Добра идея е да се удавиш в тоалетната...така,де-готино е!"удавения в кенефа"Това ми харесва...само гледай водата преди това да е пусната,че патолозите да не си помислят нещо за хранителните ти навици.
Та избери си,което искаш-ако не си сигурен как става,пиши ми ЛС,аз ще се радвам да ти обясня подробно и да оттърва света от един нещастник,който не си знае интересите... :roll:
pomisli dobre predi da napravi6 nqkoq glupost!!!