View Full Version : Проблем с ерекцията!!!
Сноши бях на един купон и с приятелката ми щяхме да правим секс.Тя не е девствена ама на мен ще ми е за първи път.Започнахме любовната игра ама след малко ми спадна пениса и повече не можах да го вдигна.Пих малко алкохол и мисля че не е от него.Май много разочаровах гаджето.Моля ви дайте ми съвет!!!
100 % e bilo ot pretisneniq sled kat probva6 za 1 put .... s malko pove4e alkohol znae6li kvi 4udesa staat sledva6tiq put piii ne malko a mn togava nqma t ipuka mn i zadru6kitre zaminavat ;) nqma ot koda se pritesnqq6
NeSTa_86
06-18-2006, 16:29
a be nqq piesh be pich!!!!
I bez alkohol 6te go vdignesh prosto ne se pritesnqvai..ako ne drugiq , to po-drugiq put 6te stane ... RELAX!
MiRaCuLiXbb
06-18-2006, 16:41
Недей да пиеш верно. Next time, кво да се праи, понякога стават гафове.
Споко бре! :) Притеснение и толкова. Действай без да му мислиш. Не си мисли също и че си се издънил. Просто следващия път се наслади на момента, мисли си кво ти е яко... Алкохола може и да помогне, ама може и да има обратното действие... Тогава ще стане кофти. Айде УСПЕХ!
air_wisp
06-18-2006, 22:53
Спокойно човече и на мен ми се е случвало и се побърках...мн гадно се почувствах макар че не смятахме да правим секс и не се изложих чак толкова! Но след тва всичко си беше нормално! Само не мисли за тва че няма да го вдигнеш а се наслаждавай на целувките и милувките и тн. А и алкохола, ако е в малки количества помага...поне на мен не ми пречи на ерекцията. Само дето се отпускаш повече :wink: айде със здраве
100 % e bilo ot pretisneniq sled kat probva6 za 1 put .... s malko pove4e alkohol znae6li kvi 4udesa staat sledva6tiq put piii ne malko a mn togava nqma t ipuka mn i zadru6kitre zaminavat ;) nqma ot koda se pritesnqq6
Айде бе, аз като го правих за 1ви път бях мъртво пиян и като тръгнахме да го правим щеше да ми се пръсне сърцето.