Влез

View Full Version : Какво да направя...

emilia-87
06-19-2006, 15:22
Здравейте...
Искам да ви споделя...В ужасно положение съм,незнам какво да направя.Вече ми закъснява 7 дни и въпреки,че съм девствена се притеснявам да не съм бременна,не съм правила секс,но наскоро четох че дори само с допир на пръсти(ако преди това са имали контакт с сперма) е възможно да забременееш. :shock: Приятелят ми НЕ ми е бутал целия пръст,тай като мен винаги ме е било страх,но ме е докосвал там.Незнам дали преди това е имал допир с сперма и точно за това се съмнявам да не би да съм бременна. :?: :?: Друг вариант за закъснението ми е,че точно преди цикъла ми бях на море и си мисля че от там може нещо да ми се е объркало.Четох също че закъснението може да се дължи и на стрес(наскоро почина мой приятел и братовчед) :( .Изобщо в последно време животът ми е истински ад.Сега съм ужасно объркана на какво може да се дължи закъснението ми...Изтрапвам при мисълта,че може да съм бременна...незнам дали си внушавам,ще полудея...незнам какво да предприема...
Дайте ми някакъв съвет....МОЛЯ ВИ!!

Варки
06-19-2006, 15:29
Щом си девствена е невъъзможно да забременееш,а и то не става ей така и хоп...Въобще няма от какво да се притесняваш.А и да правилно си чела и си чувала,че закъснението може да се дължи на стрес,а в твоя случай ми изглежда,че се дължи повече на промяната в климата - нали каза,че си ходила на море...а по принцип съм чувала,че след 14 ден от закъснението ти вече наистина можеш да се притесняваш.Но в случая споко нищо не е станало.

06-19-2006, 15:30
тъпа некъдърна путка земи се самообий най добре ше стане аре махайсе за нищо неставаш боклук недъгав !!!!!!!!!!!!

anichkaaa
06-19-2006, 15:35
Nedei da se pritesnqva6 za sega-stresa ti e v pove4e naposleduk,a i vremeto okazva ogromno vliqnie v/u jenskite hormoni.O6te pove4e,4e ti si devstvena.Samnqvam se samo ot dopir da e stanalo ne6to,tui kato kazva6,4e toi ne e vlizal mnogo navutre v tebe.Za sega se uspokoi i ako ti zakusnee o6te nqkolko dni idi v aptekata i si kupi 2 testa za bremennost(za po-sigurno).Sa6to taka ne znam na kakva vazrast si i kolko redoven ti e cikula,taka 4e preceni situaciqta.Uspeh! :roll:

SuMmEr_F
06-19-2006, 15:50
едва ли е станало нещо само от допир , но ако много се притесняваш направи си тест за бременност :) може да се дължи на стреса .

06-19-2006, 16:07
Щом си девствена е невъъзможно да забременееш,а и то не става ей така и хоп...Въобще няма от какво да се притесняваш.А и да правилно си чела и си чувала,че закъснението може да се дължи на стрес,а в твоя случай ми изглежда,че се дължи повече на промяната в климата - нали каза,че си ходила на море...а по принцип съм чувала,че след 14 ден от закъснението ти вече наистина можеш да се притесняваш.Но в случая споко нищо не е станало.
iam 1 zabelejka kogato si detstwena pak moje6 da zabramenee6.

^KaSiDi^
06-19-2006, 16:19
ooooo nqma nachin da si bremenna.....taka 1)nali si devstvena....toest sperma ne e vlizala v teb(a tva,che toi si bil vkaral ediniq pryst v teb,ami ne e sig,che po prysta mu e imalo sperma,a i da e imalo,nishtojno malyk e procenta taq sperma veche da e godna,zashtoto za syvsem kratko vreme spermata izlojena na vynshna sreda zagubva funkciite si) 2)ti sama kaza,che si bila podlojena na dosta golqm stres sled zagubata na tvoi blizyk,taka che 100/100 i tva e dalo prinosa si i 3)smqnata na klimata.....taka che kakto vijdash ima mnogoooo osnovatelni prichini da spresh da si trovish jivota s gluposti i da se pouspokoish malko....mislq,che nqma nujda ot testpve i takiva raboti,ama ako vse pak reshish "sure chek" e dobyr,struva okolo 3 lv....no ne mislq,che e neobhodimo....aide uspeh :wink:

^KaSiDi^
06-19-2006, 16:20

vqrno,che mojesh....ama tochno v sluchaq ne!

Отговор
06-19-2006, 16:36
Абе хора,разберете,че се пише ДЕВСТВЕН,а не детствен,коренът е девица,а не дете!!!!По темата-спокойно стреса ти е в повече.Все пак си на 18,не би трябвало да се плашиш толкова. :wink:

Варки
06-19-2006, 16:37

vqrno,che mojesh....ama tochno v sluchaq ne!

Ти го каза \:D/ :D

alkobalko
06-19-2006, 17:15
Veroqtnostta da si bremenna e nishtojna. Ne se pritesnqvai i vsichko shte e nared. Ti sama kazvash, che ima dosta osnovatelni prichini da ti zakusnqva. Taka che nai-veroqtno te sa prichinata. I vse pak, ako vse oshte si nespokoina otidi do aptekata i si kupi test, za da si napulno sigurna. Uspeh!

ro6li4ka
06-19-2006, 19:48
ne 4e e nevyzmojno ako si devstvena da zabremenee6 ama povqrvai mi ne si bremenna nqma prosto kak :) te spermatozoidite ne sa 4ak tolkova izdryjlivi spoko kogato sa izlojeni na vyn6na sreda izmirat mn byrzo spoko ne si bremenna...uspokoi se i stiga si si pylnila glavata s gluposti ni6to ti nqma :)