View Full Version : XXX me zarqza ;(((
dam vqrno e tova za sega e post nomer 1
Е мамка му кажи ми не мислим ли пак заедно :D:D:D:D:D:D
Ami...znam li?Sigurno pak sme na edno mnenie kakinoto :smt016
Стиа с тоя език ве :D:D
E sega men si me kefi za6to?
Така тряаа...шанса е такъв :)
Angel_Girl
06-23-2006, 22:06
Dvete devoiki se izgubiha nqkade
Dvete devoiki se izgubiha nqkade
Птвеъни от виъра :D:D
Немога да повярвам успях - изчетох сичките 17 страници. Е не по голямо мазало не бях виждал (без да се обижда никой от главните герои). Няма да вземам страна по въпроса. Единственото което ми напраи впечатление е - ziky ти брат си най на кеф от сички :D. Толкова сеир на куп ... мале мале ... Аз лично погалнах 2 кофи чипс докато го прочетох :mrgreen: а ти със сичките ти мнения май не си ставал от компа. Давай в същия дух.
Немога да повярвам успях - изчетох сичките 17 страници. Е не по голямо мазало не бях виждал (без да се обижда никой от главните герои). Няма да вземам страна по въпроса. Единственото което ми напраи впечатление е - ziky ти брат си най на кеф от сички :D. Толкова сеир на куп ... мале мале ... Аз лично погалнах 2 кофи чипс докато го прочетох :mrgreen: а ти със сичките ти мнения май не си ставал от компа. Давай в същия дух.
А ето го и човека с интересния аватар...дам батка...до късничко седя пред компа и само в тоя форум пиша смисал само в любов...проблеми нямам за да пиша в проблемните теми...секса не е героизъм не искам да коментирам.....даскало-добре завърших...само и единствено най много от любовта съм истрадал...седя до към 2-3 и после като няма никой в тоя форум и се натъжавам :? :? само в него и в моя сайт пиша...
И ти си пече няга ако че си от гилдията "аз играя Му онлайн.."
И ти правиш добри мнения за времето за което си регнат :)
Но не сме се събрали тук за да говорим за себе си...дай да видим кво ша праят скейтърчетата най сетне :))
Мерси брат :D Аз май също в тази секция от форума пиша въпреки че и идея си нямам какво е тва :-D . А колкото до въпросната гилдия - вече по рядко играя (няма мн време :( ), но съм се нагледал на сервери (все пак 3 години ...).
Sry за отклонението (към автора). И сега да затаим дъх - идва развръзката дано е с happy end :) .
Мерси брат :D Аз май също в тази секция от форума пиша въпреки че и идея си нямам какво е тва :-D . А колкото до въпросната гилдия - вече по рядко играя (няма мн време :( ), но съм се нагледал на сервери (все пак 3 години ...).
Sry за отклонението (към автора). И сега да затаим дъх - идва развръзката дано е с happy end :) .
Да дано....самоче си смали аватарите...ако неможеш кажи аз ше ти ги направя :)
Еее ти пък. Колко му е с paint-a. А btw скоро тема-та ще бъде видяната от 2 хилядния потребител. А ся за мн години ...
Еее ти пък. Колко му е с paint-a. А btw скоро тема-та ще бъде видяната от 2 хилядния потребител. А ся за мн години ...
не са малко незнам мойта тем аколкоо е видяна ма знам че беше мнооого писане...аз съм пускал точно 1 път тема :D
бе незнам ма аз казвам лека че си еба века....у неделя пак съм на линия....до тогава-ариведерчи :) сайта ми работи деноношно :)
Поздравче за главните герои - Дaяна - Право в целта :-D
http://mu-matik.hit.bg/1139045623122.jpg
Angel_Girl
06-24-2006, 07:45
Eh nie go udarih me tuka na 4at mali:))) glavnite geroi kade iz4eznaha we??? Ei lubovniq triagalnik kade ste?
Eh nie go udarih me tuka na 4at mali:))) glavnite geroi kade iz4eznaha we??? Ei lubovniq triagalnik kade ste?
Незнам ма Песента е на Димана и се казва право в целтва... май .... :roll:
Jenninka
06-24-2006, 09:35
просто ви се чудя на тъпотията,чесно:)извинявам се ако обиждам някой,но ако го правите за забавление тва,сте супер зле...а ако е истина...нямам думи просто:)вие сте повече от зле!в друго мнение казах че сте смешни,е и смешни сте :smt043 :smt042 :smt044
Abe nigga kato ne ti iznasq vuob6te ne 4eti temata.. prosta li si ili na takava se pravi6? Az mislq 4e e purvoto..
сладурче,вие сте простите щом правите подобни панаири:)аз няма да пиша в темата повече,но вие пак си оставате тъпички...:)извиних се преди ако някой се засегне от мойте думи(знам че истината боли),няма да го правя пак(да се извинявам).чао
skate_warrior
06-24-2006, 09:53
просто ви се чудя на тъпотията,чесно:)извинявам се ако обиждам някой,но ако го правите за забавление тва,сте супер зле...а ако е истина...нямам думи просто:)вие сте повече от зле!в друго мнение казах че сте смешни,е и смешни сте :smt043 :smt042 :smt044
Abe nigga kato ne ti iznasq vuob6te ne 4eti temata.. prosta li si ili na takava se pravi6? Az mislq 4e e purvoto..
сладурче,вие сте простите щом правите подобни панаири:)аз няма да пиша в темата повече,но вие пак си оставате тъпички...:)извиних се преди ако някой се засегне от мойте думи(знам че истината боли),няма да го правя пак(да се извинявам).чао
Dobre be skupa misli si kakvoto iska6... typi ostri.. kvito sme -takiva :)
Max_Payne
06-24-2006, 09:56
А така тъкмо стана интересно и всички изчезнаха. :lol:
bob_marley
06-24-2006, 10:45
Emi az kvo da pravq tuka?!Vypreki 4e sys skate_warrior i sket4eto_f se sporazumqhme neshto :twisted:
Da se nadqvame 4e sa se razbrali i za tova ne pi6at...
skate_warrior
06-24-2006, 12:43
Ami sus skeit4eto_f ne sme se razbrali (pone az) :-s
moje li da razbereme kakvo e ili e taina? :)
skate_warrior
06-24-2006, 13:49
A? :-k :-k
Смисал може ли да узная какво сте се разбрали или е тайна майна :roll:
skate_warrior
06-24-2006, 14:24
Смисал може ли да узная какво сте се разбрали или е тайна майна :roll:
:)
xah sorry , 4e sum te zarqzala , ama tova koga stava , koga sum te zarqzala, koga sme bili znaedno :?: :shock: :smt019
skate_warrior
06-24-2006, 15:45
xah sorry , 4e sum te zarqzala , ama tova koga stava , koga sum te zarqzala koga sme bili znaedno :shock: :smt019
Ti tiho sega... ne trqbva da razbirat za burnite ni no6ti :mrgreen:
ami sorry izdadoh se , ama da be6e me predopredil :)
skate_warrior
06-24-2006, 15:57
ami sorry izdadoh se , ama da be6e me predopredil :)
Eee ni6to... zdrave da e :)
Dove4era pak..nali? \:D/ :lol: :-({|=
Mnogo qsno sumqnvash li se :smt005
foulmist
06-24-2006, 16:33
wtf kvo staa tuka we stignah do 5-ta stranica i umrqh ot typotiq pyk te 19 i o6te gluposti ai LOCK I DELETE NA TEMATAAAAAAAA!!!!!!!!!!! ](*,)
Ice_Queen
06-24-2006, 16:33
skate_warrior,ти некав playboy се оказа тука..с колко мацки от форума си имал земане -даване ?!
skate_warrior
06-24-2006, 16:35
skate_warrior,ти некав playboy се оказа тука..с колко мацки от форума си имал земане -даване ?!
Ne znam za kakvo govori6 :mrgreen: =; :twisted: :twisted:
bob_marley
06-24-2006, 16:37
chove4e ne se pravi na udaren razbrahme se za tristranen pakt :twisted:
skate_warrior
06-24-2006, 16:43
A??? I kakvo to4no sme se razbrali?
bob_marley
06-24-2006, 16:46
Vchera s tebe,skeit4eto_f i az se razbrahme neshto a ti ne pomnish 8O
strawberry1988
06-24-2006, 18:16
tova e forum,a ne kabinet po semeino panirane
semeino panirane
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ахахахахахахааааааааааааа аа
sexY_mackA90
06-24-2006, 18:27
Стига позьорщини
Are bez da osira6 i bez tova osranata tema za6toto mi pisna ot takvia kato tebe. Vuob6te ne pomaga6 na nikoi s tozi tvoi post.. Po-dobre go iztrii!
awe brat4e ti tup li si ili da???absolutno prafa e egati...kfo kato trqbfa otidete se razberete nqkude drugade a ako iskash savet pone budi po-spokoen ebasi!!!
skate_warrior
06-24-2006, 18:53
Стига позьорщини
Are bez da osira6 i bez tova osranata tema za6toto mi pisna ot takvia kato tebe. Vuob6te ne pomaga6 na nikoi s tozi tvoi post.. Po-dobre go iztrii!
awe brat4e ti tup li si ili da???absolutno prafa e egati...kfo kato trqbfa otidete se razberete nqkude drugade a ako iskash savet pone budi po-spokoen ebasi!!!
Emi opitvam se da sum spokoen... ama kato gledam i ti ne si ot nai-spokoinite :) Ne me poznava6 i takiva izkazvaniq ot roda na "ti tup li si?" sa mi adski sme6ni... Vse pak se radvam 4e izkazva6 nqkakvo mnenie kolkoto i da e bezsmisleno...
bob_marley
06-24-2006, 18:54
Стига позьорщини
Emi opitvam se da sum spokoen... ama kato gledam i ti ne si ot nai-spokoinite :) Ne me poznava6 i takiva izkazvaniq ot roda na "ti tup li si?" sa mi adski sme6ni... Vse pak se radvam 4e izkazva6 nqkakvo mnenie kolkoto i da e bezsmisleno...
Chove4e izmykvash se-nali se razbrahme za edna mirna troika :shock:
Хорица,кефите ме честно!!!!!Тая темичка си е чета като сериалче профилактично :wink: И айде разберете се най-накрая.Момчето да каже с кое момиче иска да бъде,а тя да каже дали го иска все още и това е!Не го правете толкова сложно!Сладури..... :D
Shadow_Walker
06-24-2006, 19:21
Оф какво да ви кажа-за една седмица 20 страници-пълна сапунка.Като имате проблеми си ги решете със разговор, а не чрез интернет.
Max_Payne
06-24-2006, 19:25
Прави се на ударен нашия playboy. :twisted: :-D :mrgreen:
Angel_Girl
06-24-2006, 21:09
Прави се на ударен нашия playboy. :twisted: :-D :mrgreen:
Hah ei playboy kak si we? :D :smt016 :-D
skate_warrior
06-24-2006, 21:19
Ummm.... tuka ste go oburnali qko na 4at :)
Max_Payne
06-24-2006, 21:58
Ummm.... tuka ste go oburnali qko na 4at :)
Забавляваме се за чужда сметка :wink:
foulmist
06-24-2006, 22:02
awe nqma li koi da zaklu4i temata weeeeeeeeeeeeeeeeee ili pone da q iztrie :lol:
skate_warrior
06-24-2006, 22:03
awe nqma li koi da zaklu4i temata weeeeeeeeeeeeeeeeee ili pone da q iztrie :lol:
Tiho be pa4a :lol:
Abe hora izchetoh vsichkite 20 stranici i trimkata mnoo me kefite ama ochakvah pone na 20-tata stranica da se razbere kvo stava na kraia,obache mai shte ima oshte mnogo(mejdy drygoto vashta istoriika e perfektna za serialche).Pojelavam vi yspeh da si reshite problemcheto!
Shto be,ne e losha kato gledam mnogo hora se vklychiha v neia.
skate_warrior
06-24-2006, 22:08
Abe hora izchetoh vsichkite 20 stranici i trimkata mnoo me kefite ama ochakvah pone na 20-tata stranica da se razbere kvo stava na kraia,obache mai shte ima oshte mnogo(mejdy drygoto vashta istoriika e perfektna za serialche).Pojelavam vi yspeh da si reshite problemcheto!
Mersi mnogo mili4ka :) Nie po4ti si razre6ihme glupostite... o6te malko ni ostava :D
Angel_Girl
06-24-2006, 22:19
Mersi mnogo mili4ka :) Nie po4ti si razre6ihme glupostite... o6te malko ni ostava :D
A zna4i o6te 20 stranici :-D
A we playboy ve4e i na li4na li 6te pi6em? :smt016
Не 20 ами даже 200 няма да им стигнат ...
Bravo na vas mnogo se radvam!!! :D
Ей и да споделиш какво излиза накрая!Недей да бъдеш жесток и да ни държиш в неведение :wink:
bob_marley
06-25-2006, 13:00
Човек на много разсеян се правиш.Що не си вдигаш телефона.Нито на мен го дигаш нито на нея-кво става?!Уж се бяхме разбрали за нещо.А тук говориш само междудругото
skate_warrior
06-25-2006, 13:27
Spoko be skupa.. bez nervi.. golemi hora sme... da si imame uvajenieto :)
Angel_Girl
06-25-2006, 14:02
Spoko be skupa.. bez nervi.. golemi hora sme... da si imame uvajenieto :)
detska radost 6areni bonbonbonki ste ve4e prekalqvate
opuleniq
06-25-2006, 16:25
Nali se razbrahte za troika kvo o6te sporite :shock:
o gospodi!
zashto ne vzemete da se razberete lichno a ne v toq sait da se karate!
za ne razbrax zashto ste se razdelili?!
ama nqma znachenie!kakto i da!ami ... kakvo da vi kaja ako mn pie ima oravo ako haresva dr nqma pravo!nz ama ne bi trqbvalo da te lyje!!!!nz obyrkax se nacqlo!!
P.P mn obyrkana misyl za koeto se izvinqvam
Angel_Girl
06-25-2006, 17:25
Pozdrav4e s Various Artists - Where You Are :cry: :cry: :cry:
Dreamfall
06-25-2006, 18:03
vaaaa tuka stana asul kato nqkoq latinoamerikanska sapunka :shock:
Angel_Girl
06-25-2006, 18:32
Расчуфствахте ме :smt010
o gorkiq :smt016 :---)
Abe hora kyde izcheznaha glavnite geroi-ne stiga 4e edvam prochetoh tiq 21 stranici
bob_marley
06-26-2006, 19:52
sporim za6toto prodyljava da se pravi na udaren i ne si vdiga telefona.Abe se edno nqkva ira igraem-dali toi izob6to obicha nqkoq ot nas dvete ili se zabavlqva
sporim za6toto prodyljava da se pravi na udaren i ne si vdiga telefona.Abe se edno nqkva ira igraem-dali toi izob6to obicha nqkoq ot nas dvete ili se zabavlqva
Eeeeee,vie puk sega stresnahte momcheto,moje da iska da si pomisli i da reshi kakvo naistina iska.
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 21:30
Zdraveite na vsi4ki... az sega pi6a 4ak za6toto nqmah net... a za telefona kazah ti 4e e v sestra mi skate_warrior. Taka iskam sega da kaje6 posledno koq izbira6 men ili neq?
CRaZy_IKT
06-26-2006, 21:48
hahaahhahahahahahahaha
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 21:49
ne si edinstveniq spokoino no az sum protiv ve4e..
skate_warrior
06-26-2006, 21:54
Zdraveite na vsi4ki... az sega pi6a 4ak za6toto nqmah net... a za telefona kazah ti 4e e v sestra mi skate_warrior. Taka iskam sega da kaje6 posledno koq izbira6 men ili neq?
Mnogo dobre znae6 4e te obi4am i bih dal vsi4ko za teb {P} Naistina sujalqvam za vsi4ko.. utre 6te ti kaja nai-podrobno vsi4ko iskam da znae6 4e mnogo te obi4am..
Marley sorry ama sus skeit4eto_f mnogo se obi4ame i ni6to ne moje da ni razdeli!
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 21:57
Iskreno se nadqvam da ne sajelqva6 za tozi izbor.. vupreki 4e vob6te neznam kak stignahme do tuk. I vse pak znae6 4e i az ne bih mogla da buda s drug za6toto teb naistina te obi4am i utre 6te si pogovim milo {P}
skate_warrior
06-26-2006, 22:10
Iskreno se nadqvam da ne sajelqva6 za tozi izbor.. vupreki 4e vob6te neznam kak stignahme do tuk. I vse pak znae6 4e i az ne bih mogla da buda s drug za6toto teb naistina te obi4am i utre 6te si pogovim milo {P}
E radvam se 4e nai-nakraq go proumq.. prosto ne moga da jiveq bez teb.. tiq dni mi se storiha kato cqla ve4nost i edinstvenoto ne6to koeto mi dava6e sili be6e misulta 4e imam nqkakuv minimalen 6ans.. obi4am te !! {{{{P}}}}}
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 22:12
I az mnogo {{{{{P}}}}}}}ehh .. iskam po-burzo da te vidq ama 6te izdurja nqkolko 4asa... i mili4ko stiskai mi palci na izpita {{{{{}}}}} love yaa ((((: :smt007
bob_marley
06-26-2006, 22:22
Az pa si namerih novo gadje ARE HAPPY END hahahhahahhahahha
eba si qkiq maitap stana
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 22:24
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
bob_marley
06-26-2006, 22:25
22 STRANICI e tva e velikoto neshto.hahahhahahhahhahahhahah tva trqqq si go zapazq v kompa.A tezi koito naistina iskaha da pomognat-ne trqbvashe da se pynete be hora :lol: ama prostete ni leleeeeeeeeeeeee ahhahahhahahha
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 22:27
I sega ako kajete 4e ne stavame za aktiorii....... :-D
bob_marley
06-26-2006, 22:28
I sega ako kajete 4e ne stavame za aktiorii....... :-D
taq tema trqbva da q napravqt na VAJNA :lol: :lol: :Lol: :lol:
skate_warrior
06-26-2006, 22:28
:-k
bob_marley
06-26-2006, 22:34
Ne se pravi beee predai se i ti che e eba si qkiq maitap-vyrzahme 22 stranici-znam che imashe ambiciq za 100-ama mnogo byrzo svyrshi izmislenata intrijka :lol: :lol: :lol: :lol:
skate_warrior
06-26-2006, 22:41
Ne se pravi beee predai se i ti che e e** si qkiq maitap-vyrzahme 22 stranici-znam che imashe ambiciq za 100-ama mnogo byrzo svyrshi izmislenata intrijka :lol: :lol: :lol: :lol:
Znam 4e ti e kofti 4e izbrah neq, no ne znam za6to kazva6 4e e bazik.. tova ne e bazik. Nie se obi4ame i 6e se jenime xax :mrgreen: I ti si pokanena moje da si 6aferka :D
ckeuT4eTo_f
06-26-2006, 22:47
Obi4ame se a ti mai revnuva6.. nedei nali si nameri gadje ;) :)
bob_marley
06-26-2006, 22:53
Аааа продължавайте майтапа без мен...Аз тука си счупих стола бе ахаххаххахаххаха много ФЪНННН
Angel_Girl
06-26-2006, 23:20
Bravo radvam se 4e vsi4ko zavar6i s HAPPY END
skate_warrior 4ESTITO nie s teb si polafihme sno6ti i se radvam 4e vsi4ko e kakto trqbva ve4e i az se zdobrih s moito gadje \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Bravo radvam se 4e vsi4ko zavar6i s HAPPY END
skate_warrior 4ESTITO nie s teb si polafihme sno6ti i se radvam 4e vsi4ko e kakto trqbva ve4e i az se zdobrih s moito gadje \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
МАМКА МУ А АЗ СДЕ РАДВАМ ЧЕ НАЙ СЕТНЕ ИМАШЕ УСПЕХ ВЪВ СИЧКО ТОВА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ БЕШЕВ БАЗИК ИЛИ НЕ....БАХ ТА МАААА...23 СТРАНИЦИ ХОРА........СОРКА ЧЕ МЕ НЯМАШЕ МА СИ ПРАВИХ ФОРУМА...БАЯ ТРУДНО МИ БЕШЕ И ЧАК СЕГА УСПЯХ ДА ПИША....ЗА ССЕГА САМО ПО ТАЯ ТЕМА КАОТ ИМАМ ВРЕМЕ И ПО ДРУГИ ЧЕ ПРАВЯ РЕВИЗИИ НА САЙТА :)
Еби му меча пеерас от това ще стане ебати хитовия сериал :!: :!: :!:
Malko_kote
06-27-2006, 18:27
Nzm koe e tva momi4e, no tova ne e ot zna4enie :) Mi zavisi ot na4ina po koito te e zarqzala i kakva e bila pri4inata.Obqsni i moga da ti dam mn dobur suvet 6oto i az sum momi4e :)
/bob_marley
06-27-2006, 20:48
Nzm koe e tva momi4e, no tova ne e ot zna4enie :) Mi zavisi ot na4ina po koito te e zarqzala i kakva e bila pri4inata.Obqsni i moga da ti dam mn dobur suvet 6oto i az sum momi4e :)
Абе ти изобщо изчете ли целия сериал че нещо си много неподготвена хахаххахаххаха ако не си-заслужава си да го прочетеш.Тва е най хитовото нещо.Аз настоявам темата да стане важна :!: аххахаххахаххахаха
Незнам ма колкото си сладка толкова си и назад с матеряла на тая тема... [-(
Angel_Girl
06-27-2006, 21:54
Verno si e mome neznae6 mn ne6ta mn si nazad s materiala te ve4e vlubenite se razdraha i sa 6tastlivi a ti.. gi avrna v na4aloto :-D
^BaBy^GirL^
06-27-2006, 22:36
Ахахахахахахахаах още от 10-тата страница натам знаех че е ебавка . Мале евала развеселихте форума :)
Не сте ли достатъчно зряли за да си оправяте проблемите помежду си а не в някакъв форум !?
Angel_Girl
06-27-2006, 22:44
Не сте ли достатъчно зряли за да си оправяте проблемите помежду си а не в някакъв форум !?
Aide pak starata pesen na nov glas. Kakav e aranjimenta sega???
Соло с китара в гърлото :!: :mrgreen:
Angel_Girl
06-27-2006, 22:48
Соло с китара в гърлото :!: :mrgreen: =D>
Max_Payne
06-28-2006, 08:45
Соло с китара в гърлото :!: :mrgreen:
:smt082 :smt005
Malko_kote
06-28-2006, 14:58
Dam sorry ama az naistina ot dosta vreme ne bqh pose6tavala foruma.
Е*аси темата.... 24 страници, рекорд?
CRaZy_IKT
06-28-2006, 16:37
da be tochno tva si govorihme s sys skate_warrior 4e e po poseshtavana i ot PRAVILATA NA FORUMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ima rekorden broi mneniq.ZA TVA DYRJA DA E VAJNA TEMATA
P.S. az sym bob_marley s drug akaunt-narochno za da mojeh da uchastvam v intrigata :lol:
ckeuT4eTo_f
06-28-2006, 20:38
:-D male male :D mnogo mi e sme6no :D
Браво браво герои! =D>
CRaZy_IKT
06-28-2006, 20:44
Браво браво герои! =D>
Зики евалата ти правя,че не ни се ядоса здраво ;) Страшен човек си ;)
Ти нали разбра,че аз съм боб марли ихихихих
Браво браво герои! =D>
Зики евалата ти правя,че не ни се ядоса здраво ;) Страшен човек си ;)
http://img233.imageshack.us/img233/7716/dots9cm.gif
http://img358.imageshack.us/img358/5526/591601126l4xzzm6.gifhttp://img358.imageshack.us/img358/5526/591601126l4xzzm6.gif
cS_LaMeRkA
09-01-2006, 16:41
http://img358.imageshack.us/img358/5526/591601126l4xzzm6.gifhttp://img358.imageshack.us/img358/5526/591601126l4xzzm6.gif
Това бях аз... :smt019
cMeTaHka
09-02-2006, 09:29
awe mamkamu,tuka sa 24 stranici...ne moga da prosledq cqlata istoriq hahaha...i v kraina smetka kakvo stana?!?sdobrihte li se?skate_warrior ili tam kakvoto si,sprq li da pie6??..ma v kraina smetka puk i da si piiva 4ovek i da si podpu6va,nqma lo6o...to kato si se vlubil v edin 4ovek,ne trqbva za takova ne6to da se go kusa6...trqbva da si pogovorite NASAME,ne v foruma... :| ebati 6antavata istoriq...nqkude ima6e o6te edin va6 takuv film :shock:
Nofacenoname
09-02-2006, 10:32
Вие сте ебати смешните комплексари не е истина...Като нямате какво да кажете не пишете бе толкова ли е трудно да се сетите?Ебати тъпата комплексарска тема аз ако съм на мястото на модераторите ще ви изритам като кучета!Темата въобще няма нищо общо с реалността 100%,флуудите,трупате постове без да има смисъл в тях
Пълна малоумщина
cskamoni4ka
09-02-2006, 10:33
Почвате да ме дразните ей :twisted:
skate_warrior
09-02-2006, 11:18
оффф още ли не е локната темата? беше базик :mrgreen:
YouR_PoisoN
09-02-2006, 11:22
оффф още ли не е локната темата? беше базик :mrgreen:
Мноу си зле ве брат :smt005 :smt005 :smt005
ckeuT4eTo_f
09-03-2006, 19:36
Ц ц ц няма край :mrgreen:
skate_warrior
09-03-2006, 19:47
Ц ц ц няма край :mrgreen:ние с тебе сме един за друг май,а? ахаххах :smt005 :smt005 :smt005 :mrgreen: :lol:
пак семейни драми в този форум,пак сериали :-D
skate_warrior
09-03-2006, 20:26
хахаах мани бегай :mrgreen:
BeBcHeTo
09-03-2006, 21:15
Айде айде,семейните проблеми ги разрешавайте на друго място. =; :-$
skate_warrior
09-03-2006, 21:16
Айде айде,семейните проблеми ги разрешавайте на друго място. =; :-$ Добре,мамо.Обещавам! :roll:
teardrop
09-03-2006, 22:18
Лелее тва беше много гадно бе ей толкова чета, чета и се чудя кво става накрая а то ебавка ](*,) Ама поне браво успяхте да вкарате живец \:D/
ckeuT4eTo_f
09-13-2006, 22:25
Лелее тва беше много гадно бе ей толкова чета, чета и се чудя кво става накрая а то ебавка ](*,) Ама поне браво успяхте да вкарате живец \:D/
Е много ясно нали сме за това ние актьорите :-D
The_handsome_Steve
09-13-2006, 22:33
Za6to trqbva6e da go kazva6 pred vsi4ki znae6 4e 6tqhme o6te dulgo da sme zaedno no ti prekalqva6 ve4e s alkohola i ne moga vseki den da buda s edin piqnica koito neznae kakvo pravi... i vse pak trqbva da znae6 4e nikoga nqma da spra da te obi4am kolkoto i da me boli....
И това дами и господа е поредната балканска драма.....
:smt030 :smt030 :smt030 :smt030
:lol:
sa_vi_ebah_maikata
09-13-2006, 23:56
ебааа го 300 поста
и накрая що стана оня хвърли ли се
skate_warrior
09-14-2006, 00:01
ебааа го 300 поста
и накрая що стана оня хвърли ли сепочти :lol:
Mike-Jones
09-14-2006, 03:56
narkomani u 4ofkite deto se ebavate Trina ft. Ludacris - B R Right
bulgarche
09-14-2006, 06:32
Банда олигофрени
blood_dodo
09-14-2006, 07:33
Банда олигофрениAgreed. Ама по-добре тайфа :mrgreen:
xaxaxa mn ste mi zabavni az tuka do 2h 4eta da razbera kiakvo stanalo nakraq a to bazik ama mn me kefite :smt005