PDA

View Full Version : колко ли...?

на-на
06-19-2006, 19:53
Значи,когато си обръснах ръката (момиче съм) ми се появиха косми след около месец.Чудя се като си направя кола маска колко време ще трябва за да изникнат космите и после докато пораснат до нормалната си дължина?Над месец и половина или по-малко?

Lumidee
06-19-2006, 21:58
Opredeleno e po malko.. i vsichko e mn individualno, no ne mojesh da ochakvash, che kato gi razkarash vednuj posle trqbva da zabravish nqkolko meseca za tqx. Xubavo e pone na 2-3 sedmici.. az nqmam nervite da chakam da porasnat .. maxam vsichko:)

djigi
06-20-2006, 09:49
Обръснала си се и чак след месец са ти прораснали космите или след толкова са били като преди да ги махаш въобще? И в двата случая кола маската е по-дълготрайна. Едва ли някой ще може да ти каже точно време. Пробвай!

a_curious_girl
06-20-2006, 11:28
Не ми се вярва колата маска да трае повече от месец.А после докато пораснат до нормалната си дължина отново сигурно към 2 месеца,де да знам,ако греша някой да ме поправи ама мисля че е толкова времето горе долу

{sweet4e}
06-22-2006, 11:13
Ми на мен с кола маска почнаха да растат след около 2 седмици,но бяха малки.Иначе трябва около 2 месеца ,за да станат като преди.Ама на всеки е различно де!

LoVe_RuSlAn
06-30-2006, 08:34
Emi edna dve sedmitzi ne pove4e