View Full Version : Nivea - целулит
beb4o_bu
06-19-2006, 20:34
Абе, тоя новия крем на Nivea, против целулит(дето го рекламираха), добър ли е? Казаха ми, че бил що годе евтин. Каква е цената му? Накой ползвал ли го е вече? :?:
kaka_lara
06-19-2006, 23:03
Струва около 16 лева + - някакви стотинки. Ползвам го вече 3 ден и какво да ти кажа... трябва поне месец, за да се види някакъв по значителен резултат. Но иначе кожата става много мекичка O:)
аз съм чувала че е малко измислен....ама много се чудя дали да не си го взема!
Ice_Queen
06-20-2006, 16:53
аз съм чувала че е малко измислен....ама много се чудя дали да не си го взема!
ахахахха и аз ;)
айде този който го ползва да каже след време има ли ефект :-k
DiVaChkA
06-21-2006, 12:56
Ами аз съм доволна,вече трета седмица го ползвам и има ефект.
Ice_Queen
06-21-2006, 13:50
тоест с 2 ръце си за това да се опита :mrgreen:
I_love_dead_people
06-21-2006, 14:04
Я разкажи малко повече за този ефект :-) .
о....да- разкажи! Интересно ми е! честно казано не вярвах че ще е кой знае какво!
о....да- разкажи! Интересно ми е! честно казано не вярвах че ще е кой знае какво!
I na men:)
beb4o_bu
06-22-2006, 11:01
То щом е против целулит, очевидно целулита изчезва. Ама все пак кажете нещо повече, ако има... :smt016
Ice_Queen
06-22-2006, 11:40
тука всички чакаме с нетърпение отговора ти :D
dan dan dan
06-22-2006, 15:41
Чакаме...чакаме...чакаме...
Ice_Queen
06-22-2006, 15:59
Ам..аз и писах ЛС на DiVaChkA да се появи и да ни осветли!
А докато чакаме може да пием по 1 кафенце ;)
:mrgreen: :smt005 :oops:
kaka_lara
06-22-2006, 17:04
Ам..аз и писах ЛС на DiVaChkA да се появи и да ни осветли!
А докато чакаме може да пием по 1 кафенце ;)
:mrgreen: :smt005 :oops: мани, мани тя вече си се е отървала от целулита и по цял ден обикаля плажовете, а ние нека си седим и си я чакаме да ни просветли:) O:) :D :-D
xahxahxhah, ima mai ne6to takova.Ako nqkoi znae puk nqkoi drug produkt koito pomaga za premahvaneto na celylita da kaje .:) Ne si vzimaite deva , polzvah go 2 meseca , nqma efekt
Ice_Queen
06-24-2006, 15:13
xahxahxhah, ima mai ne6to takova.Ako nqkoi znae puk nqkoi drug produkt koito pomaga za premahvaneto na celylita da kaje .:) Ne si vzimaite deva , polzvah go 2 meseca , nqma efekt
Аз си взех на AVON-един такъв зелен,сега не мога да се сетя името,по-късно ще го напиша.За стягане е и има ефект
beb4o_bu
06-24-2006, 19:54
Айде напиши го, че това също ми е вариант...На Avon продуктите са добри, тъй че може и такова да се вземе.
DiVaChkA
06-25-2006, 10:52
Извинявайте мацки,че се забавих с отговора но не бях влизала скоро във форума.Значи гела представлява една синкава леко гелообразна течност с приятен мириз за разлика от повечето антицелулитни кремове.Всеки ден се мажа с него по два пъти,първия преди да отида да бягам и втория след баня после.Може би знаете,че подобен вид антицелулитни продукти имат по голям ефект ако се съчетаят с някакъв вид спорт.Друго не се сещам да ви кажа,просто трябва да сте постоянни!
Sladkoto_Barbie
06-25-2006, 11:01
DiVaChka,moje6 li da kaje6 ne6to pove4e za rezultatite?
otkolko vreme go polzva6 i kakvo si postignala za da mojem da si napravim smetka dali ima smisul da go kupuvame :wink:
DiVaChkA
06-25-2006, 11:10
Да аз се мажа с него по дупето и бедрата и ме стяга,но както казах в предишния ми пост го съчетавам с бягане.Може би бягането играе също много важна роля за целулита не знам. :-k
На ден правя някъде около 3 - 4 км и преди да отида да бягам се мажа с този гел.Определено има ефект вече трета седмица.
Да аз се мажа с него по дупето и бедрата и ме стяга,но както казах в предишния ми пост го съчетавам с бягане.Може би бягането играе също много важна роля за целулита не знам. :-k
На ден правя някъде около 3 - 4 км и преди да отида да бягам се мажа с този гел.Определено има ефект вече трета седмица.
Бягането определено играе важна роля, даже главната.
strange__
06-26-2006, 17:33
А горе долу за колко време ти свършва една опаковка или тубичка или както му се вика там :lol: Аз сега ще започна рано сутрин да бягам(чувала съм,че има най-голям ефект тогава) и мисля да го съчетая и с някакъв анти-целулитен гел,но се колебая какъв да е :roll:
Ice_Queen
06-26-2006, 17:49
Айде напиши го, че това също ми е вариант...На Avon продуктите са добри, тъй че може и такова да се вземе.
Нa SKIN SO SOFT ( FIRM & TONE BODY TREATMENT ) -SOFT& SLIM
в зеленичко е. Аз се мажа след като си взема студен душ.
DiVaChkA
06-26-2006, 18:07
А горе долу за колко време ти свършва една опаковка или тубичка или както му се вика там :lol: Аз сега ще започна рано сутрин да бягам(чувала съм,че има най-голям ефект тогава) и мисля да го съчетая и с някакъв анти-целулитен гел,но се колебая какъв да е :roll:
Още не ми е свършила тубичката на половината е, а вече около трета седмица я ползвам,не мога да кажа с точност абе близо за месец и нещо два най - много свършва.
А това за съчетаването на някакъв анти целулитен крем с бягане не е никак лоша идея,даже ако си постоянна за месец ще забележиш голяма разлика,а след два перфектно дупе без портокалова кожа.Говоря го от личен опит :)
strange__
06-26-2006, 18:55
Може би ставам нахална и не е много по темата,но се сетих да попитам...някой каза,че бягал по 2км....това като време горе долу колко е?!Говоря,ако се тича със средно темпо...интересува ме защото аз няма как с точност да изчисля колко тичам понеже го правя в квартала,а не на стадион (днес започнах между другото :lol: ),та поне горе долу да знам колко изминавам.Благодаря ви за информацията :mrgreen:
ами от къде мога да си го взема ? 8-[
DiVaChkA
06-27-2006, 08:29
Може би ставам нахална и не е много по темата,но се сетих да попитам...някой каза,че бягал по 2км....това като време горе долу колко е?!Говоря,ако се тича със средно темпо...интересува ме защото аз няма как с точност да изчисля колко тичам понеже го правя в квартала,а не на стадион (днес започнах между другото :lol: ),та поне горе долу да знам колко изминавам.Благодаря ви за информацията :mrgreen:
Със средно темпо аз бягам 1 км за 8-10 мин.
DiVaChkA
06-27-2006, 08:30
ами от къде мога да си го взема ? 8-[
има го във всеки козметичен магазин!!!