PDA

View Full Version : Проблем с работата на компютъра



ФУку
06-20-2006, 13:57
Значи от извесно време компа непрекъснато ми сече дали ще пусна филм или игра само сече и незнам на какво се дължи това като пусна компа 1вите десет минути всичко е ок ама след това яко сече моля ако можете да ми помогнете че не издържам вече

Мерси предварително

midian
06-20-2006, 14:17
ми то и моя на секи 10 мин и запи4а и тряа да го рестартирам,тъпа раота и аз нз от кфо е :-k :-k :-k

Master_88
06-20-2006, 15:30
И на мен беше така,даже по едно време ми спираше и нета 10 минути след включването. Но като преинсталирах windows-a и се оправи

WILD__BOY
06-20-2006, 21:47
Crtl + Alt + Del и виж кви процеси са се пуснали. Некви spy или spam ако имаш. Или някой троянец. Ако имаш антивирусна пусни за проверка, ако не си свали AVG (http://www.grisoft.com).

Axxxel
06-20-2006, 22:55
Мдам, както казва WILD, гледаш за процес натоварващ процесора...WinTask Pro върши мнооооого повече работа от Task Manager-а на уин-а...

06-21-2006, 15:26
davaite oshe help pls 4e ne se izdurga

Axxxel
06-22-2006, 00:14
Еми колко още хелп искаш...ти главното не си направил...прегледай за затормозяващ процес.на 90% съм сигурен, че ще намериш...

HakeR
06-28-2006, 18:01
ми да прегледай за ненужни процеси и ако намериш такива разбери заради коя програма се пускат и ако не ти трябват ги изключи въобще да не се пускат можеш да го направиш от start>run пишеш там msconfig и ще ти излезе един прозорец от предпоследния таб можеш да направиш на някои процеси да не се старират а от последния Startup можеш да избереш кои програми да се стартират заедно с windows-a само гледаи да не изключиш антивирусната
ако не стане най-сигурното нещо е да изтриеш windowsa и да го качиш отново
тва циклене може да се получава от остарял windows които не е преинсталиран от повече от година и да се е задръстил с временни фаилове и куп други неща
а ако не ви се занимава може да пробвате с някои оптимизатор тои автоматично изчиства системата и оптимално олекотява системата
например Inteli Hyper Speed

piFka_LP
06-28-2006, 18:25
и моя беше така но го преинстаирах дори и My computer неможех да отворя и постояно го рестартирвах...и то се оказа че забива от една програма за безплатно теглене на моя интернет доставчик... ако искаш си преинсталирай windows-a дано да се управи

WILD__BOY
06-28-2006, 18:34
и моя беше така но го преинстаирах дори и My computer неможех да отворя и постояно го рестартирвах...и то се оказа че забива от една програма за безплатно теглене на моя интернет доставчик... ако искаш си преинсталирай windows-a дано да се управи+

Еми преинсталацията винаги върши работи.

06-29-2006, 07:52
Почисти си компютъра направи си SWAP дял Ако искаш може и да преинсталираш просто.