View Full Version : Kakvo mislite?
Spored vas normalno li e ot 14 godi6na vazrast da po4ne6 polov jivot?????Za6toto az se 4ustvam gotovo i mislq da go naprava skoro s moq priqtel!Molq vi ne po4vaite da me vikate 4e sam bila k...a i t.n. za6toto ne sam prostosam gotova i iskam savet ot vas dali e normalno
Някакси неуместно е,ако не си процхела толкожа теми по този въпрос-тук е пълно-от скоро съм регната,обаче съм изчела доста неща,така че маце-поровичкай малко...
инче нз...то вече какво ли не е нормално за всички!?
DJVisage
06-20-2006, 16:12
Напълно нормално
Nqma znachenie na kolko godini si .. vajnoto e da se chuvstvash psixicheski i fizicheski gotova..! Kakvoto i da pravish prosto se pazi-izpolzvai predpazni sredstva!
Master_88
06-20-2006, 16:43
Щом се чувстваш толкова "готова" и не мислиш,че ти е рано - направи го,но както казаха - ползвай предпазни средства
Ako beshe naistina gotova nqmashe da se syvetvash s forum!!!
alkobalko
06-20-2006, 17:04
I az sum na mnenieto na Atika. Moje bi vse oshte ne si napulno gotova.
Nofacenoname
06-20-2006, 17:53
Майка му *** КОЙ ТЕ ПИТА?!?!?!?!?!КОЙ ЗАБОГА ТЕ ПИТА ДАЛИ Е ГОТОВА ИЛИ НЕ????!?!?!
ОМРАЗНА МИ ДА ЧЕТА ПРОСТОТИЙТЕ ВИ!ЩОМ Е ГОТОВА И ГО ИСКА МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ВЪОБЩЕ ЩЕ ТЕ ПОСЛУША?Камо ли ако найстина обича човека до себе си!Какво гледате само годините бе хора ставате балани и изнервящи!
Мой съвет е мацка найстина да го заслужава,да те обича и съответно ти него!Отпусни се немисли за болката и всики ще е 6 8-[
Ice_Queen
06-20-2006, 17:55
Майка му *** КОЙ ТЕ ПИТА?!?!?!?!?!КОЙ ЗАБОГА ТЕ ПИТА ДАЛИ Е ГОТОВА ИЛИ НЕ????!?!?!
ОМРАЗНА МИ ДА ЧЕТА ПРОСТОТИЙТЕ ВИ!ЩОМ Е ГОТОВА И ГО ИСКА МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ВЪОБЩЕ ЩЕ ТЕ ПОСЛУША?Камо ли ако найстина обича човека до себе си!Какво гледате само годините бе хора ставате балани и изнервящи!
Мой съвет е мацка найстина да го заслужава,да те обича и съответно ти него!Отпусни се немисли за болката и всики ще е 6 8-[
Малее как и се накара мале :-#
По темата : Поне не си на 13...а иначе ,щом го искаш давай!
Svirka```
06-20-2006, 17:59
Според мен не [-X Човека не е подготвен физически и психически за такива авантюри.Скъпа има време изчакай още 2-3 годинки...
Az sum tvurdo pritv , na 14 godini mn e rano , ima o6te mn ne6ta koito da izpiutash predi sex-a , no tva si e moe mnenie