View Full Version : Humoryt
Spored vas vajno li e v edna vryzka partniorite da mogat da se razsmivat vzaimno?
Slu4va li vi se, kogato ste s 4ovek ot protivopolojniq pol, kym kogoto imate simpatii da se smeete na po4ti vsi4ko, koeto kazva, makari v druga situaciq sy6toto ne6to da ne vi e sme6no?
Mislite li, 4e ne e vajno kakvo kazva6, a kak go kazva6? I naj-typiq vic, razkazan ot nqkoi "pi4" e sme6en?
Li4no az imam dosta stranno 4uvstvo za humor i 4esto mi se slu4va da se smeq na ne6ta, v koito horata okolo men ne vijdat ni6to zabavno.
Naprimer onzi den sre6tnah dve priqtelki kato hodih na urok, po-kysno kato hodih do bibliotekata i sledobeda v parka. Tretiq pyt te mi vikat "zdrasti, kvo pravi6?", a az otvyrnah "sledq vi" (6ega, razbira se), a te se okokoriha i mi vikat "molq!?". Spored vas tova zabavno li e?
love_all
06-20-2006, 19:51
Ami...obiknoveno horata, koito kazvat, che imat osobeno chuvstvi za humur, niamat takova.
Ama ne te poznavam...samo kazvam...
i da, vsushtnost az se smiah
a za vruzkata, veche go pisahme v edna tema. V takuv sluchai znachi, che si vliuben
dream_for_you
06-20-2006, 19:56
да може да те накара едно момче да се смееш до пръсване :arrow: ето това ти трябва
аз лично най-много се кефя на хора с чувство за хумор,много по-яко е с тях
Spored vas vajno li e v edna vryzka partniorite da mogat da se razsmivat vzaimno?
Slu4va li vi se, kogato ste s 4ovek ot protivopolojniq pol, kym kogoto imate simpatii da se smeete na po4ti vsi4ko, koeto kazva, makari v druga situaciq sy6toto ne6to da ne vi e sme6no?
Mislite li, 4e ne e vajno kakvo kazva6, a kak go kazva6? I naj-typiq vic, razkazan ot nqkoi "pi4" e sme6en?
Li4no az imam dosta stranno 4uvstvo za humor i 4esto mi se slu4va da se smeq na ne6ta, v koito horata okolo men ne vijdat ni6to zabavno.
Naprimer onzi den sre6tnah dve priqtelki kato hodih na urok, po-kysno kato hodih do bibliotekata i sledobeda v parka. Tretiq pyt te mi vikat "zdrasti, kvo pravi6?", a az otvyrnah "sledq vi" (6ega, razbira se), a te se okokoriha i mi vikat "molq!?". Spored vas tova zabavno li e?
Случвало ми се е да се смея на момичета към които имам чуства и към такива към каквито нямам чуства....просто защото говорят глупшости....но иначе е възможно и допускам да се расмивате....това е знак за приятелство и солидарност......а в една връзка хората са педи всичко приятели.... :)
love_all
06-20-2006, 20:01
Ooo da, sluchvalo mi se e... ne mnogo chesto...az po princip sum sravnitelno uravnovesena i moga da si postaviam zadrujki, no vupreki tova...
vednuj na edin vic se smiah pone 20 minuti. Te horata zapochnaha za DRUGO DA SI GOVORIAT, AZ SE SMEIA NA VICA... MNOGO VESELO!
Max_Payne
06-20-2006, 20:22
Ooo da, sluchvalo mi se e... ne mnogo chesto...az po princip sum sravnitelno uravnovesena i moga da si postaviam zadrujki, no vupreki tova...
vednuj na edin vic se smiah pone 20 minuti. Te horata zapochnaha za DRUGO DA SI GOVORIAT, AZ SE SMEIA NA VICA... MNOGO VESELO!
Разкажи го тоя виц да се посмеем и ние \:D/
love_all
06-20-2006, 20:30
ami...ok, ama dano ne se seshtate chesto za nego.
Edno semeistvo zaminalo na pochivka. Edin kradec vidial i reshil da ograbi kushtata im. Vliza toi prez noshtta i pochva da tursi bijuta i skupocennosit. I po edno vreme chuva glas "IIsus te gleedaa", no reshava, che se e shulo ot otvun. Sled malko pak : "Iisus te gleedaaa" toi reshil, che neshto suvestta mu mu pravi nomera...i reshil da ne se predava na glupostta si. I Produljil. I po edno vreme pak poznatiat glas "Iisus te gleedaaa" i veche naistina se uplashil. Vkliuchil osvetlenieto i gleda-edin papagal.
- Ti li mi govorish, be?
- Az.
- i shto mi povtariash, che Iisus me bil gledal?
- Ami...za da te predupredia.
Kradecut reshil da se otblagodari na papagala za zagrijenostta i kazala:
- zdrasti
i papagalyt:
- zdrasti.
- Ti...kak se kazvash?
- Metodi.
- Metodi...ne e li malko stranno ime za papagal?!
- Abe...to i Iisus e stranno ime za Doberman, ama vij kak te gleda!
Max_Payne
06-20-2006, 20:40
ami...ok, ama dano ne se seshtate chesto za nego.
Edno semeistvo zaminalo na pochivka. Edin kradec vidial i reshil da ograbi kushtata im. Vliza toi prez noshtta i pochva da tursi bijuta i skupocennosit. I po edno vreme chuva glas "IIsus te gleedaa", no reshava, che se e shulo ot otvun. Sled malko pak : "Iisus te gleedaaa" toi reshil, che neshto suvestta mu mu pravi nomera...i reshil da ne se predava na glupostta si. I Produljil. I po edno vreme pak poznatiat glas "Iisus te gleedaaa" i veche naistina se uplashil. Vkliuchil osvetlenieto i gleda-edin papagal.
- Ti li mi govorish, be?
- Az.
- i shto mi povtariash, che Iisus me bil gledal?
- Ami...za da te predupredia.
Kradecut reshil da se otblagodari na papagala za zagrijenostta i kazala:
- zdrasti
i papagalyt:
- zdrasti.
- Ti...kak se kazvash?
- Metodi.
- Metodi...ne e li malko stranno ime za papagal?!
- Abe...to i Iisus e stranno ime za Doberman, ama vij kak te gleda!
:smt005 ( и все пак не си представям 20 минути смях =; )