PDA

View Full Version : смесени сигнали помощ..

06-20-2006, 22:16
та зна4и нещата стоят така тои си има гадже обаче постоянно ме гледа и много особено онзи ден ги видях с гажето му и докато я целуваше гледаше мен незнам вече какво да си мисля с тези погледи според вас вазможно ли е да ме харесва или ако не тогава защо ме гледа какво да правя ??? #-o
п.с. само да ви кажа че с момчето се познаваме всащност не е никакво познаване де запознахме се един пат в дискотеката и от тогава и здрасти даже не си казваме

ziky
06-20-2006, 22:30
Много е възможно да те е харесал....незнаеш как стоят нещата с приятелката му и на какви отношения са..може би му трябва нещо ново... :|

love_all
06-20-2006, 22:31
ami...edna priatelka beshe taka...gorkata...shteshe da se poburka. Toi na vsichkoto otgore i beshe suuchenik...vuobshte..niakakuv ad. Posle az ia ubedih da go hvane niakoi put sam i da mu pusne ezik i da vidi kakvo shte stane...beshe mnogo riskovano, shtoto vcse pak i e suuchenik...i mojeshe kofti da se poluchi...ama pri teb e super. Probvai, bi triabval da proraboti

teenkopele
06-20-2006, 22:39
Много е възможно да те е харесал....незнаеш как стоят нещата с приятелката му и на какви отношения са..може би му трябва нещо ново... :|

Може би.
Някакви други сигнали, освен погледи, има ли? :wink:

IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 23:08
та зна4и нещата стоят така тои си има гадже обаче постоянно ме гледа и много особено онзи ден ги видях с гажето му и докато я целуваше гледаше мен незнам вече какво да си мисля с тези погледи според вас вазможно ли е да ме харесва или ако не тогава защо ме гледа какво да правя ??? #-o
п.с. само да ви кажа че с момчето се познаваме всащност не е никакво познаване де запознахме се един пат в дискотеката и от тогава и здрасти даже не си казваме

Pa 4esno da ti kaja az bih mu namignala :):):)
No ne na posledno mqsto se pak si ina gaje...Pa da ne mu 6arat o4ite nasam i natam :)6te si e negov problema :D

06-21-2006, 07:49
ами други сигнали в дискотеката танцува до мен винаги ако тва се счита за нещо де :-k

djigi
06-21-2006, 07:56
Лелел, колко се дразня на такива. Излезнали с приятелките си и оглеждат съвсем нагло (не просто да хвърлят един поглед) околните жени. А това, докато я целува да гледа друга....гнусотия.

Едва ли е особено заинтереспован след като не те поздравява. Всъщност може да е срамежлив и да не успява да събере сили да каже "своето супернежно hi" , но едва ли е такъв след като целува гаджето си и гледа други. Нищо не прави,. Не мисля, че си заслужава да се занимаваш.

06-21-2006, 19:54
днес пак го видях само че с компанията му изгледахме се пак много яко ... не мога да го оставя знам че си има гадже но при тези условия ако изпитва нещо защо да пропускам плус тва имам чувството че с всеки изминал ден се повече се влюбвам