Влез

View Full Version : Секс сакатлъци

Tekitha
06-20-2006, 22:39
Разкажете някой ваш сакатлък или смешна случка по време на секс.... Моята е супер комична: Значи беше минал около месец от както ходех с едно момче и си лягахме за 2ри път май беше и той такъв легнал върху мене поти се върши работа и аз вече сам се разтопила от кеф и сам си затворила очите и тръгвам със затворените очи и с езика напред и вместо да му уцеля устата му лапнах носа по- най бруталния начин му го облизах просто..... и от там и двамара смях и сичко се прееба де ... Сега сте вие наред айде да се посмеем малко :)

Dreamfall
06-20-2006, 22:43
sasedkata vleze i izpiska...i togaaa toi sko4i ot legloto kato poburkan i padna na zemqta :D ot togaa sasedkata ne vliza u nas bez da pozvuni po zvunneca :D

Lumidee
06-20-2006, 23:30
Na men predi nqkolko godini mi se sluchi neshto smeshno i malko gadno... Imax si edno gadje,ama s nego bqxme nachinaeshti.. Edna vecher sme u tqx i pravim seks i(ne ni be6e za 1vi put) Po edno vreme se zvuni na vratata i nie kato poburkani skachame ot legloto,oblichame se i se privejdame v prilichen vid.. A toi tolkova se pritesni, che daje ne otide da vidi koi zvani i dali moje i da ne otvarq..neshtata se precakaxa!!!
Na skoro mi se slychi dr zabavna sluchka.. az sum u gadjeto mi i si vurshim rabotata ama sme razxvarlqli po celiq apartament.. po edno vreme se pribira sestra mu..ama to diskretno momiche ne dosajda.. sled malko otivame v xola i si gledam sutiena ostaven na masata i tq me pita" tvoq li e ?" az sedq kato grumnata i se chudq na kude da pogledna...hahah

Pi4a_Bateto
06-21-2006, 05:38
Тва второто беше забавно!

06-21-2006, 05:58
Добре ,че не си му бръкнала с език в окото. [-X

`Death`Whore`
06-21-2006, 08:16
Веднъж в изблик на страст му захапах зърното...горкият...мръщеше се от болка доста време...а иначе съм му олизвала носа не по време на секс.

kudravoto
06-21-2006, 08:33
mi nali pravim si go nie i se zvuni na vratata no ne stavame da otvorim produljava se zvuneneto no nie ne spirame svur6ihme tam rabotata i stanahme da otvorim i gledame ba6ta mu se pribira i vika 6o ne otvarqte we i kato ni vidq v kvo sustoqnie sme vika qsno qsno

NeSTa_86
06-21-2006, 11:18
ЕМиии веднъж правихме секс с приятелката ми в тях. И както праим квото праим бяха минали 2-3 минутки и по едно време кучето се разлая, чуха ни се някви гласове(тоест на баща и) и седим двамата...и като почнахме да треперим ужас. Почнахме да се обличаме, но като взехме да бутаме столове ,маси ... голяма баркотия...Обличам си аз дънките дори без да си свала гумата, но какво да забележа....не съм си сложил гащите от бързане...и ги пъхнах в джоба си...излезнахме от тях и вече се успокоихме, че никой не ни видя...и на съседната улица си бръкнах в гащите и си хвърлих презерватива в една шахта..,но тогава пък тряяше измисл къде да се облека..и решихме да идим на кафе и в на кафето кенефа отидох и се облекох...

Slip-X
06-21-2006, 11:31
на мен мн често ми се случват такива неща. Та един път си бях в нас и приятелката ми и тя щеше да остава да спи при мен, но нашите си бяха в къщи. И нали си лягаме ни в моята стая двамата на леглото и си почваме ние нашите работи, а по принцип знам че нашите са дискретни такива не влизат в стаята ми особенно ако съм с нея. Та мятаме се ние и по едно време се отваря вратата а точно тогава аз сам отгоре й..... направо замразнах и стоя отгоре и така няколко минути а вратата се затвори веднага между другото, но аз си стоя върху нея и тя някаква се изчерви цялата:) но няма значение след няколко минути пак си продалжихме \:D/

firesnake
06-21-2006, 11:51
Hi pozdravi za temata mnogo e qka.Ta i az da spodelq edin sakatlak :D vednuj na selo se zabursvame s gajeto i kade kade po raznoobrazno da stane otivame v plevnqta na 2-tiq etaj toi na 1.5 ot zemqta na vse pak 2-ri etaj po4vame se nie kato po filmite mnogo gotino i po edno vreme koi da se oseti 4e duskite sa ot bog znae koq god . . . . i s 4uva propukvane proskurcvane ma nie si vikame a nqma te sa zdravi ima nqma 3 min i se 4uva vikane ot sestra mi "Kade ste nqma li da qdete vie dnes?" i gajeto vika davai po burzo da deistvame i da hodim da qdem i v su6tiq momenta TRQS i se ozovavame na zemqta goli a sestra mi vika "e nqma takiva obrazi hahahah aide sa 4uka pironite i da vidite kak se stroi plevnq" :D golqm maitap be6e posle sa me podigravali i tq i maikata suma vreme 4e ot 100 mesta nakraq na zemqta avariino sme go napravili :D

mnogomili4kata-sf
06-21-2006, 12:35
хахахахах леле това с плевнята е било екстремно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: горките вие... мен пък такива неща не са ми се случвали,някви сакатлъци :-k

bulgarche
06-21-2006, 13:54
Темата се повтаря за пореден път.

BGdog
06-21-2006, 14:24
Темата се повтаря за пореден път.Затвоври си остата е толкоз си кух и с тоз малоумен ник!Отживял родолюбец :smt011
offtopic
Ти си кух уе

06-21-2006, 15:19
Темата се повтаря за пореден път.Затвоври си остата е толкоз си кух и с тоз малоумен ник!Отживял родолюбец :smt011ЕЙ МАНГАЛ ТИ ГО СЛОЖА У КАСОВИЯ АПАРАТ.NAZI SKINHEADS FOREVER

Tekitha
06-21-2006, 18:22

ако моята тема се повтаря незнам за онези с дължината на пениса и сякви подбни ..... така че не ми прави забележка аи плюс това сам от скоро във форума и ми писна да чета само за някакви без никаква сексуална култура забременяли по разни много интересни начини примерно и още куп други примери.....

06-21-2006, 18:53
axaxax bojee....daje nazi skinheads forever pi6e...baluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...na skinarite v krivite iszsuxnali ysti4ki be kele64e sma4kano:D:D:D:D
6te ebu i tebe i maikat ti i cqloto ti 6ibano evreisko semeistvo..ina4e temata e qka:D

Kotetoto
07-15-2006, 20:50
MNOO qka temichka naistina:)AZ moga da razkaja neshto,to ne e mn smeshno de,malko e gadno.edin pat bqh s edin pi4 na disko i se zaigrahme i otidohme da se osamotim na edni peiki.toi iskashe da mi praq svirka,no az bqh super piqna...i az kato mu go lapam i mi se povdiga,i toi si go paha po-navatre i az ne izdarjah i se izdraifah na pishkata mu ...gadnoooo

Luciferian
07-15-2006, 22:03
Аууу,куриози само даискате!
С едно доста отдавнашно гадже, заключили сме се в мойта стая и се лашкаме яко, нашите в хола зяпат някаква телевизия, по едно време се чука на вратата ,баща ми ме вика. Помислих си, че за да ме търси в такъв момент, значи става дума за нещо сериозно, все пак не е глупав, предполага се, че знае какво правим. Станах, скоростно обличане, горе-долу си пооправих косата, отидох в другата стая, питах какво става, той ми подава някаква кутийка с надпис на английски и ме пита: "Какво пише тук"?
......................
Няма да ви казвам какво му отговорих... Сега ми е смешно, но тогава никак не ми беше досмях.

HanoMnaH
07-15-2006, 22:47
Еми значи то аз нямам голям опит но все пак....бяхме нали на 1 хамак....то хубаво хамак хамак ама ние бяхме на градус...не пияни ама пийнахме по едно и едно люеене беше не е истина...на няколко пъти се преобърнахме ама продължихме на земята....качвахме се пак горе..пак долу и така...в крайна сметка бях с сини лакти..колена и с страшна мускулна треска на кръста ;) :-s :-s :-s :-s

07-15-2006, 23:29
Еми веднъж след като правихме любов с приятелят ми тъкмо си почиваме и на вратата (у тях) се звани.Той си сложи дънките и побърза да иде,че можеше да е нещо спешнп.Като отиде да отвори се забави повече от 10минути и аз отидох да проверя какво става,но и аз си сложих само дънките и сутиена (както е на аватарчето ми).Обаче на вратата за мой най-голям ужас беше бившията му приятелка :shock: умрях на място :-D /а тя 2 пъти повече се шокира/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

`Death`Whore`
07-15-2006, 23:31
От срам ли? Аз бих изревнувала.

07-15-2006, 23:33
от ужас
обаче се оказа,че търсела брат му,защотото са от един клас ;-)

Dre-BosS_ka^
07-15-2006, 23:43
10 min за брат му ли ще са си приказвали??? :? или са решили да го почакат на вратата докато се прибере :|

Dre-BosS_ka^
07-15-2006, 23:44
съжалявам че не беше по темата :wink:

the-hero
07-16-2006, 01:17
по принцип,когато еба некоя путка за първи път и се претиснявам почети винаги като не съм пил и свършвам по бързо имах случаи само и го вкарах на половина и се свърших,но на другия ден и изкъртих путката от секс в нас... ;-)

alkobalko
07-16-2006, 08:32
Аууу,куриози само даискате!
С едно доста отдавнашно гадже, заключили сме се в мойта стая и се лашкаме яко, нашите в хола зяпат някаква телевизия, по едно време се чука на вратата ,баща ми ме вика. Помислих си, че за да ме търси в такъв момент, значи става дума за нещо сериозно, все пак не е глупав, предполага се, че знае какво правим. Станах, скоростно обличане, горе-долу си пооправих косата, отидох в другата стая, питах какво става, той ми подава някаква кутийка с надпис на английски и ме пита: "Какво пише тук"?
......................
Няма да ви казвам какво му отговорих... Сега ми е смешно, но тогава никак не ми беше досмях.

Xaxaxaxa i na men mi se sluchi neshto podobno.
:arrow: Samo, che sme v gadjeto mi, zatvorili sme si se v negovata staq. I v tozi moment se chuka na vratata na staqta-bashta mu me turseshe. Pomoli me da otida do hola. Oblicham se za po nai-burziq nachin, opitvam se da prikriq "sledite" i otivam v hola. A toi mi podava edna broshurka na angliiski i me pomoli da mu q preveda. Sqdam az da mu q prevejdam i v sledvashtiq moment zabelqzvam, che ot burzane sum si oblqkla potnika na obratno. Toi me pogledna, zasmq se i kaza samo:"Izvinqvam se, che v prekusnah".
:arrow: Drug put pak sme v gadjeto, v staqta mu, no tozi put bashta mu ne znaeshe, che sme tam i si vliza da si vzeme neshto. Pri koeto me zavarva po sutien vurhu sinut mu. Razbira se iskashe mi se zemqta da se otvori i da potuna ot sram. A bashta mu reagira tolkova spokoino. Samo kaza:"Izvinqvam se. I s prezervativche nali, che mi e rano da stavam dqdo" i izleze.
:arrow: I edna posledna. Tozi put sme v nas, v moita staq i gadjeto mi e vurhu men i pravim si nie, kakvoto si pravim. I v tozi moment kotkata mi skacha na gurba mu. Toi se opita da q butne, no tq go odra mnogo jestoko.
Ami mai tova sa vsichkite ni gafove po vreme na sex. Sega kato se setq za tqh i mi stava napravo smeshno :smt005 , ama togava .........

HepegoBeH
07-17-2006, 01:28
Правим си ние работата в момичето но съм си забравил телефона в кухнята /баща и нощна маика и спи в другата стая до която е кухнята след кухнята коридор и на момичето стаята/ и ние такива уж тихички но милия ми колега ми звъни в 3 посред нощ:) маика и ми донесе телефона преди това светна тъй като имаше пуснат филм а ние като я чухме гипс;)

^KaSiDi^
07-17-2006, 09:07
am tochno sex gafove ne sam imala,ama predi 3 godini bqhme na selo i tam se haresahme neshto s edno momche i si se gushkahme,celuvahme i taka,detska mu rabuta :) i edna vecher ostanalite se sybrali na peikata na sysednata kyshta,a nie sa po-usamoteno na peikata pred nashta i vs huu,toi sednal,az sam se izlegnala v nego i toi my celuva i mi byrka pod pantalonkite i taka huu sme se onesli,nebeto sinio,zvezdi ala bala :smt007 i sled kam okolo chas vlizam az v kyshtata i az mai za voda otidoh :P i maika mi"breh ne ty e sram,pred nashta kyshta,obrazcov dom pishe",az stoq i q gledam kat polezno izkopaemo i tq "hich ne mi se pravi na 2 i polovina,bashta ti kolko minuti vi e chakal a da sprete,a da sprete,ne ste spreli i toi choveka se mahnal,i v tui vreme tati leji na hamaka i az go gledam toi mi sy hili,az nz da se smeq li da placha li i izbqgah po nai-byrziq nachin

Svetlana_Pei4eva
07-17-2006, 10:55
zna4i vednuj trqbvashe da hodq da spinkam v priqtelq mi a roditelite mu si bqha v kushti.a az na sledvashtiq den trqbvashe da sum 1va smqna na u4ilishte i se ugovorih s maika mu da me sabudi rano sutrinta.ta legnahme si nie i praihme kvoto praihme i sum zaspala bez da si obleka neshto otgore i na sutrinta 4uvam "sabudi se...,sabudi se..." i kato si otvarqm o4ite gledam se cqlata otvita i 4isto goli4ka!NAPRAVO UMRQH OT SRAM! i sled tva mi beshe naudobno da pogledna maika mu no vse pak se naloji da ostanem dvete na same i tq po4na da se bazika s men i vika "navremeto i az imah tolko gotini cici "
hxayhxayxhayxhayxhay

Къци
07-17-2006, 11:40
Аз веднъж си гледах треска за злато и там мойта екс колежка ваня беше много яко си показала циците та ви каам седнах да си ударя една чикия ама така се изпразних че оплесках екрана ,само аз мога да стрелям така \:D/ някой тука да може така? Май не а ? :smt006 \:D/

kiteto
07-17-2006, 12:03
axaxax bojee....daje nazi skinheads forever pi6e...baluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...na skinarite v krivite iszsuxnali ysti4ki be kele64e sma4kano:D:D:D:D
6te ebu i tebe i maikat ti i cqloto ti 6ibano evreisko semeistvo..ina4e temata e qka:D
aide kat se natakovate razkajete za gafovete :lol:

sexy_tigar4e_MM
07-17-2006, 15:29
sasedkata vleze i izpiska...i togaaa toi sko4i ot legloto kato poburkan i padna na zemqta :D ot togaa sasedkata ne vliza u nas bez da pozvuni po zvunneca :D ebati nahalnata susedka ot kude nakude 6te vliza taka? puk i ti ne zkliu4va6 li??? :shock: :shock:

sexy_tigar4e_MM
07-17-2006, 15:35

ако моята тема се повтаря незнам за онези с дължината на пениса и сякви подбни ..... така че не ми прави забележка аи плюс това сам от скоро във форума и ми писна да чета само за някакви без никаква сексуална култура забременяли по разни много интересни начини примерно и още куп други примери.....

Tama ta E SUPER!!! NO6TO 4E SE POVTARQ;) HUbavo e to vreme na vreme se povtarq;)

sexy_tigar4e_MM
07-17-2006, 15:50
:arrow: az minalata sedmica bqh v gajeto mi i posle se si slojila bluzata na opuki i kartinkata otzad i pribiram se v nas(ot zadnata strana bluzata e 4isto bqla) i maika mi vika "a taq bluza nova li ti e ne sum q vijdala"( a bluzata tq mi q e kupuvala) i ne moga da razbera za kakvo stava vupros i posle se vidqh v ogledaloto i mi stana qsno;)
:arrow: edin drug put toi be6e leganal vurhu men i sigurni karaka mi e iztrupnal i po edno vreme telefona zvuni i az stavam da vdigna ama padnah na zemqta-ne moga da si mrudna kraka toi me vdigna ama az pak padnah i taka :D sega kato si spomnim se napokavame ot smqh :D :) :) :-)
:arrow: edin put toi me lije i poneje toi e visok se ka4ih po nagore na krevata ama tam ima i rakla i se udari glavata ama mnogo silno i gadno i taka izvikah- toi gorkiq si izkara akula:)
:arrow: vednuj vui4o mi zvuni na vratata a az sum po4ti gola o nqma6e vreme za sutiena i bqh s edin pulover s kop4eta ot pred i otivam da mu otvorq ama si zakop4ah samo ednoto kop4e i po putq se e razkp4alo... ama toi mai ni6to ne vidq 6toto kato otkliu4ih se usetih
i o6te mnogo raboti sa mi se slu4vali ama me murzi da pi6a:)

някоя си
07-17-2006, 16:25
Незнам дали е точ4но "секс сакалтък" но веднъж се опитвахме с приятеля ми да се снимаме докато правим секс на моя телефон ест.но бях забравила да изтрия снимките и майка ми веднъж взе да разглежда катринките ми и ги видя 8-[ направо умрях от срам :oops: но само се разсмя и каза 'следващия път поне ги скрии някаде' :lol: \:D/

sexy_tigar4e_MM
07-18-2006, 15:00
a puk v4era s moq priqtel tukmo izvadihme prezerrvativa ot kutiikata i mi zvani GSM-a po princip v takiva momenti ne vdigam ama be6e nai-dobrata mi priqtelka i trqbva6e.tq raboti v edno kafe i ime nakara spe6no da i zanesa edna jiletka i bluza vikam:"za6to" i tq:"posle 6te ti kaja ela burzo spe6no e!" i nie po nai-burziq na4in se oblekohme i otidohme . okaza se 4e trqbvalo da i idva(be6e s kusa bqla pola) i da i zanesa ne6to da se skrie.POsle se vurnah me v nas ama ne go napravihme :( i taka mnogo kofti se polu4i

Luciferian
07-19-2006, 05:54
Преди малко по чата едно бивше гадже ми припомни една случка. :D
Така, това става по-миналата пролет. Подробностите ги спестявам, та значи, тъкимо се бяхме изчукали както си му е реда, и в момента, в който лягам до нея и се гушкаме, вратата от вън се хлопва и се чува въртене на ключове. Вече и двамата бяхме на крак и се обличахме със скорост, като на анимационните филми. И така... нахлузих дънките... малкия Луцифериан все още яко надървен... и облечен :D Нямаше време да махам презерватива... Излязох в коридора, казах "здравей на по-голямата и сестра, която тъкмо се прибираше, влязох в тоалетната и чак там се разкопчах и махнах презерватива...

OMG_WTF
07-19-2006, 12:24
Значи, един път сме в гаджето, правиме го. Леглото й е на 2 етажа, а ние сме на втория. Апартамента й е разделен на 2 части. В едната живеят баба й и дядо й. Заключили сме вратата от която се идва в техния апартамент. И по едно време на мен ми се чува, че някой чука. Тя казва, че съм се объркал. После се почука пак и без да говоря, скочих от леглото и се обух, гумата беше на мен и без боксерки отдолу. Влезнах в един килер които беше супер ама супер тесен... На вратата беше баща и. Влиза в стаята и почват да си говорят нещо. Аз седя вътре в килера и съм се опрял на вратата , то толкова тясно и имах чувството, че ако вдишъм въздух, ще се отвори вратата и едвам дишам и треперя целия, по едно време усещам как баща и идва към килера. Тоя отваря пича, усмихва ми се и ми вика Здрасти. Аз некъв се панирам и викам здрасти и той ми каза "Отдръпни се , че трябва да изкарам нещо" Аз не го чух и стоя скован, и той го повтори такъв и аз се дръпнах, седнах на един диван и с лице към пода, нищо не казах, тоя си тръгна аз се преоблекъх и си тръгнах, викам да не дойде майка й или пък някой от другия апартамент (дядо и , баба и)
Имам и други преживявания ама друг път...

Nasindo
07-19-2006, 12:49
huu sme se onesli,nebeto sinio,zvezdi ala bala

Axa... разбирам :mrgreen:

malko mace
10-27-2006, 12:00
Hah! :lol:

plam4e
10-30-2006, 13:59
eto vi i edna smeee6na istoriika:
pravim si sex nie s gadjeto i kvo stava,na misionerska sme i re6avame da smenim pozata i az razbrala-nerazbrala se nadupvam za zadna..a toi-vika-imah predvid ti da si otgore,a ne...:P
umrqh ot sram i ot smqh:))

selprix
10-30-2006, 14:41
Ами веднъж нещата така се завъртяха, че легнах с една моя позната. Тя е от онези момичета, които по принцип си мислиш, че никога не можеш да имаш. Тя красива, техните с много пари, скъпи дрехи и обувки, събира се само с някви готини типове дето ходят на гонки и т.н.
Аз съм пълна противоположност на това.
И така... правя секс с "перфектното" момиче, което винаги съм искал. На седмото небе съм. Чувствам се супер... Свещи, ароматни клечици и сини сини завивки... и тогава СТРАШЕН ЗВУК ПРОЦЕПИ ИНАЧЕ ТИХАТА СТАЯ!!!

***нали знаете по някога, когато ползваш презерватив как влиза въздух и като си го пъхнеш и се чува един "пърдящ" звук?***

Е ТОЯ ЗВУК НЕ БЕШЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА, А ЗА ВЕСЕЛИЯ МИРИС ПОСЛЕ НЯЯЯЯ ДА ГОВОРЯ! ...чорапите ми избегаха

10-30-2006, 14:43
Ами веднъж нещата така се завъртяха, че легнах с една моя позната. Тя е от онези момичета, които по принцип си мислиш, че никога не можеш да имаш. Тя красива, техните с много пари, скъпи дрехи и обувки, събира се само с някви готини типове дето ходят на гонки и т.н.
И така... правя секс с "перфектното" момиче, което винаги съм искал. На седмото небе съм. Чувствам се супер... Свещи, ароматни клечици и сини сини завивки... и тогава СТРАШЕН ЗВУК ПРОЦЕПИ ИНАЧЕ ТИХАТА СТАЯ!!!

***нали знаете по някога, когато ползваш презерватив как влиза въздух и като си го пъхнеш и се чува един "пърдящ" звук?***

Е ТОЯ ЗВУК НЕ БЕШЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА, А ЗА ВЕСЕЛИЯ МИРИС ПОСЛЕ НЯЯЯЯ ДА ГОВОРЯ! ...чорапите ми избегаха

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D XaXAHXAHXhAXHAHXHhAHXHAHXhHHXHAxhAHXHhHXAHxhAXHAXh ahxAH :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

lifestyle
10-30-2006, 15:43

Да разбираме че е бил от нея,нали? :smt081

10-30-2006, 16:40
Много се смях на онзи с килера :mrgreen:
И аз имам доста случки,много често все са ни сварвали на калъп.Звъни вратата,кучето му лае като за последно,аз се обличам в банята,а той лъже майка си,че е пушил на терасата и затва не отваря (той тъкмо ги беше спрял).
По едно време ротвайлерката му не спираше да лае и души около нас докато го правехме.Май го ревнуваше от мен и само скачаше при нас :mrgreen: \:D/ ,по-нататък спря да и прави впечатление че я единия,я другия се яхвахме и и си хърконтеше редовно до нас докато го правехме.Охх милата...хубаво,че не може да говори...що неща е видяла... :-# \:D/
Друг случай,спа в тях,майка му ми дава една нощничка с едни връзки,той нещо не му се правеше,ама за бъзика ми скъса връзките и сутринта майка му ни вика.."ууу вий много невъздържани сте били..." хах,а аз и викам..."хм...ти поне да имаше за какво..." (щото нищо не правехме нея вечер).
Правехме го от 2 месеца някъде,обаче нещо избърза и ми го вкара малко на сухо :-# Май го заболя,ама мерака му голям.вършим си ние работата и в един момент кво да гледаме,едно червено петно на матрака,чаршафа и той..ужас..Аз си помислих,че ми е дошло,а на него "юздичката" му се скъсала от напъна #-o Брее кво ще правим...аз пера петното на чаршафа,гладя го с ютията да изсъхне,матрака с червеното петно се подсушава и го обърнахме на др.страна.Всичко Ок,обаче на него му тече кръв [-X .Чичо му лекар,звъним му на него,той се пукна да се хили,моя го боли хуя и хич не му е до бъзици.Вечерта не можал да спи от претиснения че ще му изтече кръвта :))) не го правехме към месец докато му зарастне,майка му чак след година откри петното на матрака :)
Този ми е бившия,със сегашния имам пак много случки,даже бях писала в една друга тема :) за пърденето хаха
Друг път пък,пием е тях и ще лягаме на посления етаж на леглото-то чисто ново,никой не е спал на него-голяма спалня дървена,той сяда на крайчеца на леглото,аз изправена с лице към него и се мляскаме яко и в един момент..ПРАССС...и и той стана с едно ниво по-нисък...бях пила преди това,изтрезнях на секундата,а леглото счупено от единия край.Аз се скъсах да се хиля,някой звънна на телефона,а аз не мога да си кажа думата от смях.Щяхме да носим леглото за рекламация на производителя,ама...заби му няколко пирона и сега сме внимателни...

ULTRA

АТАКАБГ
10-30-2006, 21:08
Чак сакатлъци не са ставали,но е имало интересни случки.

Една сутрин вместо да ида на даскало се бях разбрал с едно гадже да и дойда на гости. И отивам си аз като пич сутринта в тех,влизаме си в стая и почваме да си се натискаме. И по едно време,както съм я награбил ми звъни ГСМ-а. Баща ми ме пита "Къде си?". И аз некво такова несигурно "Миии...на даскало съм" :mrgreen: И поглеждам към нея и тя некво се смее :mrgreen:

Друг случай. В гаджето ми съм. Тръгваме да го правиме. Но точно преди да дойда майка и е излязла по работа некъде и приятелката ми и казала,че ше излиза некъде и тя. А всъщност аз дойдох. И по едно време майка и звъни: "Къде си,облече ли се добре за навън?" (щото нали ше излиза) и гаджето ми и вика "Ми навънка съм. Да, облекох се",а в същото време е чисто гола,а аз съм отгоре и. :mrgreen: Едвам се вдържах да не се разхиля и да проваля цялата работа. 8)

11-01-2006, 21:11
[quote] :mrgreen: лелеее умрях от смях на повечето случки но... и аз си имам няколко... :mrgreen:
:arrow: като за начало-запознанството ми с на сегашния приятел родителите... :? бяхме в тях и тои им се обади да ги пита каде са и казаха че са на село и ние преее спокойни сме се подхванали в хола и.. изведнъж се звъни на врататааа... и той отива ама аз си седя гола и спокоина щото знам че няма шанс да си дойдат обаче...ест зели че си дошли и тои идва и ми вика- обличай се бързо- наще си дойдоха! и аз викам- ДА БЕ ДА хахахаха , а той все по сериозен и притеснен ама аз си мисля че се базика и накрая като видях че внася някви сакове и.. се облякох за норматив направо и майкооо после едвам погледнах хорицата...беше им казал да изчакат на вратата и им я беше затръшнал под носа! и тогава се видяхме за първи път и ми се искаше да е за последен!!! и сега ми е смешно но тогава... треперех цялата!
:arrow: а вече мн често взе да ни се случва да ни прекъсват точно по време на свършването!!! дори и днес майка ми си доиде.. когато аз приключвах мамка му...
:arrow: а майката на бившия ми.. влиза в стаята , тои върху мен ... и тя жената вика- Big Brother почва... :?

hforce
11-02-2006, 00:39
hahahahahah tva za big brother me ubi ot smqh
ne sme imali mnogo gafove s moita, osven 4e padahme ot divana (nqkolko puti) ska4ah ot balkona i (tq e na purviq etaj) i 4e za 2 meseca skusahme 4 prezervativa (tva be6e o6te v na4aloto kat bqhme neopitini 2 durex, 1 sportex i 1 lifestyles) drugi mai ne sme imali do kolkoto znam :smt030

Unknow
11-02-2006, 01:21
Пфуу...сакатлъци да искате :mrgreen:

:arrow: С едно бивше гадже (ходихме около 2 години) сме в нас.И правим си ние каквото правим (секс да се подразбира :wink: ) и мама се прибира.Съответно е видяла обувките му и аз знам, че няма да влезе.Опаче опаааа...ние сме в друга стая, а не в моята, както си е мислела мама.Нахълтва си жената с гръм и трясък в стаята ...Мисионеркса позна ..аз съм си отдолу.Не сме завити...ами голички.Мама само "Олее извинявайтее" и излезна. И тъпото идва тука...При вида му (стоеше и гледаше вцепенено...неможеше да реагира, умрял от срам) аз започвам да се смея като идиотка...с движение което имитира пребърсването на под от челото му казвам "пфуу...добре че беше ти отгоре и видя твоя задник, не моя...че щеше да ме е срам" :smt005 :smt005 Просто не се сдържах .... :mrgreen:

:arrow: Случвало ми се е да заспивам по време на "любовната игра" :smt005 Сега ми е смешно...ама на него тогава хич не му беше. Не че съм някакъв темеруд ... ама и тя една "любовна" бешеее... :mrgreen:

jeditte
11-02-2006, 09:25
...

wildman
11-02-2006, 16:16
темата се повтаряла за пореден път брао аре млакни кат не те кефи и си пиши в другите теми ... не те разбирам от каде си ги докарал тея 4-5000 мнения кат ти само влизаш в темите и казваш "Темата се повтаря за пореден път" ми престани кат не те кефи просто не пиши

summer_04
11-03-2006, 15:21
zna4i edin den sme v nas i ne6to sme se nalegnali ama smisul predtvaete si kak sme si se rapolojili v celiq apartament , i sme v hola i super spokoinu ne o4akvame nikoi i kakto sme se nagrabili(razsuble4eni!)se 4uva kak se otklu4va vhodnata vrata!i ottam az v staqta po4vam da se obli4am za prosto nqkvo rekordno vreme toi v hola su6to i vliza baba mi i razpravq ti 6to ne otvarq6(6toto zvunna vednuj)i az sqdam v hola do gdjeto i vikam emi 6toto se bqhme zagledali v nqkuv film i zatva !i mestim kanalite !a we smqh !
i taakam ima i o6et de ama....

11-03-2006, 18:26
nai dobre se se6tam z aposlednmiq pat ne kazvam 4e mi e edinstven ama postoqnno mi se slu4vat , mnogo se ligavq te taka de sega ponedelnika sam s priqtelkata mi lejim si sled 1viq tek i sled tova az si po4vam da si q galq da si q vazbujdam i vijdam 4e i stava qko i se se6ttam za reklamata (Bulgarskata) na Fanta Bambucha i i vikam -"Ibe ti sa Nali ? " xax stana i tapo i mi udari 1 6amar i mi sa nacupi ,ma posle i mina i si prodaljihme ot kadeto bqhme stignali

01-07-2007, 21:07
бива ли се на мен да се случва...просто незнам :(
миналия ден с моя приятел правихме половин година откакто сме заедно... и аз му отидох на гости но нищо нямаше да правим....по принцип...защото бях неразположена :smt012 а и тяхните си доидоха по едно време обаче... пак изчезнаха!!! и ние какво се заиграхме в хола.. и аз започнах да му правя... френскаа и сичко добре нали обаче... ясно е че тяхните си доидоха но защо по дяволите трябваше да е в същата секунда в която тои свършваше ??? те и да искаха нямаше да могат да уцелят точия момент и такаааам... аз тоолкова се паникиосах... течността започна да капе от устата ми в ръцете... по чорапогащника...по полата ми и по дивана.... и секи момент можеха да влезнат ](*,) ](*,) ](*,) шепите ми бяха пълни!!! ](*,) представете си как щях да поздравя маика му да речем :cry: за секунди отидох до банята, измих се и седнахме да си приказваме с тяхните... а после такъв смях беше заради моето паникиосване чее.... :smt005 :smt005 :smt005

malkata_
01-07-2007, 21:32
да си кажа и моята случка:бяхме веднъж с гаджето ми у тям,ама сами...и се очакваше баща му да си дойде късно от работа...до тук ок...настанили сме се ние на кухненската маса и правим каквото си правим....изведнъж чуваме как се отключва вратата(баща му си иде по рано)...а той тъкмо да свърши...и стерснах се че може да ни хванат..такова скоростно обличане падна че направо нз...обаче в бързането съм забравила да си обуя прашките,а те захвърлени на стола...и малко преди да влезе баща му...седнахме ние уж си говориме....и влиза си човека..отваря хладилника..вади си нещо за ядене...дърпа човека стола с прашките на него...добре че не погледна преди да седне и се настани върху тях...е не разбра че седи на тях..приключихме си разговора човека си стана и отиде в хола...зех и си обух прашките...ама притеснението беше убийствено..после така се смяхме!!! :mrgreen:

hErEsTo
01-07-2007, 23:21
ХАхахХа и аз имам две случки да сподела те се некви мазохистични баси :( :
1. Заиграхме се унас с едно девойче и аз съм си легнал по гръб тя ми сабува анцунга и започва да го лигави през боксерките, а те едни полепнали по мен... и изведнъж реши да ми ги сабуе с уста обаче не захапа само боксерките ми а и пишока... аййййй умрях от болка и някъв подскочих, а тя ме погледна някво супер невинно и каза: извинявай милу... и продължи :lol:
2. Случка съблекли сме се ние с една правили квото правили и си ляжим на леглото и аз кво се направих на сърдит и й обърнах гръб при което тя започна да ме целува и стигна тя до "любовните дръжки" и ме захапа и аз някъв рефлекс изваждам и тряаааас с лакат в челото ](*,) :lol: хахахаах и само викам: лелееее извинявай, цунках я по челцето и се спукахме от смях :lol: :lol: :lol:

BaBa VuNa
01-08-2007, 08:05
ама и вие сте едни каръци :) ами ние с бившия решихме да е нещо по-разли4но и кво стана не знам озовах се на междуетажната площадка,без сутиен и разкоп4ани панталони...и гледам в тва време слиза бащтата на едно съседско дете,вижда ни и вика"мии то няма асансьор" аз щях да умра и от тогава само в нас или в тях за сега не са ни виждали \:D/

malka_sladuranka
01-08-2007, 11:38
лелее най-грубото беше с едно момче, имаше един бъзик между нас че е Ал Бънди и свършва бързо(то не беше така)И един път правим секс и след около 5мин спира и аз му викам "какво бе да не свърши хахах" и той ми вика "ами...да" лелеее супер гадно ми стана, аз даже и не предполагах, че е свършил и сега ми е забавно де ама тогава...не ми беше :mrgreen:

mnogomili4kata-sf
01-08-2007, 11:47
лелее най-грубото беше с едно момче, имаше един бъзик между нас че е Ал Бънди и свършва бързо(то не беше така)И един път правим секс и след около 5мин спира и аз му викам "какво бе да не свърши хахах" и той ми вика "ами...да" лелеее супер гадно ми стана, аз даже и не предполагах, че е свършил и сега ми е забавно де ама тогава...не ми беше :mrgreen:

Е,ти направо си убила всичко детско в него...малеее :-#

malka_sladuranka
01-08-2007, 11:48

Е не исках точно така да се получи :-s

mnogomili4kata-sf
01-08-2007, 12:31

Е не исках точно така да се получи :-s

Нищо де,маитап да става 8-[

L31h4z
01-08-2007, 12:35
Ба...майтап бе...горкото момче :?

atanakata
01-08-2007, 12:57
еми аз да ви разкажа... подготвяхме се с приятелката ми от предния ден, бяхме решили да си изкараме мн яко цял ден в тях... и аз пристигам по обяд, тя приготвила всичко : ароматни свещи, масажни масла... въобще, мн яко... и след известна любовна игра, вече нямаме нищо по себе си .... и на вратата се звъни... и тя "оппа, тва не беше хубаво..." и веднага се изстрелваме в другата стая... обличаме се по възможно най бързия начин... и аз се права че чета "Как се става жена" :smt005 :mrgreen: и при което влиза баща й( той звънеше де) и се оказа че е дошъл само за малко... и ние вече доволни... отиваме отатъка, готови за приключения и представете си гледката : разтурена спалня, моите неща(ключове,телефон,портф йл) дамска нощничка върху нощната лампа :mrgreen: сутиен върху бюрото, моята блуза и всичко омазано в бита сметана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... ебахти резила :oops: :smt005 :smt005