Влез

View Full Version : vijddame se rqdko

06-21-2006, 16:50
imam edin problem.vinagi az trqbva da karam gadjeto mi da se vijdame.toi rqdko go pravi.osven tova se vidjame za malko, a az iskam da prekarvame pove4e vreme zaedno.puk i kato se vidim ne se natiskame mnogo.kakva e pri4inata i kak da go nakaram TOI da me tyrsi?znam, 4e me haresva, i ne vijdam kakuv e problema...pisna mi vse az da go karam da izlizame.kakvo da pravq?iskam tova da se promeni,govorih s nego no nqmae efekt.razbiram 4e ponqkoga ne moje ama vse pak... :oops:

FiRe_LaDy
06-21-2006, 17:03
Emii i az imah tvoq problem s bivshiq.I v kraina smetka kolkoto i da go obichah prosto go ostavih.Pri nas neshtata bqha taka che ne mojeshe da idva.Poneje hodi na 1124143 trenirovki,uchi do nz si koga,pomaga na tehnite,prai sa na dobriq sin.I taka me zagubi.Ama ...nz govori pak s nego.

dEnIsTy
06-21-2006, 17:04
ае хора пишете на кирилица! :twisted: няма да ви изяде

сега по темата....освен пак и пак да говориш с него,докато не постигнеш някакъв ефект,няма какво друго да направиш...т.е има,но аз не бих го използвала това,започни да излизаш прекалено често с аверите си,трябва да се усети :-k

Ice_Queen
06-21-2006, 19:04
Виж тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=396432&highlight=
и аз бях пускала такава преди време..има 1 решение -говори открито с него!!!!!!

koalka
06-21-2006, 19:27
Ами говори с него какво те притеснява и виж какво ще ти каже.

Eimi_{}
06-21-2006, 19:36
Един открит разговор може да реши твоя проблем..Е,надявам се! :wink:

iiirish
06-21-2006, 20:12
ми престани и ти да го търсиш и виж какво ще стане. ако наистина те обича (не само да те харесва както е по думите ти) ще усети липсата ти и ще те потърси

Angle_f
06-21-2006, 21:15
ми престани и ти да го търсиш и виж какво ще стане. ако наистина те обича (не само да те харесва както е по думите ти) ще усети липсата ти и ще те потърси Az iamh su6tiq problem predi dosta vreme.Postupih taka i vs se opravi.