PDA

View Full Version : Vupros kum admini i moderatori

06-22-2006, 13:57
Taka edno ne razbiram. Bannaha me po to4ka 13: obijdane na potrebitel ili grupa ot potrebiteli, i za6toto se pravq na interesna i originalna. Znam 4e ne e samo za tva, a i po-drugi pri4ini, koito Coki si znae,no vse pak... Az li sum edinstvenata, koqto se pravi na interesna i originalna? Az li sum edinstvenata, koqto obijda potrebiteli? Sledq foruma ot mn vreme i vijdam 4e naposleduk se e napulnilo s takiva user-i. Ima tolkova temi v koito se psuvat i pluqt, no nikoi ne go banvat. Vie otkude znaete dali se pravq na interesna ili sum? Tupo e!!! Otkakto bannahte mn hora gotinite user-i ve4e ne vlizat. Foruma se prevurna v sbir6tina na poziori i de4ica bez samo4uvstvie, koito se kefqt, kogato nqkoi user,deto ne gi poznava im kaje 4e sa gotini ili qki. Smqtate li 4e hora s nikove ot roda na metulkata, skeitura i t.n. sa takiva za koito se predstavqt. Abe ebati lainata stanaha v toq forum poslednite nqkolko meseca!!!

P.S. Pone bana mi da ne be6e i na IP.

the_o.c_girl
06-22-2006, 16:31
заслужила си си го
и какво ip като още пишеш lock+dell

06-22-2006, 20:15
заслужила си си го
и какво ip като още пишеш lock+dell

Ахах,мълчи ти там ве1ЗНам аз тия дет гледат O.C.!Айде млъкни!

А колкото до автора,ми пич,мен 2 пъти ме банваха и още веднъж и по IP.Ма закво банват и локват теми?За да "отчитат дейност"!Точно така е!
Така че сички са едни и същи дръвници.Дае и един от модераторите пише на латиница. [-X

Coki
06-23-2006, 21:21
13 и 3 точка от правилника.
/closed