PDA

View Full Version : мн съм объркана

писето
06-22-2006, 21:13
Имам гадже от мн време и всичко м/у нас е ок.Обичаме се и т.н.Наскоро се запознах с едно момче и мн се сприятелих с него,бяхме не един лагер и през цялото време бяхме заедно.Дори познатите ми решиха че имам нещо с него.Оказа че той има други чувтсва към мен.Мн пъти съм му обяснявала че ми е само приятел и той казва,че разбира,но всеки път когато излезем той ме прегръща през кръста,хваща ме за ръка,гледа ме в очите и т.н.Съвсем по детски пита "обичаш ли ме?" и не мога да разбера дали ме харесва и обича или иска да ми бъде само приятел.Не искам да си разваляме отношенията,но не искам и да си мисли,че може да излезе нещо м/у нас.Той ми е приятел,обичам като приятел и не искам да го нараня,но всеки мил жест,той прима като намек за нещо по-серозно.Наистина нз какво да правя с това момче. :smt009 и сега... :roll: ако накой може да ми помогне да даде съвет или мнение,щото наистина мн се объках вече ](*,) ](*,) ](*,)

ziky
06-22-2006, 21:15
Имам гадже от мн време и всичко м/у нас е ок.Обичаме се и т.н.Наскоро се запознах с едно момче и мн се сприятелих с него,бяхме не един лагер и през цялото време бяхме заедно.Дори познатите ми решиха че имам нещо с него.Оказа че той има други чувтсва към мен.Мн пъти съм му обяснявала че ми е само приятел и той казва,че разбира,но всеки път когато излезем той ме прегръща през кръста,хваща ме за ръка,гледа ме в очите и т.н.Съвсем по детски пита "обичаш ли ме?" и не мога да разбера дали ме харесва и обича или иска да ми бъде само приятел.Не искам да си разваляме отношенията,но не искам и да си мисли,че може да излезе нещо м/у нас.Той ми е приятел,обичам като приятел и не искам да го нараня,но всеки мил жест,той прима като намек за нещо по-серозно.Наистина нз какво да правя с това момче. :smt009 и сега... :roll: ако накой може да ми помогне да даде съвет или мнение,щото наистина мн се объках вече ](*,) ](*,) ](*,)

Пробвай тоя номер:каот пак направи нещо такова,кажи му че искаш да сте само приятели и няма да се получи м-у вас...ако след това си спомня за майка ти и не се познавате може да разбереш сама извода че те е исползвал ;)

summer_04
06-23-2006, 09:50
kofti trupka

`Death`Whore`
06-23-2006, 09:52
А замисляла ли си се, че се държиш нелоялно към приятеля си, когото обичаш? Окей, имаш момче приятел, но не трябва да му позволяваш да те държи за ръка. Гаджетата се държат за ръце и се прегръщат често!

А на онова момче трябва да му подрежеш крилцата! Следващият път, когато те хване за ръка, я измъкваш от неговата и му казваш да не си позволява толкова.

koalka
06-23-2006, 11:11
Ами какво да ти кажа ситуацията е доста лоша за него,но няма начин-ти очевидно нямаш чувства към него.Н3езнам до колко двама човека могат да бъдат приятели,при положение,че единият има чувства към другия.Не мислиш ли?Единствения начин да се разберете като големи хора-нато поговориш с него.Кажи му,че тези мили жестове ги правиш,защото ти е приятел,а не защото имаиш някакви чуства към него.По този начин ти все едно флиртуваш с него.Просто престани да му правиш мили жестове и да му даваш надежди.Ти все пак имаш приятел и не е добре да се държиш с друго момче така.

Petinka``
06-23-2006, 11:21
KOgato izlizate mu gowori po chesto kolko mn obichash priqtelq si i che za nishto na sweta ne bi se razdelila s nego .. za da moje da se oseti che ti e samo priqtel i imash drugo momche w jiwota :smt007

06-23-2006, 12:19
Смехория баси всяко момче ако си привлекателна би те хванало за ръка и през кръста ако иска да те чука съвсем нормално е.Пък колко те обича е такива работи не мисли изобщо за сега.

NeSTa_86
06-23-2006, 13:06
Смехория баси всяко момче ако си привлекателна би те хванало за ръка и през кръста ако иска да те чука съвсем нормално е.Пък колко те обича е такива работи не мисли изобщо за сега.