PDA

View Full Version : izlizat mi nqkakvi malki bradavi4ki po tqloto!!

djuli
06-23-2006, 07:54
po vrata,po gardite,po korema izlizat mi nqkakvi mn malki bradavi4ki i me e strah 4e 6te stanat po golemi i pove4e!kak moga da gi premahna?molqvi pomognete mi!

the_destiny
06-23-2006, 08:28
Отиди на дерматолог.

Може да е всичко, дори и лишеи ...

pa4o_89
06-23-2006, 09:54
един комшия си реже с бръснарско ножке и после ги минава със запалена цигара. С очите си съм го виждал как го прави и да ти кажа действа, ама требва да си некав луд мазохист.

ycMuBkaTa
06-23-2006, 12:06
Тичай на лекар!
Изобщо не изпробвай някакви бабини деветини. Може да е нещо сериозно, а може и да е просто някакъв козметичен дефект. Най-добре -дерматолог, той ще ти каже със сигурност.

stel4eto__
06-23-2006, 19:38
Аз имах на пръстта на ръката ми и отидох на лекар и с течен азот(не съм сигурна дали така се казваше,така че да не ми скочите,че съм била награмотна...)ми я изгори и то стана като мехурче и трябва да се пази,за да не се спука и то после ще се махне само май.За последното не съм много обдена,защото мойто го спуках преди да е спаднало.Не беше нарочно,ама се случи.И не боли много.

lori :)
06-24-2006, 08:20
Аз имах на пръстта на ръката ми и отидох на лекар и с течен азот(не съм сигурна дали така се казваше,така че да не ми скочите,че съм била награмотна...)ми я изгори и то стана като мехурче и трябва да се пази,за да не се спука и то после ще се махне само май.За последното не съм много обдена,защото мойто го спуках преди да е спаднало.Не беше нарочно,ама се случи.И не боли много.

Абсолютно вярно :wink: брадавиците се горят с течен азот