View Full Version : Кое е най-най...
Кое е НАЙ-НАЙ нестандартното място на което сте птравили секс :P :P :wink:
kudravoto
06-23-2006, 10:31
v sublekalnqta na edin stadion
`Death`Whore`
06-23-2006, 10:31
На странните места е по-скоро заиграване.
NeSTa_86
06-23-2006, 10:39
В природата ;), в даскало,
В природата ;), в даскало,
Ти не у4иш ли в СИмео Велики уе.. или поне там си у4ил
На странните места е по-скоро заиграване.
da..
One-In-This-World
06-24-2006, 09:21
аМи с МоЯ най-Добър ПрИяТеЛ гО ПраВиХмЕ На РоЖдЕнИЯ дЕн На ГаДжеТо мИ .. в СтаЯТа На ГадЖетО мИ .. :) И тоЙ вСе ОщЕ нЕзНаЕ .. :) \:D/
sexy_dizzy
06-24-2006, 09:46
Сред природата или по-конкретно-пред Дунавската.Хубаво е да го правиш на фона на звездите.
Dreamfall
06-24-2006, 09:51
v toaletnata na macdonalc ;D
Az ne sum pravila na nestndartni mesta sx, no ot tezi na koito sum pravila e v kola :lol:
В тоалетната на едно кафе......ама един приятел влезна и ни спипа.....беше малко смешно ама го преживяхме :oops:
sunny_smile_
07-03-2006, 14:54
:P
Sexapilna_kukla
07-03-2006, 15:48
:arrow: na kapaka na kolata,vecherta,chudesna gledka kam zvezdite :D
:arrow: v moreto(dosta navatre)s vodno kolelo,beshe mn zabavno
tova e za sega,drugo ne se seshtam v momenta,ako se setq shte pisha :D
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 15:52
tova na kapaka na kolata i az sam go probvala...strahotno e..
i na vitosha na morenite..na edin ogromen kamak..
pavelludiq
07-03-2006, 15:52
в къщи пред компа...САМ :oops:
pavelludiq
07-03-2006, 16:04
и аз съм така ...Еми бабите в бг са бедни, сигурно е за тва:D Споко, те се га ше увеличат пенсийте. :-D
Sexapilna_kukla
07-03-2006, 16:05
nali cvety_i_bebeto mn si e qkichko :D abe trapka si e na nqkoe po-neobichaino i stranno mqsto
Sladkata_Svetli
07-03-2006, 16:11
v kola, v asnasior, na poda na banqta, v edin tunel na trasa na vhod :)
аМи с МоЯ най-Добър ПрИяТеЛ гО ПраВиХмЕ На РоЖдЕнИЯ дЕн На ГаДжеТо мИ .. в СтаЯТа На ГадЖетО мИ .. :) И тоЙ вСе ОщЕ нЕзНаЕ .. :) \:D/
To zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni minavat pod ob6tiq znamenatel na kurva.... :smt013
To zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni minavat pod ob6tiq znamenatel na k***a.... :smt013та бати курвата .......... не стааш за нищо ма!
и аз няя те еба даже!
To zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni minavat pod ob6tiq znamenatel na k***a.... :smt013та бати курвата .......... не стааш за нищо ма!
и аз няя те еба даже!
haha to za tva si na suho 6toto si gi izbira6
ama koito probira ne zavira nali znae6 :lol: :lol:
Ооо... на един баир извън града, към 12 вечерта. Бяхме си взели едно одеало и върху него... между тревата. Беше много яко, светлините на града пред нас, а отгоре - звездите. Трябва да призная, че не беше много удобно, но със сигурност - интересно.
и аз няя те еба даже!
ama koito probira ne zavira nali znae6 :lol: :lol:ти па мноу знаш,че съм на сухо...тва да не си ти!
и аз няя те еба даже!
ama koito probira ne zavira nali znae6 :lol: :lol:ти па мноу знаш,че съм на сухо...тва да не си ти!
oooo mi ne ma ve4e si go kazal v celiq forum i si4ki znaqt nedei da otri4a6 =; [-X :twisted:
malak_sladak+gotin
07-03-2006, 19:35
mi v priqtelkata v neinata staq na pianoto beshe mn qko i mislq da go napravim pak samo4e vatre xaxa ](*,) :smt005 :smt006
ne pravete tova udoma si deca
BAD_GIRL_
07-04-2006, 15:43
v kaffeto sa go pravila i e mno qko :wink: :smt016
Имаше един отговор...в двора на деткса градина...о колко нестандартно и оригинално...Аз мисля да пробвам в детската градина,за да съм по-навътре в нещата...И тва е в тийн форум...
Danielle
07-05-2006, 12:08
Сред природата или по-конкретно-пред Дунавската.Хубаво е да го правиш на фона на звездите.
ура за природата !
В полянката на дядо ви Фучо :D