View Full Version : S.O.S Много го обичам ,а той само си играем с мен S.O.S
gotina_cry
06-23-2006, 16:23
Преди пет месеца когато бях с една моя приятелка в дискотеката тя ми каза ,че ще ме запознае с едно момче.Дойдоха три момчета ,но с това което искаше да ме запознае не се харесахме ,но с едно друга ДА.Запознахме се.После си разменихме телефонните номера.Имахме среща 2 дена по-късно.Прекарахме си чудесно.Почнахме да излизаме всеки ден.По късно след месец той ми каза ,че ме обича.Аз също на него.Спахме заедно в същата нощ.Всичко се повтаряше всеки ден.Накра ме да бъда луда по него.Да мисля само за него.Днес той ми обяви ,че просто ВСИЧКО Е БИЛО ЕДИН БАС.Че не знача нищо за него и ,че ми благодари за 200 лева които изкарал по този начи.Скъса с мен.Какво да правя :cry: :cry:
tegli my edna dylga i shiroka...i pochni da govorish glyposti po negov adres...ot sorta toq kolko e zle v legloto,ebati katila...e takiva...shtom shtet i vyrti nomera i shte te pravi zasmqh..pravi syshtoto i ti !!! klin klin izbiva..
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:26 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
tegli my edna dylga i shiroka...i pochni da govorish glyposti po negov adres...ot sorta toq kolko e zle v legloto,ebati katila...e takiva...shtom shtet i vyrti nomera i shte te pravi zasmqh..pravi syshtoto i ti !!! klin klin izbiva..
tfa bqh az sorrka...
lost_girl
06-23-2006, 16:32
spored men trqbva da se postarae6 da mu napravi6 jivota 4EREN ili pone do takava stepen da mu go sasipe6 taka kakto toi e sasipal tvoq
LP_girl_14
06-23-2006, 16:32
Нямам думи просто!Не мога да повярвам че на тая планета все още има същества,които така подло си играят с чувствата на хората :smt012 Ужасна,ужасна постъпка!Този явно никога не се е влюбвал,никога не е обичал истински и незнае какво е някякой да му разбие сърцето.И кво?Лъгал те е че те обича,спал е с теб,казвал ти е красиви думи и всичко останало само заради един бас?!Толкова ли е преценил че струват чувствата ти?Вероятно всеки пък когато ти си си мислила колко много го обичаш,той си е мислил"Паричките ми идват".Баси чудовището дето е тоя.Как може да се подиграва така с чувствата на едно момиче,и не само момиче,но и влюбено момиче?Може само да се радваш че си се отървала от него...Представям си колко ти е трудно сега,но трябва да го забравиш колкото се може по-скоро. И един съвет-НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ОТМЪЩЕНИЯ!Там горе,има някой който ще се погрижи за това и всеки ще си получи това,което заслужава.Дано срещнеш правилния човек и бъдеш много щастлива,защото го заслужаваш след всичко това,което ти се е случило :roll:
gotinata_cry
06-23-2006, 16:36
Мерси много на всички.
CVETELLINA
06-23-2006, 16:38
пффффффф е тоя е голямо зле..... :evil: ми хвани пистолета и го гръмни!хаха бъзикам се,ама не че не си го заслужава де. :-D
Ами какво да направиш друго освен да спреш да го виждаш и него и неговите приятели....ама то според мен,толкова ли си доверчива,че още първия път като ти е казал "обичам те" и да легнеш с него.... това е леко ...... :shock: ама както и да е!Сега по-добре спри да се събираш с тия "момченца",защото щом е било един бас всичко,сега нищо чудно и да ти лепнат някой не особено приятел прякор.... :-# сорри,ама друг път мисли!!!
R0lfc0pter
06-23-2006, 16:47
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:26 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
tfa bqh az sorrka...
dokaji go !
strawberry1988
06-23-2006, 17:20
abe tegli mu edna maina i go zabravi,znam,4e 6te ti trudno,no po gobre,otkolote da ti4a6 sled nego,nali taka.Ako ti padne vuzmojnost mu go vurni tupkano
Nadelina
06-23-2006, 17:24
Ne mi haresva ideqta ti... Tfa che govori za nego znachi che iska da si otmasti.. znachi che misli za nego.. Po dibre bi bilo ako prosto byde bezrazlichna.. Pokaji mu che i za teb toi ne e znachel nishto.. No mu gu pokaji a ne mu gu kazvai..Shtoto she si prolichi che lujesh i simulirash za vsichko!
Трябва да знаеш, че всичко на света се връща.Просто трябва да вярваш в това.А и понякога можеш просто да удариш едно рамо на съдбата...както казаха направи му живота черен...нека съжалява изобщо че се е запознал с теб...нека съжалява за тея 200 лева...превърни цялата си любов в отвращение към него...смачкай го като хлебарка...защото е такъв...
Преди пет месеца когато бях с една моя приятелка в дискотеката тя ми каза ,че ще ме запознае с едно момче.Дойдоха три момчета ,но с това което искаше да ме запознае не се харесахме ,но с едно друга ДА.Запознахме се.После си разменихме телефонните номера.Имахме среща 2 дена по-късно.Прекарахме си чудесно.Почнахме да излизаме всеки ден.По късно след месец той ми каза ,че ме обича.Аз също на него.Спахме заедно в същата нощ.Всичко се повтаряше всеки ден.Накра ме да бъда луда по него.Да мисля само за него.Днес той ми обяви ,че просто ВСИЧКО Е БИЛО ЕДИН БАС.Че не знача нищо за него и ,че ми благодари за 200 лева които изкарал по този начи.Скъса с мен.Какво да правя :cry: :cry:
Нищо не можеш да направиш щот майка му го е родила с малка чурка и са го е срам, че си му видяла клечката. Земи му кажи, че не му е една от малките та да се върне иначе ще вземе да прави опити да си я удължи сам, че тия 200 лева за нищо неа му стигнат :smt019
Ами ето какво: раздухай слух че има пишка 5 санта, пъпчасъл гъз и че е пално дърво в леглото....
Тоз ме кефи тотално! Бахти добрия! Баси култовото! Разбива мечтите на малките курвета!
КАЖИ ЧЕ СИ ХОДИЛА С НЕГО ОТ СЪЖАЛЕНИЕ ПОРАДИ :
Ами ето какво: раздухай слух че има пишка 5 санта, пъпчасъл гъз и че е пално дърво в леглото....
това, което той е направил е ужасно, но според мен не трябва да отвръщаш на провокаиите му! 8) просто му покажи, че не ти липсва и че ти също си си играла с него :!:
Абе как няма да отвръща бре...Аз въпреки че съм момче много ги мразя такива...само ставаме за унижение пред момичетата по този начин.Един мъж трябва да е мъж на място, а тоя пикльо не е никакъв...
bob_marley
06-23-2006, 18:39
Направи го на ГЪЗ
dai na nqkoi da mu s4upi krakata da ne se prai na tarikat ;}
Black_Devil
06-23-2006, 19:20
pravi se, 4e ne go poznava6, 4e ne go zabelqzva6. ne mu pokazvai kolko te e naranil :!:
Направи го на ГЪЗ
Кажи го по нежно,....
ЕБИ МУ МАЙКАТА УМРЕЛА ИСПОЛЗВАЧЕСКА...
бЛАГОДАРЯ :mrgreen:
CVETELLINA
06-23-2006, 19:52
Направи го на ГЪЗ
Кажи го по нежно,....
бЛАГОДАРЯ :mrgreen:ziky,много си мил :-D :-D
Направи го на ГЪЗ
Кажи го по нежно,....
бЛАГОДАРЯ :mrgreen:ziky,много си мил :-D :-D
О ми да....нали се сещаш колко ги обичам такива....смисал и аз съм момче но се пак..... :roll:
Ма и момичетата не падат по надоло... :wink:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=43283
Ето примера :)
CVETELLINA
06-23-2006, 19:59
ziky,еми ясно ми е:)никой не ги обича такива "индивиди" :-D ,ама и все пак ги има :? .Айде,че нафлуудихме темата 8-[ :-D
ziky,еми ясно ми е:)никой не ги обича такива "индивиди" :-D ,ама и все пак ги има :? .Айде,че нафлуудихме темата 8-[ :-D
КК стига вече само на ЛС-та :D :mrgreen:
Хора как искате да му направи живота черен при положение,че го ОБИЧА!Ами честно казано,направила си грешка,че си преспала с него толкова скоро.Доверила си му се прекалено много.Опитай се да го забравиш-знам,че е адски тъп съвет,но направи усилие,защото така много повече ще се измъчваш,като мислиш как го обичаш и как те е излъгал.Успех!
този човек просто не те заслужава. знам че най-вече боли от това, че си му се отдала и си му предложила цялата си любов, а той просто се е подиграл с чувствата ти. но живота е такъв, а хората се учат от грешките си.
гадно е наистина, но времето не спира с това, че сега си хлътнала по някой. огледай се и сама ще се убедиш, че има момчета, които наистина могат да обичат O:)
ami opitai se da go zabravish.mn e trudno,no tova e reshenieto. :roll: :wink:
avril_lavigne_90
06-25-2006, 20:18
oleee milata-abe q go razkarai toq ne mu pravi jivota 4eren 6tot tam otgore ima nqkoi koito vijda vsi4ko i 6e go nakaje po nai jestokiq na4in badi silna po dobre go zabravi znam 4e 6e e trudno no.......taka e nai dobre USPEH =;
Ami ako e trqbvalo da go postavi6 na mqsto,e trqbvalo da otreagira6 vednaga,sega nai-dobre e prosto da go ignorira6 i da si nqma6 pove4e rabota s toq glupak!
Angel_Girl
06-26-2006, 10:54
Ne si padam po otma6teniqta no v slu4eq sam za OTMA6TENIE kav e toq kaput deto 6te postapva taka???
АХАХХАХ така е какво да се прави доста пари са. :lol: :evil:
sexY_mackA90
06-26-2006, 20:42
Naistina trqbfa da se opitash da mu naprafish jifota nevuzmojen...egati podloto sushtestfo...ako taka vaobshte moje da se nareche :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A we tfa mom4e ne zaslujava da jivei we!na men da sa slu4i................... neznam neznam prosto!6te napravq vsi4ko vazmojno za da si go vurna po hilqdi puti po gaden na4in i da osuznae kfo e napraelpfffffff :evil: