Влез

View Full Version : Sex

neznaia i az koia sam
06-23-2006, 16:43
az sam na 15 godini tozi mesec biah zariazana ot gajeto si i prespah si po4ti vsi4ki mom4eta koito iskaha da go napraviat s men.Sega sigurno se 4udite s 3-4 ? Ne s celi 9 mom4eta za edin mesec bez nikakvi 4uvstva prosto za edno e*ane misleh che taka shte mi mine no ne mi mina.Vaprosat e tam che edno momiche s koeto se mrazim ot vtori klas oshte e razbralo za 5 ot tiah i tazi vecher shtiala da idva da razkaej vsichko na roditelite mi kajete mi kakvo da pravia molia vi [-o< :cry: :(

R0lfc0pter
06-23-2006, 16:46
xaxaxa tupa kurva tfa zaslujaa6 .. moe6e da go naprai6 tolkova puti da.. no s e 1 mom4e? . . .. . . .

ziky
06-23-2006, 16:58
Направи така че да се видите преди да стане това нещо смисал с нея и и я обеди...иначе незнам какво..принципно и аз не обичам мн мн такива момичета дето са със секи по сяко време!

djigi
06-23-2006, 17:00
И родителите ти ще вярват/слушат (на) някакво непознато момиче, вместо на теб

ziky
06-23-2006, 17:02

Е за това не се бях сетил...обясни им че се мразите с нея от 2 клас и само си търси повод да ти го натресе буквално... :)

strawberry1988
06-23-2006, 17:17
pogovori s neq,vse pak moje da se smiri,kaji i kak bi se po4uvstvala tq ako e na tvoe mqsto i e ozpravena pred takuv problem

dB
06-23-2006, 17:23
Дано те изгонят от вас [-o<

Axxxel
06-23-2006, 17:27
Хм...направила си грешка...и то голяяяяма грешка...МОМЧЕТАТА ГОВОРЯТ...макар и на 15 е трябвало да знаеш, че е невъзможно да не тръгнат приказки...както и да е...човек се учи от грешките си (и от грешките на другите).И въпреки че не те харесвам особено (самото действие, че си била с 9 за един месец и си си помислила, че по този начин всичко ще свърши...това говори достатъчно добре за тебе) ще се опитам да помогна.Както казаха по-нагоре, става въпрос за родителите ти...ако ти имат доверие, би трябвало да повярват на теб...стига момичето да не доведе и момчетата за свидетели :D .А самата постъпка на другото момиче също говори достатъчно (толкова злоба у един човек не е на добре)...човек трябва каквото си е надробил, да си го сърба сам...

Nadelina
06-23-2006, 17:38
Nikoga nikoga.. ama nikoga ne bih go napravila tfa! Tfa che te e zarqzal oznachava che trqbva da stanesh kurva i toi da zapochne da gleda na teb kato takava ? Sasipvash si sama jivota..Ama karai ne sam nikoq da ti davam akyl.. Spoks spored mene taq nqma da doide u vas da govori pred teb prostotii..Samo te zaplashva..

babi_girl
06-23-2006, 17:58
Tva e naj-bezotgovornata, detinska postypka za koqto sym 4uvala. :smt011

06-23-2006, 18:05
az sam na 15 godini tozi mesec biah zariazana ot gajeto si i prespah si po4ti vsi4ki mom4eta koito iskaha da go napraviat s men.Sega sigurno se 4udite s 3-4 ? Ne s celi 9 mom4eta za edin mesec bez nikakvi 4uvstva prosto za edno e*ane misleh che taka shte mi mine no ne mi mina.Vaprosat e tam che edno momiche s koeto se mrazim ot vtori klas oshte e razbralo za 5 ot tiah i tazi vecher shtiala da idva da razkaej vsichko na roditelite mi kajete mi kakvo da pravia molia vi [-o< :cry: :(

А дано да разкаже подробно ВСИЧКОТО е тва на родителите ти. Дано те ти набият малко акъл в тъпата ти К*РВЕНСКА тиква. :!: :!: :!: :!:

LP_girl_14
06-23-2006, 18:08
Знам,че си писала тази тема,за да искаш помощ,ама ...ти имаш ли акъл?Та ти си на мойте години :smt017 Многог много жалко че си тръгнала по такъв път.Ако беше едно момче,което обичаш истински-нищо лошо,ама 9 различни и секс без чувства? :smt011 Силно се надаявам да съжаляваш,за това,което си постъпила и да опиташ да промениш възгледите си за живота.Трябвало е да мислиш по-рано ,за това,което ще се случи,а не сега!Съжалявам,но определено си прекалила!Друг е въпроса дали момичето ще дойде да дойде да изпее това на вашите и лично аз се надявам това да не се случи,защото си представям как ще се почувстват те като разберат че малкото им момиче е преспало с толкова момчета,като е едва на 15..

Axxxel
06-23-2006, 18:12
Абе сигурно е няква секси пичка дет се мисли за много отворена...аре бегаййй...почвам да се изнервям все повече четяйки темата...то как може да има толкова тъп народ...Няква тъпа шматка...Човек не си ли понесе последствията от действията си, значи никакъв човек не е.Той е тъпанар...

Angel_Girl
06-23-2006, 18:15
Tva e naj-bezotgovornata, detinska postypka za koqto sym 4uvala. :smt011 :smt023

sherry
06-23-2006, 19:13
Странен начин си избрала,за да ти "мине" разочарованието.Колкото и да е наранен и тъжен един човек,той все още притежава разум и трябва да го използва,иначе рискува да направи нещо,за което после дълго време да съжалява.Как можа да си помислиш,че безразборния секс ще реши проблемите ти?Нима едно плътско удоволствие може да поправи разбито сърце?Ако беше така,всички щяха да се "лекуват " по този начин.Истината е ,че правилният път е във собствената ти воля-умението да се справяш с трудностите,да продължиш напред след поражението и да намериш щастието си другаде.Не можеш да постъпваш толкова безотговорно,та секса не е спорт...И ти си сравнително малка още,за да имаш такъв сексуален опит..Това са 9 момчета!Как така ще ти помогнат да забравиш болката?! #-o Друг път мисли повече,преди да направиш каквото и да е било,така или иначе много си сбъркала.Решението на проблема никога не е в безотговорно поведение :smt018 Решението на проблема е в силата на нрава ти!Не допускай грешките си занапред,поне си вземи поука за случилото се!А относно момичето-кажи на вашите,че не е вярно...

s3xy_d0ll
06-23-2006, 19:17
kofti si napraila am tva si e bilo tvoe re6enie.. a za tva momi4e -taq puk kvo se barka, ni mi sa vqrva va6te da i povqrvat, puk i kva e tq 4e da hoi pri tqh :-k

alkobalko
06-23-2006, 19:17
A mislish li, che postupkite ti sa vuzmojno nai-razumnoto neshto, koeto mojesh da napravish. Mai shteshe da e po-dobre da stradash za nego, otkolkoto da se prevrushtash v k***a. A otnosno tova, che roditelite ti mogat da razberat-kavoto si si nadrobila tova shte surbash. Da si mislila navreme, za da ne sujalqvash sega.

Black_Devil
06-23-2006, 19:18
kak moje takiva prostotii da prai6 be. na 15 godini spala s 9 mom4eta. abe misli malko, ne deistvai p1rvosignalno, 6tot moje da ima posledstviq, koito 6te te nakarat da se zamisli6 i da os1znae6, 4e e t1pa post1pkata ti, no k1sno. Misli predi da deistva6 :-$

BAD_GIRL_
06-23-2006, 19:21
awe ti si po golqma kurva i ot mene we ama si oshte mno muni4ka 4e da go razberesh axaxaxaxax prai kfo iskash malkata :)))))))) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Black_Devil
06-23-2006, 19:22
BAD_GIRL_, ti na kolko si :?: :?: :?: :?:

ziky
06-23-2006, 19:24
BAD_GIRL_, ti na kolko si :?: :?: :?: :?:

ОхоОхохохохо оформя се женски спор...това ше е интересно =P~

Black_Devil
06-23-2006, 19:26
ziky, ne be nqma ni6to takoa.prosto mi e interesno

ziky
06-23-2006, 19:27

Жалко.....много обичам когато две женски се праскат...ааа смсиал спорят или се бият :D:D:D мн е яко...фърчи коса нокти и нямам думи... :D:D:D

Black_Devil
06-23-2006, 19:29

Жалко.....много обичам когато две женски се праскат...ааа смсиал спорят или се бият :D:D:D мн е яко...фърчи коса нокти и нямам думи... :D:D:D
na mnogo takiva li si pris1stval

ziky
06-23-2006, 19:32

na mnogo takiva li si pris1stval

Оли майко...особенно в нащо даскало нали е фраш с такива фешъни* и ти казвам нямат мира..постоянно за някоя нова звезда се бият по коридорите и накрая се оказва че на пича не му е дремело за нито едната =P~

*фешън-българска дума буквално значеща ПЕДЕРАС;Значение:Изрусен по принуда "мъж" който си завира крачолите в бутушите носи обици носи розова тениска с пухкава якичка...по групи са много опасни и обикновено ходят прегърнати с цвете зад ухото и пеят песента мила родино....
:---)

CVETELLINA
06-23-2006, 20:07
абе еи ти НОРМАЛНА ли си?! :shock: :shock: И според теб като всички почнат да те мислят за к.... , ще можеш да забравиш по-бързо бившия си?!!!Направо няма какво да ти кажа,освен,че направо ми стана зле като ти прочетох поста..... :-# Сега отностно онова момиче,мога да ти кажа,че тя и да каже няма да излъже,сега ще бъде "след дъжд качулка".....пфффф то ако имаше достатъчно акъл нямаше да даваш повод за такива разкази......леле незнам направо как гледаш ваще в очите.....баси хората :shock: :shock: :shock:

koalka
06-23-2006, 20:34
Не мога да разбера това от какъв зор си го направила.Не очаквай похвала от никой от този форум,защото постъпката ти е отвратителна.Постъпила си като като к***а.Еми сори ама да преспиш с 9 момчета и то за един месец.Някои хора нямат толкова сексуални партньора през целия си живот,но това няма значение.Един съвет-добре се замисли над постъпката си,защото за Бога ти с исамо на 15,а като станеш на 20 с по 18 на месец ли ще се ЧУКАШ?Да,това е правилната дума-без никакви чувства.Не мога да ги разбера такива хора като теб,а и не искам.Ами да ти кажа честно заслужаваш си го всички да разберат какво си направила.Дори с тая дето се мразите може и да ти направи и услуга,пък дано си вземеш поука!

ziky
06-23-2006, 20:36
Не мога да разбера това от какъв зор си го направила.!

От човешки :mrgreen:

koalka
06-23-2006, 20:47

От човешки :mrgreen: Това не е оправдание според мен за постъпката и.

lost_girl
06-23-2006, 21:06
male ti napravo me zakopa.s 9 mom4eta lele!ne se obijdai ma ti na kurva li se pravi6?sre6ti toq/taq deto 6te idva v vas i q obedi da ne kzva na va6te ili ako im kaje posle qk boi

ziky
06-23-2006, 21:33

Е да ама секи си има зорове....независимо какви...може така това да е начина който да си излее мъката и това е.....а и вече е свършен факт....въпреки че ако ми е дъщеря не бой ами направо смърт....а пък на мене метода ми е да му прасна един голям :smt010 и после малко музика и така се задоволявам смисал с мъката не иначе :D

Angel_Girl
06-23-2006, 21:35
Spored men tova koeto si napravila e adski tapo izvinqvam se ako sam te obidila ama tova e kurvensko nezavisimo po kakva pri4ina si go napravila.

faith girl
06-23-2006, 23:49
nqma da te ukorqvam i az za tova 4e si bila s 9 mom4eta za 1 mesec-ti sama osaznava6 gre6kata si opitai se da se razqsni6 s tova momi4e i q pomoli da ne kazva pojelavam ti uspeh i umnata za napred!!! [-X

sexY_mackA90
06-26-2006, 20:53
Tva e naj-bezotgovornata, detinska postypka za koqto sym 4uvala. :smt011

I az sum na sushtoto mnenie...kopele ne se obijdai no...ne mislish li 4e si postupila dosta kato kurva kato naprafi tfa??trqbfashe predi da pomislish...ina4e kaji na tfoite 4e se mrazite ot 2 klas i 4e sa mnoy zle ako vqrfat na nekfo nepoznato momi4e ot kolkoto na teb!

Tesinka
06-27-2006, 14:24
Phahahahahahahahahahahahahahahah 6tqlo da i mine!Ti 4uvash li sa we?
to ne slu4aino horata sa kazali-vremeto lekuva vsi4ko" we!Basiiii 4udq se na tezi hora seriozno ei.Daje ne si zaslujava da pisha sega tova!Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff povru6ta mi sa :-& :-s

White_Shadow
06-27-2006, 14:41
Ти наред ли си с главЪтЪ?????????Има ли нещо в 4ерепната ти кухина или бие на кухо :smt017 :smt017 :smt017 ???Божеее как си могла да го напрайш тва!Тва е толкова к*рвенска постъпка че напрао ми изби граматиката като прочетох темата!

Ама стига и аз съм те опреквала-така и така вече всичко е свършен факт.Кажи им че тва малкото те мрази и се опитва да ти направи мръсно и те няма да му повярват.....поне така мисля де-зависи.Кажи им тази реплика която винаги помага:-"И ще повярваш на тва лапе а не на мен???" и трябва да ти повярват.

Язък за живота ти-вече си го опропастила тотално!И кфо постигна с прословутото е"ане???Нищо...тоест всичко-опропастен живот!Дано никой не последва твоя пример.Опазил Господ....

Brrrrrrrrrrrrr
06-27-2006, 14:47
Абе ти ум имала ли си?!?! Да не си лууда че да правиш секс с 9 момчета! Просто незнам. И кво сега, родителите ти ще разберат? Ми да знаят каква е дъщеря им! Боже дец с дееца ненаучени..... [-(

Bisollini
06-27-2006, 15:56
tfa e kurvensko

zoben_pitbul
06-27-2006, 16:05

Е да ама секи си има зорове....независимо какви...може така това да е начина който да си излее мъката и това е.....а и вече е свършен факт....въпреки че ако ми е дъщеря не бой ами направо смърт....а пък на мене метода ми е да му прасна един голям :smt010 и после малко музика и така се задоволявам смисал с мъката не иначе :D
И това какво значи,че тя не е кучка? =P~ :twisted: :evil: :smt018 Всеки ли трябва да се изчука с половината квартал за да си излее мъката :smt005 и да си задоволи нуждите :smt017

Bisollini
06-27-2006, 16:05

1.TFa E Mnogo KurvenSka POstupka
2.IZglejda na teb ti puksa samo tq da ne kaje a ne za tfova koeto si napraivla
3.Mnogo dobre si dokazala na mom4eto kolko si go obi4ala nqma 6to Minala si 9 sled nego :-k stramno kakfo li si e pomislil za teb
Nemoga da ti garantiram 4e tq 6te kaje na va6ite no moga da ti garantiram 4e ve4e si Kurvata NA Kvartala =D> .
Pomisli si sled nqkoiq druga godina kato decata te Pitat po temata za sex-sa Kakfo 6te im kaje6 "Idete mi minete recorda"

geri_fenka
06-29-2006, 10:28
ostanah vcepenena kato pro4etoh tozi slu4ai na tova momi4e <neznaia i az koia sam>>>nima tova li e na4ina da zabravi6 edno mom4e kato prespi6 s 9 mom4eta :smt018 i na 15 godini na tazi vazrast da spi6 s 9 mom4eta koito ne obi4a6 i kum koito nqma6 4yvstva :smt018 e tova ve4e se kazva kyrvenska mu rabota :smt012 :smt018 :smt012 tova ne e na4ina be momi4e da zabravi6 edno mom4e ako vsi4ki momi4eta bqha kato tebe da zabravqt nqkoe si mom4e i da spat sas edi koi si i dagi praqt na broika :smt012 :smt018 napravo sam vazmotena ot teb momi4e :smt012 nqma6 li akul v glavata da misli6 :smt012 i sega kato kaje tazi tvoq priqtelka na roditelite ti za tova koeto si napravila misli6 li te kak biha se po4yvstvali :smt012 :smt018 zaslujavash date se skarat,date nabiqt,date nakajat zada di doide osaznae6 kakvo si napravila no nai ve4e gre6kata si...neiskam dasam na mqstoto na roditelite ti sigurno biha se sramuvali ot teb :smt018 i sas pravo za6toto ti vse pak si dete na tazi vazrast no jalko za teb za6toto si provalq6 jivota vzemi si pouka i se u4i ot gre6kite si i gledai dane gi povtarq6 za6toto kato porasne6 i se omuji6 taka li shte vazpitavash decata si :smt018 :smt012 stegni se i si vzemi pouka ot vsi4ko tova i posre6ni posledsviqta i q vzemi da postigne6 ne6to v jivota si dase realizira6 kato 4ovek i gledai dane pravi6 gre6ki ot tozi sort ve4e jelaq ti kusmet i uspeh nadqvam se nqkoi den dati doide akula v glavata ta osaznae6 kakvo ogromna prostotiq si izvar6ila nqkoi den shte sajalqvash no kusno :smt018 :smt018

maraia
06-29-2006, 10:33
еммм не искам да съм гадна ма може и да си го заслужаваш...но наистина кажи на ваште че с тая се мразите и да не и вярват...

ziky
06-29-2006, 10:36

И това какво значи,че тя не е кучка? =P~ :twisted: :evil: :smt018 Всеки ли трябва да се изчука с половината квартал за да си излее мъката :smt005 и да си задоволи нуждите :smt017

:D:D

mnogomili4kata-sf
06-29-2006, 10:39
"Ако знае баща тииии....Ти си само 8ми клааас"...
:-D :-D :-D Ех,таз песен много точно си я създадоха...то покрай такива многобройни случаи как да не напишеш такава песен...тоя месец 9....за 12 месеца 108 струва ми сее....ами давай гони рекордите

CRaZy_IKT
06-29-2006, 11:05
Г0орките ти родители.Това е равносилно на това да им кажат че работиш на магистралата.Гледай да не си хванала някоя болест :x
тъпа работа

teenkopele
06-29-2006, 11:09

Именно. :wink:

francheska_baby
06-29-2006, 11:23
Това не е единствения начин, с който да преодолееш мъката... и по-добре разкажи на родителите си за това което си направила... по-зле ще е ако го разберат от някой друг

sladkata_hilary
06-29-2006, 12:05
Това не е единствения начин, с който да преодолееш мъката... и по-добре разкажи на родителите си за това което си направила... по-зле ще е ако го разберат от някой друг

и аз така мисля,по-добре им кажи,иначе може да стане по-лошо и дано да те разберат,защото аз лично не мога :smt011

CRaZy_IKT
06-29-2006, 12:10

и аз така мисля,по-добре им кажи,иначе може да стане по-лошо и дано да те разберат,защото аз лично не мога :smt011
аххахаххаха как ше им каже бе те ше я направят на гъз.Как бихте реагирали ако някой ден ващо дете НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ви цъфне и ви каже МИ АЗ ПРЕСПАХ С ДЕВЕТ МОМЧЕТА :|

fresh4e
06-29-2006, 12:56
просто неискам да коментирам :smt011 мисля,че постъпката ти сама говори за теб :? ...9 момчета за 1 месец :shock: :shock: :smt011 сгрешила си и знам,че съжаляваш ужасно много(и има защо).всеки прави грешки(особено на тази възраст) въпреки,че твоята грешка е абсолютно непростима.но аз няма да ти чета лекции,въпреки че си заслужаваш дори вашите да ти дръпнат един хубав бой,но вече няма смисъл.станало каквото станало ](*,) тази случка ти остава като един урок за цял живот,и то доста запомнящ се урок :?
не мисля,че вашите ще повярват на тая,а и като им обясниш,че се мразите и т.н. ама тая само да не тръгне да разправя наляво надясно,че тогава дълго ще носиш етикет "курвата на квартала" :smt012 каквото и да става дръж се все едно тва не се е случило.отричай до дупка и все едно тя си го е измислила тва.
П.П:и помни друг път мисли ама много добре мисли преди да направиш нещо :idea: :!: :!: :!:

Absconding
06-29-2006, 13:03

Е за това не се бях сетил...обясни им че се мразите с нея от 2 клас и само си търси повод да ти го натресе буквално... :)

Ми да.. и без това на тях ще им се стори невероятно 15 годишната им дъщеря да е спала с 5 момчета за 1 месец.

А колкото до това, което си направила... Лесно се става курва. Нещо, което вече ти си постигнала. Но веднъж лепнат ли ти е такъв етикет, ще ти е доста трудно да го махнеш!

ziky
06-29-2006, 16:17

Ми да.. и без това на тях ще им се стори невероятно 15 годишната им дъщеря да е спала с 5 момчета за 1 месец.

А колкото до това, което си направила... Лесно се става курва. Нещо, което вече ти си постигнала. Но веднъж лепнат ли ти е такъв етикет, ще ти е доста трудно да го махнеш!

Не бяха ли 9?
А и що па не ако мислят че е развратна?!?!?! :-s

ludamacka
06-29-2006, 16:26
ami zaburkala si se v golqma ka6a purvo 6toto tva ne e na4ina da zabravi6 kogoto i da bilo i vtoro trqbvalo e pone da bude6 po predpazliva ot takiva kato taq deto e razbrala

Absconding
06-29-2006, 19:09

Не бяха ли 9?
А и що па не ако мислят че е развратна?!?!?! :-s

9 са, но за 5 от тях знае въпросното момиче, което ще каже на родителите й. А ако наистина я мислеха за развратна, едва ли тя толкова щеше да се притеснява за това, че родителите й ще разберат.

kristini4ka
06-29-2006, 20:04
Abe edinstvenoto koeto moje da se kaje po temata che si mn mn mn golqma k*rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

BeBencEto
06-29-2006, 20:14

napulno podkrepqm!

b3bs_
06-29-2006, 21:39
nqma nujda i az da ti kazfam 4e tfa det si go napraila e bilo mnol tapo,no to fe4e e sfar6ilo i drugo osfen da fnimafa6 zanapred ne moga da ti kaja.

zagada4no
10-30-2009, 15:47

Abe macko... az sum na 18 i za 3 godini, o6te ne sum stignala do 9... a sum imala mnogo vazmojnosti, zamisli se malko i stiga s glupostite. Nedai si boje da jivee6 v nqkoi maluk grad, vsi4ki 6te te razberat i 6te ti se nosi ujasna slava :S Zle si mila :)

DevilWish
10-30-2009, 15:57
Ти за мен си мекотело.Извинявай.Но това е толкова курвенско, че няма накъде.Толкова си обезчестена . . нямам думи.
Както й да е, не мисля, че трябва да ти помагам, но все пак - това момиче НЯМА да дойде, какво мислиш, че идва и им казва "Дъщеря ви е курва и се чука наляво на дясно" и баща ти като й лепне един шамар и ще умре онази.Тя няма да дойде така и така.
Но си заслужаваш ужасно наказание.
Ще го получиш от Господ де, не се притеснявай ;)