Влез

View Full Version : как да постъпя?

06-23-2006, 18:56
Имам един маааалко оплетеничак въпрос...Има само на две момчета ,на които мога да пусна и сега с едното имам възможност да го направя ,но после ми каза че може и да не тръгнем след като го направя ,освен ако евентоално не излязат някакви чувства ,един авер ми каза че има приятелка ,с която само правят секс ,а през останалото време са си само приятели ,мн искам да го направя с него, но незнам дали да го направя ,защото има някаква възможност после да сме гаджета ,но може и само приятели и да го направим пак някой път. Въпросът ми е да го направя ли с него кажете ми бързо пЛс че нямам мн време за отговор казах му че днеска ще му кажа плс помогнетее миии... :? :( :|

Luciferian
06-23-2006, 19:07
Я пак си помисли какво искаш и тогава си напиши темата. Защото въпросът ти звучи като "Да си сменя ли гащите или не?".
Баси майтапа... тръгнала да пита непознати дали да се чука с друг, който не познаваме... много умно, няма що!

koalka
06-23-2006, 19:25
Ами ти май искаш да го направиш с него само,за до тръгнете.Аз нещо такова разбрах.Естествено,че няма да се появят чувства или е малко възможно,защото ако тръгнете да го правите,то вие ще сте с нагласата да правите само секс и нищо повече.ЛИЧНО МНЕНИЕ.Приятелят ти и гаджето му имат право на избор-никакви сериозни отношения и само секс,само обаче докато единият не се влюби,защото е малко възможно да имаш такива интимни отношения с някой без по-дълбоки чувства.Първо те съветвам да помислиш преди да направиш каквото и да било с този човек.

Ena``
06-23-2006, 19:29
...Има само на две момчета ,на които мога да пусна ....|
О, повярвай ми не са само две...

ninsy
06-23-2006, 19:29
ТИ да не си на 13?

06-23-2006, 19:35
napravi go no i mu duhai

06-23-2006, 19:42
не съм на 13 но точно че мислих супер мн не спах даже и цяла вечер не съм спряла сега и да мисля за това и незнам как да постъпя ако знаех мислите ли че щях да ви питам???? :wink:

missito_
06-23-2006, 19:43
Що ще го правиш с някой,който не изпитва нищо към теб а само ще го прави с теб заради секса.както каза го прави с още едно момиче така,кой знае с колко го прави без да има чувства между тях и просто е така за "е*ането".а пък и това си е твое решение.казваш че искаш да го направиш с него ми тогава що ни питаш :?: ти си си решила вече и ние тука от форума не мкожем да ти набиваме в главата"него прави с него".аз просто ти изразих моето мнение,но от тук ти сама трябва да си прецениш как да постъпиш.

06-23-2006, 19:49
вскички ми казват сама да реша но аз ако трябваше сама да реша нямаше да ви пиша но няма значение ще мисля явно още доста :|

~KUCHKATA~
06-23-2006, 20:04
Nedei da go pravish, ne vqrvam da se poqvqt nqkakvi chuvstva ot negova strana, osven ako ne si mnogo mnogo dobra v tova koeto pravish,che chak da mu izkrivish predstavite za sexa.Do kolkoto mi stana qsno,tva momche e ot tezi koito si padat po neangajirashtite vrazki i nai-veroqtno ot teb iska samo sex, shtom smqtash che samo po tozi nachin moje da go spechelish.Pomisli si,spored men ne si momiche 2-ra klasa che da si dovolna na takava vrazka, v koiato ti si samo izpolzvana,nishto drugo.Nameri si momche dostoino za teb.

TSecret
06-23-2006, 20:04
zadai si vaprosa i napravi tova koeto ti kazva intuiciqta.... nikoga ne pitai drug za tolkova li4ni ne6ta!

~KUCHKATA~
06-23-2006, 20:05
btw... na kolko godini si?

Atula
06-23-2006, 20:10
Razbiram te--ti go haresvash, a toi nqma da trugne s teb povqrvai mi, osven sled kato napravite sexa, ne postupish kato istinska jena i ne si vzmesh ot situaciqta maximuma, toest da zapazish samouvajenie i da ne mu pokazvash kakvo chuvstvash. Toi shte te potursi veroqtno sled tova. Shte te iznenada otgovorut mi no: da, napravi go s nego, osven ako ne e mnogo losh chovek i ne izpitvash i nqkakuv skrit vutreshen strah.

06-23-2006, 20:12
на почти 15 съм по другия месец ще ги навърша да но като си задам въпроса си казвам да ние ходихме преди но просто ни раздели това че той се напи на един рожден ден и почти го напраил с няква и аз мн са ядосах и скъсахме при което и той спря да ме обича харесва ме но не ме обича и за това незнам какво да направя... :|

Atula
06-23-2006, 20:17
Ami moje bi malko blizost shte e ot polza za vruzkata vi. Spored men dori moje da q spasi. V toq sluchai ne znam zashto, no imam hubavo predchusvtvie za vas. Mislq, che shtom se pitash : dali da go napravq? trqbva da go napravish, za da ne te muchi nikoga veche tozi vupros. No kakto ti kazah: druj se na nivo i ne izpadai v situaciqta da mu revesh sled tova i da mu obqsnqvash, che go obichash. Stava kakvoto stava, stavash poglejdash go mnogoznachitelno i si trugvash. Tova shte go jegne poveche ot vsichko na sveta.

06-23-2006, 20:19
сигурно макар той сам каза че ако ни е харесало ако искам пак може да го направим ноо тука зависи след като го направим всичко от вътре ме кара да го направя но ме спира 1 трета от всичко заради това че после може да не тръгнем мисля да поема риска пък кото стане... :P :)

Atula
06-23-2006, 20:22
Mislq, che reshenieto e vzeto. Ako ti go obichash tova vaji samo. Ne slushai drugite kakvo ti govorqt-- purviq put trqbva da go obichash TI, za da useshtash naistina udovlstvie. E, hubavo e i toi ako te obicha, no ne e nai-vajnoto. Priqtno izkarvane i uspeh!

06-23-2006, 20:24
хихи мерси все пак щото може би ако не бях писала тука можеше и да не го направя а после можеше и да съжелявам пък ще пиша ко е станало след всичко станало :P :D

IvanIvanov
06-23-2006, 20:26
пък ще пиша ко е станало след всичко станало :P :D

Чакаме с нетърпение :lol:

06-23-2006, 20:28
сигурно друагта седмица или по другата хахахахаах зависи нии с неделята излизаме малко са помалящим да са понатискаме из морската и...след 2 3 4 5 дена ахахахах ше водом когат стане само знам че ще е на плажа и мн ссе радвам хахаахахах :P :P :D :-D :-D :D

Atula
06-23-2006, 20:36
O ne ne ne! Ne na plaja ve--po-dobre na kurpa na nqkoq polqna, ama ne i na plaja! Znaesh li kakvo shte stane kato ti vleze pqsuk v.. znaesh koe. Otvrat e -samo si go predstavi. Po-dobre na nqkoq peika daje. Posle tichaite i se ponatiskaite na plaja ako imate chak tolkoz zor. Makar che kato za 1-vi put legloto e za predpochitane.

06-23-2006, 21:28
ем мН ясно че ще носи някой от джамата кърпа ти пък пфф....

mocinka
06-23-2006, 22:11
[color=blue]Еми ако после ште има 4увства аз бих го направила но ако е само заради секса и после ништо не бих :-k

06-24-2006, 08:23
еми не ми карантира че ще ходим но каза че може зависи как се развият нещата :) :D :)

Atula
06-24-2006, 11:59
I s kurpa i bez kurpa sha vleze pesuk. Ama ti si znaesh de. Ai i kaji kakvo stava s vas. I dali stava :)

06-24-2006, 19:47
ха ще кажа мн янсо :P :D :-D

Luciferian
06-24-2006, 19:54
Що ще го правиш с някой,който не изпитва нищо към теб а само ще го прави с теб заради секса.както каза го прави с още едно момиче така,кой знае с колко го прави без да има чувства между тях и просто е така за "е*ането".....

А заради международното положение ли да го направи? Много ясно за какво, баси...

06-25-2006, 01:11
Имам един маааалко оплетеничак въпрос...Има само на две момчета ,на които мога да пусна и сега с едното имам възможност да го направя ,но после ми каза че може и да не тръгнем след като го направя ,освен ако евентоално не излязат някакви чувства ,един авер ми каза че има приятелка ,с която само правят секс ,а през останалото време са си само приятели ,мн искам да го направя с него, но незнам дали да го направя ,защото има някаква възможност после да сме гаджета ,но може и само приятели и да го направим пак някой път. Въпросът ми е да го направя ли с него кажете ми бързо пЛс че нямам мн време за отговор казах му че днеска ще му кажа плс помогнетее миии... :? :( :|хехей и аз колко съм ги приказвал такива :lol:

ще те прасне и на другия ден нема иска да те вижда :wink:
дрън дрън само те лаже да може да те чукне

Atula
07-01-2006, 06:19
I v kraina smetka kakvo stana?

koalka
07-01-2006, 06:32
Ами щом незнаеш как да постъпиш,другите ти казват да не го правиш!!!!!!!

N.C.L
07-01-2006, 07:36
вскички ми казват сама да реша но аз ако трябваше сама да реша нямаше да ви пиша но няма значение ще мисля явно още доста :|

Чувства малко вероятно да се появат даже май няма :( но виж можем да ти кажем само някакви теории поради простия факт, че не познаваме момчето, и само може да предполагаме какво може да направи според мен не си струва но ако искаш платоническа афера даваи, но не си заслужава, верно винаги единия обича повече другия, да ама той даже не те харесва :). Най много да се направи че те харесва като го направите за да може пак и пак и пак и пак и .... :mrgreen:

Nadelina
07-01-2006, 07:38
Tctctc.. Dano ne si go napravila! Gledam che temata e pusnata na 23-ti a dneska e 1-vi.. Dano ne si legnala s nqkaf glupak na koito ne mu puka za tfoite chuvstva a samo iska da te ebne.. Posle shte ti e gadno zahstoto toi nqma da trygne s teb.. Toi nqma da te obikne ei taka ot nishtoto samo kato te vidi gola.. Skoro shte doide choveka s koito naistina shte si zaslujava da go legnesh.. i nqma da ima nujda da pishesh po forumi "Da go napravq li ili ne" :P