View Full Version : белези по краката и тяхното премахване
SuMmEr_F
06-23-2006, 20:27
само да не е с фондиотен та кажете нещо ,че ги имам от малка и ме е срам да тръгна с пола... :) :oops:
Земи си Контрактубекс,може и да ги махне,обаче щом са стари се иска търпение.То и аз имах белези по колената и карах вече трета год. откакто не бях обличала пола,нито къси гащи,ама не ми дреме вече особено... :smt016
И на мене тоя гел не ми помогна никак.
fuck_you_baby
06-24-2006, 10:28
v aptekite trqbva da ima nqkakvi mazila za belezi.az sum 4uvala za edno mazilo ama ne mu znam imeto.trqbva da otide6 i da pita6
Имам един гнусен шев на коляното и ми бяха казали да го мажа с Контрактубекс и к`фо?Квацах го половин година, а белега си остана все толкова гнусен...Тия помии определено не лекуват белези
Стойте си с белезите и 11 лева повече...най-правилното решение в случая
ха ми аз имам 6 шева на средата на крака и белези по колената и Контрактубекс толкова ми помогна,че накрая си ги изсветлявах със супра и си изгорих кожата... :-D
Моите са 17 и са със странна форма и след като Контрактубекс направи ми скри шапката( :roll: ) почнах да си ги очертавам с черен маркер и да ги правя на татус.Яко е.
мойте шевове щото са ей така = и мислех да си ги дорисувам до така =] ама ме е страх да не си опозоря крака с мойте butterfingers
Контрактубекс по принцип помага... в много случаи. Например шевовете на брат ми почти се заличиха, благодарение на него...
Не знам... Освен чорапогащник :?
Tu_Cu_CeKcu
06-25-2006, 19:42
edna moq frendka si gi maje6e s kislorodna voda i te izsvetlqvaha :roll:
hollaback_girl
06-25-2006, 20:26
hm nz,i az imam edin beleg na kolqnoto ot padane,ve4e 3 godini si sedi ama ve4e ne li4i 4ak tolkos kato predi,i az se 4udeh dali da ne probvam toq kontratubeks ama ako ne deistva kuv e smisala?az ina4e pak si hodq s kasi poli,ama za teb nz.be probvai go krem,ako ne pomogne nqma da navredi...
strange__
06-25-2006, 21:06
Е какво...хората,които нямат белези са изключително малко да не кажа,че ги няма.Всеки е падал като малък и едва ли ще направи чак такова впечатление на някой :wink:
Silence^
06-26-2006, 19:00
imam 10santimetrov beleg na kraka ot operaciq koito na sichkoto otgore e i cherven ... purvo go mazah s Contractubex no nishto ne stava.... se pak edin krem ot 12 lv ne moje da premahne golqm beleg nai dobroto v momenta sa silikonovite lepenki az si zeh nachi 140 lv struvat ama naistina mnogo pomagat... no misle che ne se prodavat v aptekite a samo se poruchvat.. trqbva d apitash lekar ili farmacevt
macy_day_parade
09-06-2006, 09:11
abe predi 1 godina imah nqkva gadna mania da si reja krakata :smt012
sq sa napravo :smt119 awe se mi e taq-tva sa si moite kraka i az vmesto da se vaikam se radvam 4e izob6to gi ima-krasivi ili grozni!!!!!!!!!