View Full Version : Moderated: Кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или..
pe4eniqt_pi4
06-23-2006, 22:30
Абе пичове и пички, от доста време пред мене следната житейска дилема, а именно - кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или готина мацка с малки цици... Въпросът е съвсем сериозен, просто не знам какво да избера, моля помогнете ми!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
cherinka
06-23-2006, 22:31
Грозна с малки тситси
Кой го интересуват циците ? Ако искаш огромни цици ще те пратя при баба ми тя си ги има огромни
shadowflare
06-23-2006, 22:33
защо някои хора гледат циците ??? според мен не са наи важни :-k
emi estestveno,4e qka macka s po-malki cici :!: kak moje da se dvoumi6 ne moa da razbera.da ne misli6 da procedira6 kakto v stra6en film i da i sloji6 edin 4oval na glavata :shock: a i cicite sa ti nai-malkiq problem
pe4eniqt_pi4
06-23-2006, 22:33
Аре сериозно бе момчета, върпосът е на живот и смърт
California
06-23-2006, 22:34
Ама ти гавриш ли се с тоя въпрос? Ти кое би предпочел? :smt017
`Death`Whore`
06-23-2006, 22:34
Едната гледаш само в лицето и задника, другата ебеш на задна. Давай и с двете!
pe4eniqt_pi4
06-23-2006, 22:36
Добро мнение... Не знам, винаги са ми допадали по-надарените момичета, но не всички са хубави.. И затова се чудя - дали пък проблемът не е в мен???
cherinka
06-23-2006, 22:37
ми кат имаш зор зимай големите тситси, кво пък толква. като ти омръзнат - отиваш при малките тситси и такам
bulgarche
06-23-2006, 22:40
Ае циците, задника..ае всъщност и двата вариянта съм пробвал и е все тая :) хахах
Да те пращам ли при баба ми ? Има наистина огромни цици
cherinka
06-23-2006, 22:40
или скачай при мен, аз съм грозна с големи тситси :РРР
Ne gledai cicite a s koq ti e po-priqtno da bade6!!!
Добре, ненормална ли съм,или просто не съм мъж като се отвращавям от огромни цици?!
Ами явно нещо сме извратени :) и аз не си падам по големите гърди. Ако са прекалено големи може това да е главна причина да не съм с ендо момиче. Тъпо звучи ама ко да се праи :) хора сякфи
pe4eniqt_pi4
06-23-2006, 23:14
не знам, аз съм малко по-странен... Ето например много съм претенциозен относно влажността... Прекалено много се възбуждам от момичета с много влажни ****, но когато са по-малко влажни повече ми допадат.. Абе аз съм яко бъгнат, давайте по темата да не се отклоняваме..
Mnogo si q zakusal pi4! :-k Ne e vajno dali ima cici ili nqma ,dali e xybava ili grozna!Nai-vajnoto e ti kak se 4yvstva6 kogato si v neinata kompaniq!Ne moga da vi razbera vas mom4etata 6to za poroda ste??? :-k
ama ne i malki te de :D:D
Nadelina
06-24-2006, 07:02
Shtoto sa deca za tfa..
alkobalko
06-24-2006, 07:21
V kraina smetka ti si s edin chovek, ne samo zaradi vunshniq vid, no i zaradi haraktera. Koqto i ot dvete da izberesh, ne trqbva da go pravish, zashtoto bila hubava, ili imala golemi gurdi, a zashtoto ti dopada kato chovek i iskash da si s neq. Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate.
Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate. :smt012 [/quote]
Ami i az tova se opitax da im kaja!
awe spored men gotinata s malkite cici si e super.pyk i malkite cici sa na moda bih kazala.daje jenite veche hodqt da si namalqt biustovete,zabelejete,ne da si slagat silikon,za da bydat po-golemi,a gi NAMALQT!!!!!!!! :wink: :mrgreen:
Ти като си грозна като гледам си и неграмотна! :evil:
Ей, умнико неземен, ти само тялото ли гледаш в момичето?? Едната била грозна, другата била еди си каква си. Ако искаш да градиш връзка с едно момиче, тялото е последното, което ще те интересува. ПОВЯРВАЙ МИ! Ако ходиш примерно 1 година с едно момиче, външния й вид ще е последното, което ще ти прави впечатление! Човека се гледа комплексно. Характер, отношение, акъл! Акъла е много важен! Нея ако я интересуват само гримовете и прическите, и как да ти извърти поредния курвенски номер - за нищо не става. По-добре се ориентирай към тези работи, а не да гледаш дали има големи цици, или не. Че тя неска може да е със 100 гръдна, а утре да реши да пази диета, и да отслабне и циците й да изчезнат. По-скоро чара е по-важен, отколото тялото. Тялото се променя! А лицето - не. А за характера да не говорим. Така че прави си изводите. Ама какво ли съм тръгнала да ти говоря за връзки, ти сигурно си някой пуберче, дето се мисли за гъзар, и че жените са му в краката. :lol:
Циците не са най-важното в една връзка...
Як пич без хуй или грозен пич с хуй . Това е въпроса.
pitbullbg
06-24-2006, 12:30
ne mi haresvat golemite cici dori i da sa na nqkoq koqto e hubava po malkite pove4e mi haresvat.... pak ti cicite li gleda6 be?
BAD_GIRL_
06-24-2006, 12:33
Spored men li4no cicite ne sa nai vajnoto neshto ima i po vajni neshta spored men de ti si reshvavash
Ще повърна! http://smilies.sofrayt.com/%5E/n/puke.gif
Разбира се че красива с малки цици, но най-хубаво би било КРАСИВА С ГОЛЕМИ ЦИЦИ \:D/ :smt007
ThePainIsReaL
06-24-2006, 19:30
Аз викам земи мини тая ***** .. или всъщност едва ли някоя от тях ще ти се навие . На такъв малоумен пубер трябва само някоя прекалено загоряла да му се даде. :lol:
Можеш да се влюбиш и в плоска като дъска или някоя с много големи гърди-всичко е възможно.Гърдите определено не са няй-важното,ако обичаш момичето,с което си,но ако е само секс и нищо повече предполагам,че има значение.
Luciferian
06-24-2006, 19:56
Абе пичове и пички, от доста време пред мене следната житейска дилема, а именно - кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или готина мацка с малки цици... Въпросът е съвсем сериозен, просто не знам какво да избера, моля помогнете ми!!!
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Да ти имам житейската дилема... на 12 ли си или на 13?
MuJleH4eTo
06-24-2006, 20:56
Ae chovek... lud li si e? Kfo ti puka kak izglejda tolkova... Ima ti neshto ako ti e samo za sexa s edno momiche... Ako naistina iskash neshto seriozno gledai dali se razbirash s tqh ne kak izglejdat !!!
nema nihto po seksi ot malkite gotini tsitsi
lelelel abe vie hora ste mn tapi zavisi ot slu4aq we pi4...ako si tragnal seriozno s nekoq est 4e gotinata s malkite ceci e mn mn mn po gotina ama ako si tragnal da izchukash nqkoq 1 pat est 4e 2 vid e po ok..........................ama 4e tapi vaprosi.pfy :oops: :roll:
Като чета такива неща направо ми става жал....
И то не за друг ами за тоя дето ги пише!
Как може да зададеш такъв въпрос???? На колко години си всъщност???? Много си неориентиран още но ти пожелавам бързо да се оправиш! :?
Ако гърдите за теб са най-важното.....май наистина трябва да си потърсиш някоя надарена бабичка! Тя няма да е много красива но пък ще има цици колкото за пет красиви жени!
IvanIvanov
06-24-2006, 22:13
най-хубаво би било КРАСИВА С ГОЛЕМИ ЦИЦИ \:D/ :smt007
Ето един добър отговор =D> Големите цици са винаги голямо предимство \:D/
Как така грозна мацка?
Как така готина мaцка с малки цици?
цхеринка
06-26-2006, 13:29
Ти като си грозна като гледам си и неграмотна! :evil:
ахаха е ся... ай да не се обиждаме
Black_Witch
06-26-2006, 14:22
Аз лично бих предпочела красивата,независимо от циците.По-добре малки и стегнати,отколкото големи и увиснали!
Пък и напоследък сякаш наблюдавам някаква тенденция-сякаш мъжете почнаха да харесват по-малките цици. :-k
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
А ти как предпочиташ?
Да си разделиш тортата с приятели или да си ядеш лайното сам??? :-k
Fuckin`Lunatics
06-26-2006, 15:33
pe4eniqt_pi4: "ne znam kakvo da izbera"
Hmmm... qvno si postaven pred nqkva dilema li kvo? Ako za nito ednata ot dvete ne ti puka estestveno 4e 6te izbere6 gotinata, ama po dobre pobarzai 6toto dokato ti tuka 4mae6 i se 4udi6 kakvo da izmisli6 da si 4e6e6 ezika tq 6te ti izbqga \:D/
KaMiKaDzE
06-26-2006, 16:03
Яка мацка с малки цици мноо ясно
po dobre gotina madama s malki.. ot kolkoto grozna s golemi...Gurdi mojesh da si napravish.. po trudno e da si smenish fizionomiqta!
=D>
Депутатска Щерка
06-26-2006, 20:19
Външният вид е от колосално значение, но точно циците са последното, което истинските мъже гледат и имат значение...задник, лице, кръстче, височина, телосложение като цяло - това е. Циците са последното.
След време ще се смееш на този твой въпрос.
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Doina krava ti trebe na tebe
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Doina krava ti trebe na tebe
didety i kikity
06-28-2006, 14:14
ta zna4i da vi kajem 4e nie po princip si imame cici i da vi 6u6nem hi4 ne vi trqbvat.Pyk i kvo sa cicite, ako pusnete bireno 6kembe i vie mojete da imate,pyk i daje moje da sa vi po- golemi.Tyi 4e ne gledaite tova v edno momi4e po princip tiq deto gi imat i v izli6yk daje ni6to ne umeqt da PRAVQT v legloto [-X [-X
da ti imam problema hahahahahah :smt005 :smt005 :smt005
gotina s cici e nai qko ina4e gotina bez cici e po dobre ma zavisi kolko grozna,kolko malki,kolko gotina,kolko golemi i koq s kakav harakter e ... :-k
vikito_666
06-28-2006, 23:50
Добро мнение... Не знам, винаги са ми допадали по-надарените момичета, но не всички са хубави.. И затова се чудя - дали пък проблемът не е в мен???
ima ne6to!!!
Bisollini
06-29-2006, 01:37
nezaviso kfi sa cicite na mackata zavisi ot mackata . az haresvam po malkite gardi na hubavite momi4eta puk drugite da mislat kfoto 6tat dree mi na guza. na moita proqtelka sa i prefectni men si me kefat