PDA

View Full Version : kakvo da pravq???

ednA nEznAinA
06-23-2006, 22:38
hora iskam s1vet molq vi.imam priqtel koito mn xaresvam,no naosleduk otno6eniqta mi kum nego ohladnqha i xaresvam edno drugo mom4e.vsu6tnost az xaresvam i dvamata i ne moga da izbera.strah me e za ne zburkam...kakvo da pravq?iskam suvet pomognte mi pls!{}

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

California
06-23-2006, 22:42
Психиатрична клиника "Teenproblem" отвори врати...
След като отношенията с приятеля ти не са такива, каквито са били и има друго момче, което харесваш какво се чудиш?

cherinka
06-23-2006, 22:48
и да сгрешиш не е проблем. сигурно за напред ше имащ оше мн фр. тъй че ся не се тормози кой да избереш.Който и да избереш, нишо няма да бъде вечно с него ;)

Nadelina
06-24-2006, 07:14
Izbirai.. Dori i da sgreshish.. She popravish greshkata.. Vseki se uchi ot greshkite si :)

summer_04
06-24-2006, 08:12
Психиатрична клиника "Teenproblem" отвори врати...
След като отношенията с приятеля ти не са такива, каквито са били и има друго момче, което харесваш какво се чудиш?
tva s klinikata mng mi haresa-haha.da i sled kato ne haresva6 ve4e staroto si gadje za kvo vuob6te si s nego??!??

Amy_
06-24-2006, 16:56
Щом отношенията ти с гаджето не са същите като преди,поговори с него за това.След разговора ще прецениш дали все още държи на теб и дали го харесваш достатъчно,за да продължиш да си с него.А за другото момче - от каде си сигурна,че ако зарежеш гаджето си,другият ще тръгне с теб?Познаваш ли го достатъчно добре?
Има един стар женски трик да разбереш дали харесваш едно момче и незнам дали е подходящ за случая(не зная на колко години си),но си представи,че си бременна от едното,а после от другото момче.Ако започне да ти се гади от самата мисъл,значи не харесваш момчето,ако не ти се стори ужасна идея(макар,че си го представяш само теоретично и нямаш никакво намерение да забременяваш),значи го харесваш.
Ти единствена можеш да решиш кой харесваш повече.Късмет:)

LP_girl_14
06-24-2006, 17:02
Самото ти решение рещение,да пуснеш тема във форума и мисълта въобще за късане в главата ти,показва че нещо ене наред.Кигато обичаш един човек,това да скъсаш с него ти се струва кошмар..При теб май не е така!Няма как хора,които не те познават,да решат какво ще стане със връзката ти!Ако мислиш че нещата между вас могат да се подобрят-поговри с него,ако пък чувствата са охладнели,не си щастлива с него и харесваш другото момче-разделете се.Обаче само ти знаеш какво изпитваш и никой друг не може да ти каже какво да правиш,защото незнам в крайна сметка какво чувстваш :!:

strawberry1988
06-24-2006, 18:14
izberi tozi,koito haresva6 pove4e

Krem4eto
06-24-2006, 18:15
izberi tozi,koito haresva6 pove4e

И....слушай сърцето си!

sexY_mackA90
06-24-2006, 18:21
Spored men nasitna trqbva da pogoforish s gadjeto si{kakto veche kazaxa;)}smiusl...vij trqbfa da pomislish vurxu tfa...a i shtom s gadjeto ti veche otnoshenqta ne sa sushtite...po dybre mu go kaji tfa i reshete kfo da prafite a i kfoto da naprafish...ne trqbfa da sujelqfash...nikoga;){}