Влез

View Full Version : Neznam kakvo da pravq!!!! :(((( pomognete mi

Sladkata_Svetli
06-23-2006, 23:13
zdraveite na vsi4ki! Zna4i.... mnogo sum ne6tastna :( priqtelqt mi zamina za Gurciq i me ostavi sumi4ka... Mnogo se obi4ame i mnogo ni e gadno i na dvamata.... Az nemoga bez nego i neznam kakvo da pravq za da ne go mislq i da ne pla4a postoqnno ...pomognete mi! I neznam kak da go ubedq 4e nqma da go predam za ni6to nasveta! Izlizam s priqteLKI za da ne ostavam suma sus sebe si i da ne pla4a i da se samosujelqvam i da mi e mnooogo ama naistinas mnooogo gadno opitvam se da nemoislq za tova NO PROSTO NEMOGA a topi si misli 4e samo sum 4akala da zamine i da po4na da hodq nalqvo-nadqsno :((( kak da go ubedq
kakvo da napravq za da ne mi e tolkova gadno
kak da napravq tuka 4e da ne se karame kato mi se obadi.... Pomognete blaagodarq!

Matik
06-23-2006, 23:21
Какво точно те притеснява ?

Sladkata_Svetli
06-23-2006, 23:35
4e toi ne mi vqrva 4e nqma da go predam a az neznam kak da mu go dokaja kato e na mnooogo kolometri ot men???? I neiskam kak da napravq tuka 4e da ne se karame za gluposti po telefona...i kak da go ubedq 4e izlizam s priqtelki za da nemislq 4e go nqma.... 4e mi lipsva :( :smt010

Matik
06-23-2006, 23:40
Хмм само 2 неща ми идват на ум - напиши му писмо (старомодно но има ефект) или му изпрати някакъв предмет който ще му напомня за теб (шалче, синжирче, каквото се сетиш)

ziky
06-23-2006, 23:49
Знаеш ли ако наиситна и иситнски те обичка няма да се съъмнява в теб...кажи му това....а пък има и друго знаеш ли какво фрапита много едно момче или момиче независимо....иззраза макар и старичък да е:
"Знаеш ли,някой ден ще ме питаш какво избирам,теб или живота...аз ще кажа живота и ти без да питаш ще си тръгнеш от мен без да знаеш че живота си ми сит..."аз съм се размеквал на този израз...много помага,.... :?

Sladkata_Svetli
06-23-2006, 23:52
mislq 4e tuk rabotata n e do obi4a me ne me obi4a! Az SUM SIGURNA 4E TOI MNOGO ME OBI4A! no prosto v na4aloto na vruzkata ni az go lugah mnogo , za6toto toi iska6e da znae postoqnno kakvo pravq s koi izlizam koi mi se obajda i t.n. Izgubila sum mu doverieto zatova e tolkova slojno i neznam kakvo da pravq :smt010

ziky
06-23-2006, 23:53
mislq 4e tuk rabotata n e do obi4a me ne me obi4a! Az SUM SIGURNA 4E TOI MNOGO ME OBI4A! no prosto v na4aloto na vruzkata ni az go lugah mnogo , za6toto toi iska6e da znae postoqnno kakvo pravq s koi izlizam koi mi se obajda i t.n. Izgubila sum mu doverieto zatova e tolkova slojno i neznam kakvo da pravq :smt010

аааа аз това нещо не го знаех...тогава не го опреквай има пълно право да се съмнява!!!! [-X

Matik
06-24-2006, 00:13
Когато следващия път се карате пак на тази тема по телефона се опитай да го приемеш спокойно и не се карай с него. Какво да му кажеш ти си знаеш :D .
Не се безпокой барзо ще си варне доверието към теб ние старазагорчаните сме печени хора :D

koalka
06-24-2006, 07:22
Явно не те обича достатъчно,че да ти казва такива неща.Да,може и да ревнува ама просто му кажи,че обичаш само него и ще го чакаш да се върне от Гърция.