Влез

View Full Version : Объркана тинейджърка

Миглена
06-24-2006, 16:01
Здравейте всички,

Първо искам да благодаря предварително, че прочетохте това което искам да ви кажа.

Проблема ми е типичен за всички момичета на моята възраст, аз съм на 14 год. и като много други съм объркана и не знам какво да правя?

Родителите ми са разведени и както предполагате не се разбирам с тях, особено с майка ми.

Основният ми проблем е в любовта знам, че звучи глупаво когато едно 14 год. момиче се оплаква, че си няма гадже, но аз вече наистина не издържам, не знам какво искам или не искам, понякога толкова много го искам, а то все не става.

Всичките ми приятелки и съученички имат приятели и поне веднъж са изпитали любовта, само аз не съм и не знам защо.

В последно време това адски много ме измъчва, когато някой заговори за това аз се сдухвам тотално, става ми много кофти и напрво ми иде да се разплача.

Питам се какво не ми е наред, смея да твърдя, че определено не съм грозна, даже в сравнение с много други аз съм по хубава, казвали са ми го много хора за които знам, че не ми се подмазват, защото са ми близки и им имам доверие.

На приятелите ми им омразна да ме слушат вече, защото само им се оплаквам, някои ми казват, че живота ти е такъв какъвто сам си го направиш, други ми казват, че това ще ми се случи когато ми е писано, кое е вярно.

Тогава какво да правя, да чакам ли, не мога да чакам, не искам да съм като момичетата, които до 17 год. си нямат гадже, а и не мога да направя нищо, аз дори нямам познати момчета, как да си намеря гадже?

Къде да го търся, а и другият проблем е, че усещам, че майка ми не го одобрява говорили сме по въпроса и нейното мнение не е много в моя полза.

Моля ви кажете ми какво да направя, за да спра да се измъчвам така, а и с вечното ми лошо настроение, въздействам и на околните и на тях вече им писна, моля ви дайте ми съвет, защото няма към кого да се обърна!

mnogo_sladi4ka
06-24-2006, 16:09
Припомни си, има една реклама на Спрайт, предполагам, че и ти си я гледала и в нея се казваше нещо такова: " Момичетата винаги усещат, когато си отчаян и си търсиш гадже......"Е, в твоя случай са момчетата. Просто това е някакъв неписан закон в природата- когато искаш нещо отчаяно много, то като че ли се отдалечава с всеки миг все повече и повече от теб. Единственото, което мога да те посъветвам е просто да оставиш нещата да се случат, т.е. успокой сърчицето си, бъди по-уверена и усмихната и после ни напиши кой е щастливеца :}

06-24-2006, 17:09
Аз си намерих приятел на 17 - нито съм умряла, нито съжалявам, напротив. Няма значение кога ще стане това, важното е човека да е подходящ, а не да правиш компромиси да си с някой, само защото "всички други си имат гаджета". Това няма да избяга, повярвай ми!

Krem4eto
06-24-2006, 17:14
Здравейте всички,

Първо искам да благодаря предварително, че прочетохте това което искам да ви кажа.

Проблема ми е типичен за всички момичета на моята възраст, аз съм на 14 год. и като много други съм объркана и не знам какво да правя?

Родителите ми са разведени и както предполагате не се разбирам с тях, особено с майка ми.

Основният ми проблем е в любовта знам, че звучи глупаво когато едно 14 год. момиче се оплаква, че си няма гадже, но аз вече наистина не издържам, не знам какво искам или не искам, понякога толкова много го искам, а то все не става.

Всичките ми приятелки и съученички имат приятели и поне веднъж са изпитали любовта, само аз не съм и не знам защо.

В последно време това адски много ме измъчва, когато някой заговори за това аз се сдухвам тотално, става ми много кофти и напрво ми иде да се разплача.

Питам се какво не ми е наред, смея да твърдя, че определено не съм грозна, даже в сравнение с много други аз съм по хубава, казвали са ми го много хора за които знам, че не ми се подмазват, защото са ми близки и им имам доверие.

На приятелите ми им омразна да ме слушат вече, защото само им се оплаквам, някои ми казват, че живота ти е такъв какъвто сам си го направиш, други ми казват, че това ще ми се случи когато ми е писано, кое е вярно.

Тогава какво да правя, да чакам ли, не мога да чакам, не искам да съм като момичетата, които до 17 год. си нямат гадже, а и не мога да направя нищо, аз дори нямам познати момчета, как да си намеря гадже?

Къде да го търся, а и другият проблем е, че усещам, че майка ми не го одобрява говорили сме по въпроса и нейното мнение не е много в моя полза.

Моля ви кажете ми какво да направя, за да спра да се измъчвам така, а и с вечното ми лошо настроение, въздействам и на околните и на тях вече им писна, моля ви дайте ми съвет, защото няма към кого да се обърна!

Оле горката... :( И аз съм в същото положение... :-k Хайде помагайте! :smt009 :smt008 :smt007

strawberry1988
06-24-2006, 18:11
ne se pritesnqvai,iz4akai i momenta 6te doide,vse pak si samo na 14,nali :D

06-24-2006, 18:38
mila mnogo dobre znam kak se 4uvstva6 za6toto samo predi 2 godini bqh v absolutno su6toto polojenie; nedei nito da se sduhva6 nito da se sravnqva6 s drugite, tva nqma da promeni ni6to, samo 6te vlo6i ne6tata - tepurva ti predstoi da vleze6 v gimnaziq- budi sigurna 4e ne6tata tam sa naistina razli4ni - kraq na 7 klas ( mislq 4e i ti sega zavurva6 tozi klas :P) ne bqh imala gaje izob6to, 4uvstvah se zadrustena i nejelana- i tova me ubiva6e - no samo sled nqkolko meseca kogato otidoh v gimnaziqta prosto se preobrazih - ne bqh i predpolagala 4e moga da hodq s nai golemiq sladur v gimnaziqta no 1 den se zapoznahme i kakto ne bqh imala nikakuv opit predi tova, prosto ne6tata se slu4iha ot samosebe si, sled nego ima6e drug, i posle pak drug...:P vsi4ko idva s vremeto si i ot sega6nata mi gledna to4ka dori togava sum bila prekaleno malka za gajeta za6toto ne sum razbirala mnogo ne6ta; taka 4e suveta mi e da si jivee6 jivota, da ne se trevoji6 za gluposti i da znae6 4e mnogo skoro ne6tata 6te se naredqt to4no kakto si iskala :wink:

tanq_15
06-24-2006, 18:42
Естествено,че майка ти няма да одобрява.Всички майки са така докато не станеш на 18-19.Но и с това ще се справиш.Първо помисли по някои въпроси:Защо искаш да си имаш гадже?Защото всички други имат или се нуждаеш от някой човек по-близък от най-добра приятелка?Всъщност ако си намериш гадже само защото всеки друг си има,няма да си щастлива с него,а повярвай ми,когато имаш гадже ще искаш да е някой с когото да си щастлива.Въпросът не е в това,че момчетата не те харесват.Вероятно има доста,които просто се срамуват да ти признаят (на 14 това е нормално).Моето гадже ми призна,че ме харесва 1-2 месеца след като бяхме станали доста добри приятели (без тогава да имаме намерение да ставаме гаджета).А животът ми без гадже определено беше по-различен и с имането на гадже придобих доста повече опит и изпитах чувства,които никога не бях изпитвала преди.Като срещнеш подходящия човек,ще го усетиш веднага.И спокойно,няма да си останеш сама цял живот.Не съм те виждала,но ти казваш,че изглеждаш добре,а и по това което си писала в темата си личи,че си добро и готино момиче.
Важно е първо да уредиш живота си и да си щастлива без гадже,а тогава,неочаквано ще се появи и щастливецът:)Желая ти успех:)

06-25-2006, 10:46
ами звънкай- 0889474264, или драсни по icq-326684454 :wink:

{sweet4e}
06-25-2006, 20:34
Спокойно всичко ще си дойде с времето.Нали знаеш-хубавите неша идват тогава когато най-малко го очакваш!!!

lost_girl
06-25-2006, 20:38
macka spoko i az sam su6tata,no se osmihni i si kaji 'puka mi,vse nqkoi den 6te sre6tna podhodq6tiq',a otnosno tov 4e si nqma6 frend mom4eta i az nqmah no leka po leka se zapoznah s mnogo i sa smeq da tvurdq 4e sme dobri frend s tqh! O:)

eXciTiNg-BabY
06-25-2006, 22:12
az sam на тва мнение 4е за вси4ко си има време .Не се притесняваи рано или късно 6е си хвани6 гадже просто излизаи пове4е ходи по кафета и 6те се запознае6 с разли4ни мом4ета и хоп 6е си хвани6 гадже :)

06-26-2006, 01:19
Здравейте всички,

Еми ко да ти кажа ...много е гадно и аз съм така ,самоче съм на 15 и съм мом4е .........................................мноо е кофти от време на време се срещам с някое друго момиче но .... просто съм много срамежлиф и не мога да предприема някакви деиствия ... не ми се ходи по бар4ета с мимичета щото зарад тоя срам ... ся са чудя като утида ко ши прая ?са чудя ко да кажа нема мога ги погледна в очите и тн ... :<

Matik
06-26-2006, 02:23
Здравейте всички,

Момиче да има проблем с намирането на гадже - НЕЧУВАНО! Даже съм сигурен че има 1-2-3 (а може и повече) момчета които да речем мн си падат по теб, но просто не смеят да те заговорят или дори да те погледнат защото се стапят като восъчни фигури от притеснение (не ме питай откаде знам :oops: ). Какво да се прави просто трябва да чакаш ...

А колкото до проблемите/караниците с родителите - те са ежедневие. И въпреки това те са почти винаги прави в съветите си към нас (щото са по умни :smt012 ).

06-26-2006, 13:24
Да ви имам и проблемите-14-15годишни и се оплакват че си нямали гадже.Е аз сега като съм на 20 и още съм нямал какво да вема и да се самоубия ли?

ashly besnata
06-26-2006, 13:37
e ne e taka bash da se samoobivash obache nqkoi hora go prejivavat tejko takche...

06-26-2006, 13:41
Припомни си, има една реклама на Спрайт, предполагам, че и ти си я гледала и в нея се казваше нещо такова: " Момичетата винаги усещат, когато си отчаян и си търсиш гадже......"Е, в твоя случай са момчетата. Просто това е някакъв неписан закон в природата- когато искаш нещо отчаяно много, то като че ли се отдалечава с всеки миг все повече и повече от теб. Единственото, което мога да те посъветвам е просто да оставиш нещата да се случат, т.е. успокой сърчицето си, бъди по-уверена и усмихната и после ни напиши кой е щастливеца :} Живота такъв,какъвто е! Sprite! Аз това постоянно го повтарям.И аз нямам гадже,и то от доста време.Събирам се с други мои приятелки,които нямат,оплакваме се една на друга.Така ни е по-леко.Търсим си и ние,оба4е никои не ни е по вкуса.С времето 6те доиде и на6ия пи4. :wink: :mrgreen:

pifiella
04-08-2013, 14:45
Hris Nikolov,авторката е вероятно вече на 20 години,защото темата е от 2006 г.