PDA

View Full Version : Проблеми с морето

bebeto_pita
06-24-2006, 16:22
Бе хора, много исках да ви вида мнението :lol: Я кажете...че тука влезохме в голям спор....на 14 съм, а наште не ме пускат на плаж сама, смисъл, казах им, че ще бъда с пр и т.н, но...според тях все още съм била малка, и виждали какво правят пешлеметата на мойта възраст като тръгнат сами на плаж...хммм... ](*,) дося не съм правила кой зн какви золуми и...хм...деазнам, кофти ми е да ми нямат доверие, та...как да ги убедя, че аз не съм "останалите" , и мога и сама да се опр...хммм, като се замисля, разбирам да не бяхме близо, ама..хах във Варна живеем, на 15 мин път от плажа :-k Кофти ми е, е очаквам мнения и съвети \:D/

06-24-2006, 19:14
Кой те излъга че 14 е голема възраст?
Я си сядай на парцалките и учи по-добре!
Прави са родителите ти да не те пускат - като ви знам изпълненията на другите 14 - годишни...

Sneijder
06-24-2006, 19:56
е не ги питаи де отиваи а за това което правят 14 годишните можеш да го правиш на всякаде твое си е решението на плаж на у-лище в кенефа на някое кафе :P

beb4o_bu
06-24-2006, 20:18
Е тва е глупаво според мен. Ако правилно съм разбрала ти живееш на 15 мин от плажа. Тогава не мога да разбера...къв им е проблема на родителите ти?! Аз си мислех в началото, че искаш да отидеш в друг град на море, а то...! Вярно,че всичко може да се случи, ама както си малка, така и вече можеш да прецениш какви са опасностите. Тъй че, не мога напълно да разбера родителите ти. :-s

djigi
06-24-2006, 20:27
Ако родителите ти са от типа "Трябва да познавам хората, с които си" - запознай ги с някого, даже два-трима души, с които искаш да ходиш на плаж.

Ако са от тези, които преценяват дали можеш сама да се справиш в дадена ситуация - още не съм открила как става номера. Все пак им обясни подробно с кого ще си, къде точно и се надявай отговора да е "Добре и умната"

Brrrrrrrrrrrrr
06-24-2006, 20:29
Ми не мога да ги разбера. Щом сте толкова близо до плажа какъв им е проблема?! Ми трябва да говориш с тях и да им обясниш, че можеш сама да се оправяш и да преценяваш опасностите и трудностите! Надявам се да те разберат! Успех! :wink:

bebeto_pitaaaa
06-24-2006, 20:36
Ми според тях аз съм като останалите, разбирате ли-некъв изрод без контрол...дето нище не мои да прави, просто..викам на баща ми: Добре, ся ти не ме ли познаваш достатъчно добре, че ме оприличаваш с останалите", и той..Ми ти, може и да не си , ама другите с тебе-са! И аз викам, ти познаваш ли ми изобщо приятелите, а той-няма повече да спорим, щом така съм казал, ше ме слушаш...а за познаването-майка ми познава хората с който бих отишла-знае за какво става въпрос, но....не ми помага никак. Ми да се надяваме, че ши са оправа някак...найте ли, ядосвам се, защото мойте фр ще ходят, а аз не-защо з тях има едни правила, а за мен други, след като тва, което може да се случи на мен, може да се случи на всеки...

IKisseDAGirL
06-26-2006, 08:34
ми ходи без те да знаят 8-[ 8-[

L_i_z_I
06-26-2006, 11:41
Ммм ако отиде без те да знаят...сто процента някой познат ще я види или нещо ще се случи и те ще разберат или както кава майка ми #-o Така или иначе ще разберат..."И по закона на Мърфи все ще те разберът" нещо такова беше :-s

06-28-2006, 11:59
razvikai im se posle se razrevi zaklu4i se v staqta si(kato predi tova se zapasi6 taino s hrana)i kaji 4e nqma da q de6 dokato ne po4nat da te puskat parvo moje da ne ti povqrvat ama kato ne sedne6 2 dena da qde6 i mnogo barzo se strqskat ;) zatova se zapasi s mnogo vkusni ne6ta ama gledai da ne gi namerqt

bebeto_pak_da_pita
06-28-2006, 19:44
Ужас, много мизерно хора, вече цяла седмица преговори- и наште се техното си държат:( Баща ми с неговото:"догодина", майка ми с" Не ти ли е неудобно, ай остай го човека намира"...и дотам свършва-на другия ден-пак...хахха, вече не знам, идеите ми свършиха тотално, но въпреки, че се изчерпах докрай..хмм..не мисля да се барикадирам в стаята си...хаха, все пак...утре треа хода си зимам диплома, а в петък-в петък е големия ДЕН за плаж...* [-o< :lol:
Демек, кажете, как за ден и половина да навия наще...ма така, ако може, с думи само, без рев, заключване и т.н( пробвала съм вече в други случаи, ама няма особено положителни резултати), как да ги убедя, че...сичко ше е наред? Баси....... :smt012

CRaZy_IKT
06-28-2006, 21:21
Правиш напук-така ще видят че не могат да ти забраняват такива работи.Най много да се разпискат не вярвам нищо повече-щом си жива и здрава

Iv4eto^16
06-28-2006, 21:28
Ами мен ме пуснаха за първи път сама на плаж когато бях на 16.И на мене ми беше много гадно,но приятелката ми пусна смс на баща ми и той взе,че се съгласи.

sexY_mackA90
06-28-2006, 22:09
Bate men na 14 me puskaxa da otifam v burgas za 1 sedmica s frendofete si..a az jiveq v sofiq!!!ne gi razbiram...se pak si samo 15min ot plaja...kuf im e problema??

bebeto_pita
06-29-2006, 07:37
Bate men na 14 me puskaxa da otifam v burgas za 1 sedmica s frendofete si..a az jiveq v sofiq!!!ne gi razbiram...se pak si samo 15min ot plaja...kuf im e problema??

Брао бе, много успокояващо! хаха...Просто различни хора и различни разбирания...хах...хора, ако неска не успея да ги убеда, утре си отивам без въпроси, без уговорки, просто тръгвам :lol:
После обаче нз какви обяснения ще ми се налага да давам :wink: :roll:

CRaZy_IKT
06-29-2006, 09:24

Брао бе, много успокояващо! хаха...Просто различни хора и различни разбирания...хах...хора, ако неска не успея да ги убеда, утре си отивам без въпроси, без уговорки, просто тръгвам :lol:
После обаче нз какви обяснения ще ми се налага да давам :wink: :roll:
ми ше им кажеш че не са прави и готово

brave_girl
07-02-2006, 10:19
Ами намери някой по-голям който да дойде с теб, на когото родителите ти имат доверие. Някой братовчед, братовчедка, съседи.......Пробвай !!! :)

BLaCk_LaDY_
07-04-2006, 09:45
Of i pri se beshe poluchilo takova neshto,samo che ne za more,a za basein.Znachi vyprosniqt basein e na 20 min ot nas i se sybirame golemi kupondjii i priqteli.Kato svyrshihme daskalo,izlygah nashte,4e otivame celiq klas....a vsyshtnost bqhme 2 momi4eta s 5 mom4eta haha sled tova si se pribrah jiva i zdrava v nas,ta daje ve4e nashte po4naha da me puskat. I ti taka napravi-kaji 4e se sybirate pochti celiq klas i sled 2 4asa nai-mn se priberi.te shte vidqt,4e vs e nared i shte te puskat.Aide uspex !! :::

sexy&amp;crazy
02-19-2008, 14:58
mi na mene sashto ne mi davat vapreki 4e plaja e na ulica rastiqnie nz 6to sigorono se pritesnqvat da ne se udavish ili de da zn

Romance
02-19-2008, 19:00
Дали е добра идея да си хванеш парцалките,да отидеш на плажа,после да се върнеш, да видят че си жива,здрава и не си взривила плажа и да знаят вече,че не си идиот и няма да умреш ако отидеш някъде сама?
Глупаво е да ги слушаш дори за толкова елементарни неща,след като си сигурна че би се справила ако не ги послушаш.
Zavisi mnogo i ot roditelite i!Predi 2 god v kvartala ni bqha napravili basein i az mnogo iskah da otida, no nashte ne mi pozvoliha (bqh na 15) i otidoh bez tqhno razreshenie i sled tova kato razbraha 4e sym hodila me nakazaha zaradi tova, 4e sym narushila zabranata im..i stoqh 2 sedmici v kyshti..

tVoQtA_MiSS
02-19-2008, 19:17
Men me pusnaha na more o6te na 12 ama nii sme na 30 km ot moreto oba4e men mn barzo mi mina meraka

Seducti0n
02-19-2008, 20:11
Темата е неактуална.