View Full Version : за тестостерона
Чувал съм, че големината на члена зависи от съдържанието на тестостерон в организма. Моля някой по-компетентен да каже дали това е вярно. И ако е вярно това означава ли, че на хората, които редовно ходят на фитнес члена им пораства(защото там се трупа много тестостерон). Аз сега съм започнал да правя мускулна маса, но не защото искам да приличам на културист, а защото се надявам членът ми да порастне. Правилно ли е това или съм идиот? :)
Извинявам се ако темата не е на мястото си или има други такива теми!
Моля за сериозни отговори!(попринцип е просташко на сериозни въпроси да се дават несериозно отговори, но...)
Благодаря предварително за всички отговори
HandOfBlood
06-24-2006, 23:01
мне, не е правилно.
да, идиот си.
не, не се заяждам
Правилно ли е това, че съм идиот? :)
Хммм... Да
трябва да вярваш в себе си.
Ами просто съм гледал по филмите за това и там сичко се свързва с тестостерона - и окосмяването, и мускулите, и размера на члена също. Но не съм запомнил точно и не съм сигурен, за т'ва питам. И помолих за сериозни отговори. "Да - идиот си" не е сериозен отговор...
Каквото повикало, такова се обадило.
man kvo hoi6 na takoa fitnes toest hoiside ma si kupi hormon4e bocnisigo v korema i si gotov zemi nekva himiq i si gotov i s tqlo i s si4ko dai pari az 6ti kaa ko da prai6 :D:D okolo mene sa se kulturisti si4ko znam :D:D:D
Както очаквах... нито един сериозен отговор... ако искам такива глупости дето се приемат венозно знам къде да ги намеря... но т'ва не е по темата. Питах дали тренировките влияят на големината на члена ми.
Гледах филм за една жена, която си смени пола и там казваха нещо че ще и вкарват тестостерон да и порастне члена да не стои като на малко дете... Там поне обясняваха нещо ама не съм се сетил да се вслушам :) Отговор "не" също не ми стига :)
Мноо си кух гледай ко питаш
Колкото и да трнираш оная ти работа няма да порасне ,защото тялото ти е произвело много тестостерон
Хормоните ги бият на тея дето тренират да им пораснат мускулите а не обратното
можеш да си вкарваш тестостерон колкото си искаш и проблема ти пак ще си остане
Ако си жена горните ми коментари не важат
Чувал съм, че големината на члена зависи от съдържанието на тестостерон в организма. Моля някой по-компетентен да каже дали това е вярно. И ако е вярно това означава ли, че на хората, които редовно ходят на фитнес члена им пораства(защото там се трупа много тестостерон). Аз сега съм започнал да правя мускулна маса, но не защото искам да приличам на културист, а защото се надявам членът ми да порастне. Правилно ли е това или съм идиот? :)
Моля за сериозни отговори!(попринцип е просташко на сериозни въпроси да се дават несериозно отговори, но...)
Благодаря предварително за всички отговориако растеше до сега щях да имам по-голям от на азис,митио пищова,питона и т.н.
Luciferian
06-25-2006, 02:46
Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха :-D :-D :-D
Абе не си идиот,ама определено някой те прави на такъв - този, който ти е казал това за тестостерона и големината. :-D
Може и да има капка истина , но ако беше така... аз също ходех на фитнес , а съм момиче.Ефекта трябваше ли да е порастване на мъжки полов орган... или може би моя трябваше да порасне? Или гърдите ми след фитнес да ставаха като лейки ...
Замисли се над по-сериозни неща, не е важен размера , а дали можеш да използваш добре достойнството си ... :smt017
`Death`Whore`
06-25-2006, 09:05
Всички сме гледали състезания за културисти и пакетите им са адски малки. :)
IvanIvanov
06-25-2006, 09:50
Това пък въобще не е вярно, изглеждат малки на фона на огромните им тела ;)
`Death`Whore`
06-25-2006, 09:56
Това е така, но ако им се увеличаваха пишките, щяха пак да изглеждат големи.
IvanIvanov
06-25-2006, 10:08
Това е така, но ако им се увеличаваха пишките, щяха пак да изглеждат големи.
Е поне като човек, който тренира от много време мога да кажа, че инструмента ми не е станал по голям. Така че подкрепям мнението ти, respect \:D/
tva za kulturistite e glupavo malko 6toto parvo kakto kazaha
изглеждат малки на фона на огромните им тела
ama i drugo ne6to 4e predi sastezanie te pompat muskulite priema se razni raoti i mnogo koli4estvo voda za da se istani nekak si kojata ili prozra4na da stane da ispuknerelefa imate li predstava kaolko stres e edno sastezani ima i slu4ia na kolabirane na sastezaniq taka 4e za kakvi paketi moje da govorim :D
I da kakto kazah ne raste pri trenirovki ako 6te kvot i da pravi6 osfen ako ne si slaga6 tejestite s huq togava moje i da porasne :D
MiRaCuLiXbb
06-25-2006, 13:59
Тая па ако не изръси некоя простотия няма да е тя. Кво общо има бодибилдингът с размера на половия орган при мъжа искам да ми обясниш. Или си пишеш ей така колкото да се отчетеш. И къде си гледала па ти състезание по културизъм?
`Death`Whore`
06-25-2006, 14:06
1. Не ме наричай "тая".
2. Тъп ли си? Да съм казала, че стават по-малки?
3. Виждала съм снимки.
Luciferian
06-25-2006, 14:37
Няма данни нито за увеличаване, нито за намаляне на размера вследствие на фитнес и културизъм, но дане забравяме, че културягите се тъпчат с анаболи и к'во ли не, а тези химии често водят до импотентност. Така, че по-полекичка с фитнеса, пичове!
1. Не ме наричай "тая".
3. Виждала съм снимки.
Мноу мъ кефи как ги поставяш на мястото им разни тъпи отворковци. :-D
Мерси за отговорите. Мерси за милите думи от рода на "ти си много тъп" и "как може да мислиш така бе идиот". Аз просто не знаех и ако знаех нямаше да пиша тази тема. Както и да е, се пак ми помогнахте. Още веднъж мерси
MiRaCuLiXbb
06-25-2006, 17:42
Няма данни нито за увеличаване, нито за намаляне на размера вследствие на фитнес и културизъм, но дане забравяме, че културягите се тъпчат с анаболи и к'во ли не, а тези химии често водят до импотентност. Така, че по-полекичка с фитнеса, пичове!
1. Не ме наричай "тая".
3. Виждала съм снимки.
Мноу мъ кефи как ги поставяш на мястото им разни тъпи отворковци. :-D
Хаха тъпи отворковци, а? ТАЯ овца винаги се изказва неподготвена! Колкото до теб, Luciferian, искам да ми отговориш какво значи анаболи. Говориш без да знаеш нищо по въпроса, защо въобще пишеш? Май и ти си за мненията.
Не те питам това. Научи се да четеш преди да пишеш. Май това ти е голям проблем. Питах те:
Кво общо има бодибилдингът с размера на половия орган при мъжа искам да ми обясниш.
Искам да ми обясниш как тестостерона влия върху половия орган при мъжа. Нали казваш, че всички културисти имали "адски малки пакети".
И това ли ще отречеш че си казала. Май забравяш и какво си написала.
3. Виждала съм снимки.
Оу, значи това са състезанията, които си гледала, така ли?
Искам да се съсредоточиш върху отговарянето на първия въпрос.
`Death`Whore`
06-25-2006, 17:49
Не преставаш да ме обиждаш. Някои хора ме разбраха, ти не успя. Това не ти дава право да ме оприличаваш на животни.
MiRaCuLiXbb
06-25-2006, 17:51
Пак избегна въпроса. Знаех си, защо ли въобще пиша. Май в тоя форум всеки може да се изказва за кактово си иска... жалко само, че най-често е неподготвен.
`Death`Whore`
06-25-2006, 18:02
Като постоянно обиждаш, няма да приемат въпросите ти насериозно и няма да отговарят. Нормално е.
MiRaCuLiXbb
06-25-2006, 18:09
Въпросите ми няма да приемеш насериозно, защото нямаш отговор и не искаш да се излагаш. Но аз си направих изводите...
Щом ти можеш да пишеш каквото си искаш без да се обосноваваш и аз ще пиша каквото си искам.
pitbullbg
06-25-2006, 18:23
Благодаря предварително за всички отговориако растеше до сега щях да имам по-голям от на азис,митио пищова,питона и т.н.
koi ti e naprikazval tiq gluposti be ili sam si gi misli6... ne se izlagai testosterona moje ti ovredi onaa rabota da stane6 impotenten... i da nqma6 deca ako go zima6 gre6no i ako 6te zima6 prai si muskulite 6tom si se fanal i se radvai na tva det ima6 kakto kazaha nqkoi drugi...
hollaback_girl
06-25-2006, 20:05
mda,taka e,ako tva koeto kazva6 pi4 e verno,to na kulturistite trqaa im visqt do kolenata nai-malko...