Влез

View Full Version : Ше отка4а...кайете ми 4е е нормално... :(

ГостІ
06-24-2006, 23:11
Еми хора,зна4и слу4и се преди близо 10 дена,та зна4и правихме го с приятеля ми без презерватив и тои НЕ свър6и в мен,но о6те не ми е ди6ъл цикъла,не6то ми закъснява... :cry: зна4и той го извади преди да свър6и и аз мн се притеснявам да не е станал някой гаф...но по принцип цикъла ми не е редовен,така,4е нз какво става,плс кажете ми дали съм бременна,като тои не е свър6вал в мен и след като го правихме бях на малка екскурзия и смених доста климата,та ако можете помогнете ми плс...6е фана да си направа тест,ама и аз нз дали 6е има смисъл...офф аиде пи6ете ми да видим дали 6е се успокоя или 6е се притесня пове4е... :-k благодаря ви предварително... и се извинявам ако има друга такажа тема,ама...

06-24-2006, 23:23
kato ste prosti da go pravite bez prezervativi i predpazni sredstva sega si tro6ete glavite!!! ti na kolko godini si na 14 ili 15!!! o6te ne znaqt kvo e pi6ka trugnali da se ebat!!!

CaSsPeR
06-24-2006, 23:32
mi az dokolkoto znam po vreme na akta sperma se otdelq i predi glavnata erekciq iamma predvit 4e 100 % toi e vkaral v tebe spermatozoidi malko 6ot predi da ti doide (na mom4etata) te otdelqt malko sperma maaa lsed kat neti e redoven i si smenqla klimata ima dosta priznaci da ti zakausnqva zemisi1 test nema se ohar4i6 :D:D ina4e sledva6tiq put zada nestaat takiva pritesneniq si kupi prezarvativ4e i za nego nema dase ohar4i6 nai evtinite sa po 20 stinki

06-24-2006, 23:33
отделно да не говорим че не винаги е нужно да свърши в теб за да стане гафа

06-24-2006, 23:35
mi az dokolkoto znam po vreme na akta sperma se otdelq i predi glavnata erekciq iamma predvit 4e 100 % toi e vkaral v tebe spermatozoidi malko 6ot predi da ti doide (na mom4etata) te otdelqt malko sperma maaa lsed kat neti e redoven i si smenqla klimata ima dosta priznaci da ti zakausnqva zemisi1 test nema se ohar4i6 :D:D ina4e sledva6tiq put zada nestaat takiva pritesneniq si kupi prezarvativ4e i za nego nema dase ohar4i6 nai evtinite sa po 20 stinki

ето дам точно го написах и се засякохме :)

06-24-2006, 23:38
А един презерватив колко притеснение би ти спестил....

BGdog
06-24-2006, 23:43
Obiknoweno koito prai sex bez prezarwatiw i protiwoza4ata4ni iska da si ima bebe
Kato kazwa6 4e ti e zakasnqlo!!!
4estito uspeli ste
Kolko e hubawo kogato mladite se obi4at i rajdat li rajdat deca.

06-25-2006, 01:00
нее задалжително да сварши в теб за да забременееш :!:

може преди тва да си е одарил една чикия да може да даржи повече и да има останали сперматозоиди и да се е получило...

а и както каза някой може да се отдели сперма преди главното изхвърляне

по добре си направи едно тестче за да си сигурна :!:
айде успех

strawberry_girl
06-25-2006, 01:15
emi mili4ka kakvo da ti kaja....to i na men mi se e slu4valo,zakusnqvaneto na cikula moje da bade ot stres,kakto kaza ti ot smqna na klimata i mn drugi pri4ini.....mislq 4e ne trqbva da se pritesnqva6......ako do 1 sedm ne ti doide napravi siedin test za po sigurno... :? no za sledva6tiq put da znae6,ne go pravi bez prezervativ,za6toto moje6 da si donese6 mn nepriqtnosti....nai razli4ni bolesti...BeBe!Misli kakvo pravi6! #-o Uspex!!!!

IKisseDAGirL
06-25-2006, 10:26
А един презерватив колко притеснение би ти спестил....
така е.. честно казано не мога да разбера - толкова много теми има, в които еди кой си правил секс без презерватив и после умира от притеснения и тревоги, но никой не си прави изводите.. толкова трудно ли е да си осигуриш спокойствието :roll:
наистина не разбирам ква е тая безотговорност :-k :?

ГостI
06-25-2006, 10:26
хора здравеите пак,мерси за жси4ко,което сте ми написали,неска си напражих тест и е отрицателен...да си напражя ли повторен?малко се поуспокоих,но все о6те съм си притеснена...

ГостI
06-25-2006, 10:31
Ами знам,4е е безотговорно,ама нали знаете след дъжд ка4улка,като съм си позволила да го права без препазни средства,сега 6те си понасям отговорността.Направо не знам кво да мисля,но се заклевам в себе си,4е пове4е никога няма да правя секс пез предпазни средства,освен ако не искам БЕБЕ!еи хора мн внимаваите кво правите,4е не си заслужава риска...

Варки
06-25-2006, 10:33
Щом не е свършил в теб не се притеснявай!

IKisseDAGirL
06-25-2006, 10:35
Ами знам,4е е безотговорно,ама нали знаете след дъжд ка4улка,като съм си позволила да го права без препазни средства,сега 6те си понасям отговорността.Направо не знам кво да мисля,но се заклевам в себе си,4е пове4е никога няма да правя секс пез предпазни средства,освен ако не искам БЕБЕ!еи хора мн внимаваите кво правите,4е не си заслужава риска...
дано да си си взела поука :)
пожелавам ти всичко да е наред :wink:

ГостI
06-25-2006, 10:38
офф...о6те не мога да се успокоя,мерси за вси4ко,което ми казахте,6те ми бъде от полза,и дано наистина вси4ко да е наред... :? мн ви благодаря!

hollaback_girl
06-25-2006, 11:57
hm,gore6to ti pojelavam da ne si bremenna 6tot kakto kazaha i po-gore ima takava veroqtnost.i drug pyt da znae6-PREZERVATIVA MU E MAIKATA!zemi si edin test za bremennost ili iz4akai,moje da ti doide,6tom ti e neredoven...i pi6i kvo e stanalo posle :wink:

NeSTa_86
06-25-2006, 12:00
иди да те прегледат

ГостI
06-25-2006, 12:02
еми направих си тест и е отрицателен,ама викам да си направа о6те един,ама я кажете кога да го направа пак,6тото неска правихедин...

allalallala
06-25-2006, 15:01
еми направих си тест и е отрицателен,ама викам да си направа о6те един,ама я кажете кога да го направа пак,6тото неска правихедин...
nqma smisyl ot vtori.6tom tozi e otricatelen zna4i vsichko e nared :P

Alay
06-25-2006, 21:02
Абе зашо всички сте такива злета?"По време на секс се отделяли сперматозоиди,преди основното свършване" еми много сори ама по ваща логига до сега трябваше да съм родила поне 3 деца!Тва не е вярно тва което се отделя е няква те4ност нещо като мазга.С първия ми приятел ходих ме 4 месеца и никога не си е слойил презерватив,винаги свършваше навън.Нито имам деца нито съм правила аборти.С сегащния ми авер ходим година и половина и винаги го правимс гума!правили сме го и без ,но отново не се е слу4вало тва от което всички се ваикате :) Или просто не сам толкова плодовита (дано не е така ). :smt008 и ако не сте напълно сигурно в другия винаги използваите презерватив!
Nice:)

06-25-2006, 21:32
1- vinagi s kondom
2- napravi vtori test sled nqkolko dni ili idi na lekar
3- veroqtnostta da ne si bremenna e golqma, sled kato kazva6, 4e po princip ti eneredoven cikula i si smenila klimata
NO vinagi spazvai to4ka 1, za da nqma6 pak osnovanie da pita6 takiva ne6ta i izli6no da se trevoji6

Винаги с презерватив
06-26-2006, 14:32
Винаги се отделя малко количество сперма. Няма пропуск, ако партньора не е достатъчно добър да усети и да извади навреме пениса се ства родител.
С достатъчно добър не искам да засягам никого. Може да правите страхотен секс и пак да не усетите момента. Винаги с презерватив.
А за втория тест си го направи след два дни от днес. Тогава нивото на хормоните ти ще е по - високо ако си бременна.
Тестовете понякога грешат с отрицателния резултат, затова при отрицателен тест се прави втори.