View Full Version : pls-prosvete te meee!!!
Moga li da pipitam"kakvo ozna4ava:"4elna stoika"?!Neudobno mi e,no neka,koito znae d ami razqsni...{blagodarq predvaritelno}!
Тфа май беше нещо от физическото...даскала на караше да го праим... :smt017
IvanIvanov
06-25-2006, 10:34
Не мисля, че тоя въпрос е за тоя раздел. Иначе челна стойка значи да застанеш прав/а с краката на горе, като главата ти е единствената част от тялото, която държи тялото право.
MidnightScream
06-25-2006, 10:35
da sstoish s glavata nadolu demek na chelo
6to da ne e za tazi tema moje nqkoi da iska da pravi seks v tazi poza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IvanIvanov
06-25-2006, 13:15
6to da ne e za tazi tema moje nqkoi da iska da pravi seks v tazi poza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Интересна идея :!: \:D/
xaxa predstavqm si kolko 6te e udobna takava poza
manete 4e kravta 6e ide u galvata 4e moje i da pripadne6 :D mi edno gre6no dvijenie i moe si s4upi6 vrata :D ebati maitapa hahahahhhah
IvanIvanov
06-25-2006, 13:43
xaxa predstavqm si kolko 6te e udobna takava poza
manete 4e kravta 6e ide u galvata 4e moje i da pripadne6 :D mi edno gre6no dvijenie i moe si s4upi6 vrata :D ebati maitapa hahahahhhah
Е па ти да не си помисли, че мажо ще е тоа дет ще седи върху главата си :lol:
Мъж слага обява в вестника : "Търся жена за нестандартен секс, ако не може да прави челна стойка да не се обажда!" Хаха ...
П.П. Бих се изкефила да видя мъж и жена , и двамата правят челна стойка и се опитват да улучат ... \:D/ \:D/ \:D/
IvanIvanov
06-25-2006, 15:35
Ми аз като съм 186, а тя 165 е почти невъзможно да се "улучим" , лоша работа ](*,) Ще минем без тая поза ...
extra 6e e v taq poza prosto uuuunikat ..... ne pove4e ot 5 min daje nema i tolkova ...:D:D
Замисли се за обявата .. Хаха :)