PDA

View Full Version : Хайде момичета нека се изкажем и ние по въпроса!

Варки
06-25-2006, 17:14
Та пиша темата по повод горната за "Размера на пениса" искам да чуя женското мнение по въпроса!
Моето лично мнение,че малко или много дължината на пениса си зависи!Разбира се това е лично мое мнение!Колкото и техничен да си ако половият ти орган не може да задоволи една жена просто отпадаш.Не искам да обидя никой просто си изказвам личното мнение.
Някой жени са свикнали на голям мъжки полов орган и при смяна на партньорите първоначалоно според мен е малко странно.Защото малко или много ти си привикнала към "надарения" си приятел и ти е кеф,когато правиш секс с него.Обаче както нищо не е вечно в този живот така и връзката ти с даденият човек също.Да стигането до оргазъм не зависи само от мъжа,но и той игра важна роля.Правила съм секс и с надарен и не чак толкова мъж и според мен си има разлика!Вие какво ще кажете момичета?

`Death`Whore`
06-25-2006, 17:22
Аз не мога да кажа, че е имало голяма разлика в големината на пенисите на мъжете, с които съм била. И дебелината, и дължината имат значение, но дори да е перфектен пенисът, ако мъжът не знае какво прави или не му дреме за удоволствието на жената, каква файда, че пенисът не е малък? И каква е дължината, която би задоволила една жена? 15? 20?

Варки
06-25-2006, 17:25
Аз не мога да кажа, че е имало голяма разлика в големината на пенисите на мъжете, с които съм била. И дебелината, и дължината имат значение, но дори да е перфектен пенисът, ако мъжът не знае какво прави или не му дреме за удоволствието на жената, каква файда, че пенисът не е малък? И каква е дължината, която би задоволила една жена? 15? 20?

Това зависи от самата жена!Някой са бездънни ями :shock: а при други биха се задоволили и с малък размер.Съвсем индивидуално е според мен.

IvanIvanov
06-25-2006, 17:38
Не съм жена, нито пък мога да се похваля с половин метров хуй, обаче размера според мен има значение, но не трябва да се прекалява с тоя размер. Щото прекалено големият хуй, а принципно българските мъже сме надарени в това отношение, някой път пречи отколкото помага. Един прост пример;

Бившата ми приятелка беше много дребно момиче и всеки път в леглото ми викаше ох недей го вкарва целия и в интерес на истината по време на секс хич не е приятно да мислиш за тва колко да го вкараш и колко не. Аз гледам да го вкарам до последния милиметър, то тва си е удоволствието. С времето свикнахме, и не се бъзикайте, не го казвам за да се похваля, че имам голям пенис, напротив съвсем нормален си е, обаче си представям какво щеше да ми вика въпросната ако имах пенис 24+ :shock:

hollaback_girl
06-25-2006, 20:07
ae pi4, tva tvoito naprao utrepa ko4a s lopatata...

IvanIvanov
06-25-2006, 20:09
ae pi4, tva tvoito naprao utrepa ko4a s lopatata...

и кое по точно

djigi
06-25-2006, 20:19
"Не е важна колко е голяма вълшебната пръчица, а колко е вълшебна"

mravkata_z
06-25-2006, 20:20
Golqminata na pesenisa ima zna4enie ako e pod 13 i nad 18 santimetra! Za6toto togava ili psotiqnno si misli6 kolko mi e malak i kvi pozi kvi 4udesii i tova stava kompleks i pridobiva golqmo zna4enie, ili pak e prekaleno golqm i partniorkite gi boli i kvo kato e golqm a ne moje6 da si go izpolzva6-stavaa problem- zna4i ima znaenie.
Za penisite mejdu 14 i 18 santimetra razmera nqma zna4enie, ve4e spokoino mojeme da obarneme po golqmoto si vnimanie kam tehnikata- koqto e super vajna!
e tova e moeto mnenie kato jena!

Tekitha
06-25-2006, 20:25
"Не е важна колко е голяма вълшебната пръчица, а колко е вълшебна"

Мисля че човека приключи коментари от всякакъв тип..... :smt006 :-#

06-25-2006, 20:42
Според мен всичко е въпрос на напасване.Смятам,че не може един мъж с по-малка пишка да задоволи една по-габаритна жена и обратното - един мъж би причинил болка,отколкото да достави удоволствие на по-нисичка и дребна жена,ако му е прекалено голям пениса за нея.

06-25-2006, 21:21
Та пиша темата по повод горната за "Размера на пениса" искам да чуя женското мнение по въпроса!
Моето лично мнение,че малко или много дължината на пениса си зависи!Разбира се това е лично мое мнение!Колкото и техничен да си ако половият ти орган не може да задоволи една жена просто отпадаш.Не искам да обидя никой просто си изказвам личното мнение.
Някой жени са свикнали на голям мъжки полов орган и при смяна на партньорите първоначалоно според мен е малко странно.Защото малко или много ти си привикнала към "надарения" си приятел и ти е кеф,когато правиш секс с него.Обаче както нищо не е вечно в този живот така и връзката ти с даденият човек също.Да стигането до оргазъм не зависи само от мъжа,но и той игра важна роля.Правила съм секс и с надарен и не чак толкова мъж и според мен си има разлика!Вие какво ще кажете момичета?

GHz:(Пиша под такъв ник поради неисправности в системата на форума)
Та значи,Бебчо явно не те е хващал як е*ач който е добар и да знае как да действа!И кво ако някой има голема пушка и какво това не го прави е*ач ако ме разбираш за какво говоря!По принцип ми е съвсем ясно че повечето момичета под 18 им е много нисък коефициентът на интелигентност но споко ще разбера ако не сханеш за какво говоря и тръгнеш да се заяждаш!Та мисълта ми е първо направете малко повечко стаж пък тогава мечтаите за слонски от който ще ви се реве!!!

тцтцтцтц!!!!!!!!! :smt013 писна ми от тъпи п*тки

06-25-2006, 21:35
Това зависи от самата жена!Някой са бездънни ями :shock:

Bezdunni qmi nqma, vaginata ne stiga vgurloto :lol: Razmera ne e ot zna4enie, vajno e kak go polzva :mrgreen:

ligi
06-26-2006, 12:46
po-vajna e debelinata ot kolkoto duljinata za6toto nai-4uvstvitelnite nervni to4ki na jenite se namirat po blizo do vhoda na vlagali6teto :)

Варки
06-26-2006, 13:17

GHz:(Пиша под такъв ник поради неисправности в системата на форума)
Та значи,Бебчо явно не те е хващал як е*ач който е добар и да знае как да действа!И кво ако някой има голема пушка и какво това не го прави е*ач ако ме разбираш за какво говоря!По принцип ми е съвсем ясно че повечето момичета под 18 им е много нисък коефициентът на интелигентност но споко ще разбера ако не сханеш за какво говоря и тръгнеш да се заяждаш!Та мисълта ми е първо направете малко повечко стаж пък тогава мечтаите за слонски от който ще ви се реве!!!

тцтцтцтц!!!!!!!!! :smt013 писна ми от тъпи п*тки

Чуи ме сега много добре!1-во на първо при положение незнаш кой го е писал и дали тоя човек е под или над 18 години не си отваряй голямата уста!
Ако си достатъчно умен ще видиш,че аз не говоря "кой къв ебач е".В случая май ти си някое малко комплексарче което само знае да приказва!Имах предвид (сега ще се наложа поне да го обясня,като на малоумни че да ме разбереш!) имах предвид по принцип,че един мъж ако ще и да знае цялата кама сутра няма ли достатъчно голям пенис и да иска няма да може да задоволи дадената жена.Горе някой много правилно се изка от 14 до 18 сантиметра и аз имах предвид точно това,че дори и да не му е огромен поне трябва да е в рамиите на допустимото!Гррррррррррр