View Full Version : Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq?? :? :cry:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Angel_Girl
06-25-2006, 17:40
6te ti kaja ne6to kaji mu 4e si go naprvaila ne 4akai sam da go razbere za6toto znam kakvo e 4uvtsvoto i az sam izneverqvala kazvam ti ot li4en opit eto pro4eti tova: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40307&highlight=lubov
mimitooooooo
06-25-2006, 17:42
Mnogo e prosto ,mila, izglejda ne go obichash i izobshto ne dyrjish na nego :?
Kakvo da napravish ti si reshvash ...spri da se zalygvash ,che go obichash ..moje bi ..spri da go lyjesh ,postavi se na negovo mqsto ..pogovori s nego za neshtata ,koito ti lipsvat ,kogato si s nego i sa te nakarali da mu izneverqvash ..jalko naistina,ako toi te obicha da postypvash po tozi tolkova grozen nachin s nego ..osyznai se :!:
LP_girl_14
06-25-2006, 17:43
Ха,ми като толкова го обичаш защо му изневеряваш? :smt017 Не мислиш ли че по този начин го предаваш,нараняваш и мамиш?Поразмишлявай малко и ще разбереш че ако продължаваш му изневеряваш този човек рано или късно ще се умори от компромиси и някой дне ще си тръгне.не постъпвай така с него!Ако искаш да си с него-остани,но му бъди вярна,защото когато веднъж човек ти изневери малко или много се губи доверието и искреността в отношенията ви.Пък ако мислиш да продължаваш ..просто се разделете!Казваш че не може да живееш без него-тогава му го докажи!Докажи му че го обичаш,че няма да повториш грешката си и че може да намерите сили да започнете отночало.Но преди това реши дали може да бъдеш само с едно момче :!:
MiRaCuLiXbb
06-25-2006, 17:45
Пхахахахаххахаха. Кво поече може се напише?! U bitch or what?!
Angel_Girl
06-25-2006, 17:46
Aide prestanete da se ebavate s momi4eto i az sam bila v neinata situaciq kolkoto i da mi e kofti da go priznaq i kolkoto i da sajalqvam 4e e bilo taka
Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
Как можеш да имаш смелостта да казваш,че го обичаш,при положение,че си му изневерила 2 пъти?НЕ,ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ!!!!Как може да има такива хора?ДА КАЗВАШ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО,А ДА ЖЕЛАЕШ ДРУГИ!!!!ЗА КАКВА ЛЮБОВ МИ ГОВОРИШ,АКО ЗНАЕШ СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА.ОБИЧАЛА ГО БИЛА.В какви филми си се вкарала незнам.
=D> i az taka si mislia
Angel_Girl
06-25-2006, 20:28
po princip 6tom edin 4ovek izneverqva v 99% ot slu4eite ne6to ku4a vav vrazkata no ne odobrqvam otva 4e krie ot nego tai kato ako toi q obi4a kato razbere 6te go narani mn
_HyPoCRiSy_
06-25-2006, 22:06
Именно...според мен думата любов няма място там, където има и изневери. Ако обичаш някого, то ти искаш само и единствено него, обичаш само него и само него искаш да правиш щастлив. Другото не е любов. А това да твърдиш, че обичаш някого, на когото изневеряваш ми звучи просто вулгарно. Аман от такива ...
beb4o_bu
06-25-2006, 22:27
Сега ще ти кажа нещо... Може да нямам много опит в тези неща, но не е трудно да се забележат или усетят. Когато връзката стане по-дълга, нещата малко или много се променят. Липсва вече истинската тръпка. Тогава може да ти се прииска нешо друго, по-различно. Но това не значи че веднага си готова да изневериш, и че не обичаш дадения човек. Когато обаче изневериш, не един, а два или повече пъти, тогава не може да се говори за любов. Когато си влюбен не можеш да погледнеш друг и да не се почувстваш гузно. Когато човек е влюбен въобще не му минава през ума да изневери, защото се чувства задоволен по всякакъв възможен начин. Така смятам аз. То като се замисля и един път да е...пак си е изневяра нали?! Но има разлика....това е друга тема на разговор. Та, когато изневерите растат, а ти си мислиш, че обичаш този, с когото си...това не е така. Там просто я има нуждата...нуждата да си с него, защото си свикнала. Свикнала с присъствието му и това, че сте заедно. Нищо друго не ви свързва...а дори и да има нещо такова, това няма да е чувството любов.
IsTiNsKa_LuBoV
06-25-2006, 22:30
zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq?? :? :cry:
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ami spored men ne go Obi4a6 6tom mu izneverqva6,ili ti e malko pisnalo neznam se pak tova e 1 godina i 7 meseca..
priti_kiti
06-25-2006, 22:57
толкова и го обичаш значи.. хахахах изневеряваш му два пъти и в същото време не можеш без него. ма си ходиш по мъже. еееее не.
Ami 6tom tolkova go obi4a6 se kontrolirai.Ne znam kakvo da te posuvetvam tui kato ne si kazala kakuv 4ovek e toi za da se preceni kak da postupi6.
IKisseDAGirL
06-26-2006, 05:39
щом си му изневерявала, значи нещо ти е липсвало във връзката ви или нещо ти е пречело да си щастлива.. щото не може просто ей така да държиш на някого и въпреки това да му изневериш :roll:
или пък може и да си въобразяваш, че го обичаш :? когато обичаш някого, ти мислиш само за него, искаш да си само с него и никой друг не ти трябва, не можеш и да си представиш да си с друг освен с него и ако по някаква причина това все пак стане, все си представяш, че този, с който си в момента, всъщност е любимият ти :roll: поне при мен е така
най-добре да си изясниш първо нещата сама на себе си и да откриеш къде се крие проблема :wink:
mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq?? :? :cry:
изневери му 3-ти... за щастие :mrgreen:
IKisseDAGirL
06-26-2006, 08:24
phahha недей й дава такива съвети, че ще вземе да те послуша :D
NeSTa_86
06-26-2006, 08:50
qvno ne go obichash ...izob6tio daje ;)
Angel_Girl
06-26-2006, 10:15
Ebi mu maikata vmesto da pomognete na momi4eto vie q kritikuvate. To neiska kritiki a pomo6t
Za6to vinagi svurzvate iznevqrata s nedostig na ne6to vuv vruzkata ili s nqkakva vina v drugiq.Ponqkoga tq e sledstvie prosto na jelanie i momentna emociq kum drug 4ovek,kum ne6to razli4no.
MiRaCuLiXbb
06-27-2006, 09:52
Ebi mu maikata vmesto da pomognete na momi4eto vie q kritikuvate. To neiska kritiki a pomo6t
Помощ от психиатър трябва да търси.
Тва ако беше момче изневерило 100% от отговорите щяха да са псувни...то педал, нещастник, ти не я обичаш... А са кат е момиче едва ли не то си е нормално.
Night_lover
06-27-2006, 18:05
задай си въпроса "какво ми липсва в нашата връзка?" така може и да откриеш защо си му изневерила! Ако го обичаш истински НЕПРАВИ такива грешки ПОВЕЧЕ!
Помисли над въпроса ми!
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Ами престани да бъдеш курва! :smt013 :smt018
[quote=maceto]zan4i xodq sus edno mom4e pove4e ot edna godina i 7 meseca,mn go obi4am no ve4e za 2 put mu izneverqvam...nemoga da jiveq bez nego?kakvo da pravq?? :? :cry:
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Ами прeстани да бъдеш курв* :-k =; \:D/
Nadelina
06-27-2006, 19:13
Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!
kAdrOkoSkA
06-27-2006, 19:17
E az tova ne go razbiram! Izneverish li umishleno ( v smisal ne da si pod deistvieto na alkohola ili nqkakvi opiati..) znachi neshto ti lipsva i go tarsish i veroqtno i go namirash drugade... Ako naistina go obichash tolkova... opitai se da preodoleesh tova koeto ti lipsva i ne si pozvolqvai da mu izneverqvash poveche! Jestoko i nechesno e osobeno shtom go obichash!!! i Vseki put kogato ti mine prez uma da se otdadesh na drug... si pomisli kakvo shte mu e na nego ako razbere! Lubovta ti trqbva da te spira da go pravish! Bori se s tova ako naistina go obichash!!! Uspeh!
NaDeTy`bE
06-27-2006, 20:31
az ne mislq 4e moje da se nare4e liubov ... po to4nata duma e privyrzanost ... az imah mnogo vyzmojnosti da izneverq na pr. si koito OBICHAM ISTINSKI ot 2 godini ve4e a hodim ot 8 meseca ... no prosto ne mojah da go napravq pri polojenie 4e znam 4e shte go naranq ... taka 4e tvoito e 4ista privyrzanost kym dadenie 4ovek ;] [-X
Ха че кой те бие през ръцете да го правиш?Тва най го мразя...баси за кво го правиш...или неможеш да живееш без момчета или той не ти дава нещо което искаш...не мисля така...мисля че си една от многото...незнае за кво е с едно момче..а е под претекст че го ОБИЧА
Не съдете момичето! Не е виновно, че е лишено от мисловна дейност и действа само по първа сигнална!
Не съдете момичето! Не е виновно, че е лишено от мисловна дейност и действа само по първа сигнална!
:D
Ми да кво значи изневерявам му за втори път....за какво го правиш изобщооооо????ЩЩото каот ис на купон ако не се мляснеш с някой "ЯК РУС ПИЧ" неможе да си ти...или ако некой не те напие и да те изнасили даже без да се усетиш....
lelel ti si i ebasi kurvata kak moe6 be predstavi si kat razbere e ako e nekav meki4ak takav za da te razbere hu ama ako mi be6e gadje 6teh ti tegla ebasi mainata ma kak moe taka da postapva6 s nego be ellele
Angel_Girl
06-27-2006, 21:27
Помощ от психиатър трябва да търси.
Тва ако беше момче изневерило 100% от отговорите щяха да са псувни...то педал, нещастник, ти не я обичаш... А са кат е момиче едва ли не то си е нормално.
Ne vij sega az sam napalno protiv iznevqrata. Tova zna4i 4e ne obi4a6 istinski dadeniq 4ovek, no se darja taka, za6toto az bqh v sa6toto polojenie predi 1 godina i zna, kakvo e. Za tova q savetvam tq da mu kaje, a ne da go razbere ot nqkade drugade.
От какво естество е изневярата?
Angel_Girl
06-27-2006, 21:30
Da q ni kaji po kakav na4in si mu izneverila?
Da q ni kaji po kakav na4in si mu izneverila?
:-k
zoben_pitbul
06-27-2006, 22:16
Da obichash ne znachi da bydesh v kletka..Ne znachi da bydesh ogranichen.. Iznevqrata e savsem normalno neshto..I az sam izneverqvala na momche koeto sam obichala sas cqloto si sarce! No ne izneverih zashtoto ne go obicham!!!!
Не,ти не си го обичала.До последния си миг аз няма да повярвам че може да изневериш на някого при положение че го обичаш.
Pussycatbitch
06-27-2006, 22:17
e izvinqvai mn za kva lubov govori6...moje bi lubov s po 5 navednuj a? vmesto da my izneverqva6 6to ne vidi6 kvo to4no ne e nared,a ako ti e omruznalo naprao my go kaji.e da 1god blizo 2 si e dosta vr,no 6tom izneverqvam na dali go "obi4a6"kakto tvurdi6
Е наистина по-тъпо изказване не можа да направиш.Съвсем нормално нещо.Ти досега имала ли си връзка по-дълго от 1 седмица?Обичала си го с цялото си дърце и си му изневерила хахахахахахах.Ебати вицовете разказваш наистина.Много смешни.И предполагам,че не го е заболяло като е разбрал,ако въобще е разбрал.И сега кво?Лъжеш го или?Изневерявате си и си имате връзка или нямате?А може би е нормално,ако нямате.И ти в некви филми си се вкарала.Я се осъзнай!!!!!!!!!
Pussycatbitch
06-27-2006, 22:25
mi taka si e ako misli6 4e 6e te podkrepime za tva 4e kazva6 4e obi4a6 a izneverqva6 qvno si s gre6na precenka za si4ko,tva e mn malumno da izneverqva6 zakleam se,pone da ima6 nekva osnovatelna pri4ina,ma edva li problema ti e 4e qvno iska6 po 5-6 navednuj,no tvoi problem.det se vika nqkoi den 6e si namer6 maistora i da vidim priqtno li 6e ti e kat te lujat po toq nagul i dolen na4in......
Angel_Girl
06-27-2006, 22:26
mi taka si e ako misli6 4e 6e te podkrepime za tva 4e kazva6 4e obi4a6 a izneverqva6 qvno si s gre6na precenka za si4ko,tva e mn malumno da izneverqva6 zakleam se,pone da ima6 nekva osnovatelna pri4ina,ma edva li problema ti e 4e qvno iska6 po 5-6 navednuj,no tvoi problem.det se vika nqkoi den 6e si namer6 maistora i da vidim priqtno li 6e ti e kat te lujat po toq nagul i dolen na4in......
Ok we hora pravi ste i az ne odobrqvam iznevqrata no momi4eto iska savet kak da psotapi a ne iska da bade kritikuvano
>>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6. :wink: no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM :smt007
Pussycatbitch
06-27-2006, 22:29
mi ne taka e iska savet no da se zamisli kak postupva i dali e pravilno tva det pravi,prosto tq s tva det pi6e si protivore4i ne moje da obi4a6 a v su6toto vreme da izneverqva6.....izvinqvai na tva suvet moje6 li da dade6
Pussycatbitch
06-27-2006, 22:31
mi ok 6tom go obi4a6 obi4ai go a ne go luji,6ot misli6 li 4e 6te my e priqtno kato nay4i---EDVA LI no tvoe re6enie sa nie si kazvame mnenieto po vuprosa a ti ako iska6 ni slu6ai ako iska6 ne
Angel_Girl
06-27-2006, 22:31
>>>>>>>>blagodarq na Angel_Girl<<<<<<<<<4e me podkrepq6. :wink: no vie drugite neste pravi az mn go obi4am i n zvie kakvo razbirate pod iznevqra{samo 1 celuvka}mamamu nrusna znam ne postupix pravilno i sujalqvam za tova i nqma da spra da kazvam 4e go OBI4AM :smt007
Ok mila 6tom go obi4a6 mu kaji 4e si mu izneverila i 4e sajalqva6 i 6te se popravi6. za6toto ako razbere ot nqkade drugade edva li 6te ti prosti. Vij sega 6te ti kaja o6te ne6to ako ti mu kaje6 toi 6te znae 4e moje da ti ima doverie 4e sledva6tiq pat ako stane ne6to takova 6te mu kaje6 a nqma da go laje6 i da krie6 ot nego a a ko ne mu kaje6 i razbere ot drugade nqma da ti ima nikakvo doverie za6toto ti nqma da mu kaje6 i toi 6te si misli postoqnno 4e go laje6 i mu izneverqva6. poslu6ai me nqma da zgre6i6 bila sam v absolutno sa6tata situaciq i znam kakvo govorq no vse pak re6enieto si ostava tvoe
Angel_Girl
06-27-2006, 22:32
mi ne taka e iska savet no da se zamisli kak postupva i dali e pravilno tva det pravi,prosto tq s tva det pi6e si protivore4i ne moje da obi4a6 a v su6toto vreme da izneverqva6.....izvinqvai na tva suvet moje6 li da dade6
Prava si moje da go obi4a no neo obi4a istinski(e mopje sled kato e osaznala gre6kata si da go e zaobi4ala istinski ne zna, pone pri men be6e taka)
Незнам за да пишеш тема тук и да искарваш така нещата че е сериозно значи има нещо...
Точно както става с кучетата....ако имат рана не се тревожи за тях ако те не обръщат внимание на раната...така и ти след като си сметнала тази изневяра за толкова голяма значи има нещо...а пък малко си права че ти се нахвеърлихме но ние незнаехме каква е изневярата и секи почва да си мисли най лошото...и си права за Angel_girl...се пак е от мойта гилдия и мисли трезво нали е Номер 1 :) 8)
`Death`Whore`
06-27-2006, 22:34
Много си наивна, щом мислиш, че го обичаш.
Angel_Girl
06-27-2006, 22:34
Незнам за да пишеш тема тук и да искарваш така нещата че е сериозно значи има нещо...
Точно както става с кучетата....ако имат рана не се тревожи за тях ако те не обръщат внимание на раната...така и ти след като си сметнала тази изневяра за толкова голяма значи има нещо...а пък малко си права че ти се нахвеърлихме но ние незнаехме каква е изневярата и секи почва да си мисли най лошото...и си права за Angel_girl...се пак е от мойта гилдия и мисли трезво нали е Номер 1 :) 8)
Mersi za podkrepata ziky :-D
Angel_Girl
06-27-2006, 22:36
Za6to si misli6 4e nego obi4a? Kakto kazah kogato mu e izneverila opredeleno nego e obi4alo pone ne i istinski, no sega kogato e osaznala gre6kata si moje da go e zaobi4ala istinski i kakto kazah pri men pone be6e taka
Pussycatbitch
06-27-2006, 22:37
vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni
Аз мисля че секи приема любовта ралзично и ралзично я чуства...може би е една и незнам си ква но аз я чуствам по ралзличен начин както и секи един !
`Death`Whore`
06-27-2006, 22:38
Ако е изневерила, когато не го е обичала, но е била с него, е аморално, изневяра е, но пък 2 пъти...
Angel_Girl
06-27-2006, 22:40
Ако е изневерила, когато не го е обичала, но е била с него, е аморално, изневяра е, но пък 2 пъти...
Da prava si 4e e iznevqra no ne q sadi tolkova pribarzano za6toto na men mi se lsu4i za6toto i vsi4ki se nahvarlqha varhu men i naistina e mn nepriqtno za tova kazah da mi kaje za tova koeto e napravila za6toto taka 6te e nai dobre i za dvamata. Vse pak trqbva da se nau4im da nosim otgovornost za deistviqta si
Angel_Girl
06-27-2006, 22:41
vij razbiram da go napravi 1uj i da sgre6i no izvinqvai da izneverqva 2 puti.....az sam sigyrna 4e ti si osuznala gre6kata si i na dali si q povtorila.....izvinqvai na tova neinoto lubov li my kazva6 da be6e 1 put no to 2 puti i kat gledam mai 6e se yveli4ava broq na izneverite kakto e po4nala......samnqvam se ne6to da se promeni
Az mu izneverih 3 pati i posle 4ak kogato toi razbra (ne ot men i za tova q savetvam tq da mu kaje za da ne stane mn po lo6o)az go zaobi4ah istinski
м... :-k
rali4ka91
06-28-2006, 01:22
=D> =D> =D>
Za6to si misli6 4e nego obi4a? Kakto kazah kogato mu e izneverila opredeleno nego e obi4alo pone ne i istinski, no sega kogato e osaznala gre6kata si moje da go e zaobi4ala istinski i kakto kazah pri men pone be6e taka
Хахахаха това е хубаво,че си вярвате.Пак го била заобичала.Ама и ти едни ги разказваш.За каква любов говориш?Щом му е изневерила колко го обичала хахахахахахахахаахахахахх ахахахахахахахаахаххахаха хах.Стига,стига,че ми потекоха сълзи от смях.Хахаха
Az mu izneverih 3 pati i posle 4ak kogato toi razbra (ne ot men i za tova q savetvam tq da mu kaje za da ne stane mn po lo6o)az go zaobi4ah istinski
И за какво си му изневерила?За гъзария ли?Нормално. :smt005
Вярвай си,няма лошо.Нека момчето да живее в лъжа.Какво лошо има?Хахахахах
White_Shadow
06-28-2006, 11:54
Абсолютно подкрепям това мнение!Няма кво повече да кажа освен едно огромно "Браво"!!!!!!Много точно казано!
ми не му изневеряй. Как какво да правиш? :lol:
Znam kolko e lo6o da ti izneverqt i kolko mnogo boli,no za da si go napravila zna4i ima ne6to ,koeto ti e lipsvalo vuv vruzkata vi ...savetvam te da pogovori6 s priqtelq si i da mu kaje6 istinata(ako neznae) za6toto e mnogo lo6o da go luje6 mom4eto [-X
lost_girl
06-28-2006, 13:22
priznai mu i mu obqsni kak stoqt ne6tata i za6to si go napravila,po dobre ot teb da uznae e ne ot nqkoi drug
White_Shadow
06-28-2006, 13:30
priznai mu i mu obqsni kak stoqt ne6tata i za6to si go napravila,po dobre ot teb da uznae e ne ot nqkoi drug
Така е,подкрепям =D> =D>
FiRe_LaDy
06-28-2006, 13:48
I az sam izneverqvala na pr mi vednyj,ama toi me razbra.Ets toi mi vqrva na pylno i sled kato se nacupih che me obvinqva v takova neshto i govori s momcheto koeko mu izneverih i toi mu e kazal che nishto ne se e sluchilo(est az mu obqsnih che sma bila s nego samo za kef i raznoobrazie i da ne me tyrsi poveche).Sichko ostana skrito pokrito.Spoh moje bi mila ne go obichash tolkova mnogo a samo taka si mislish.Nz kakvo da ti kaja drugo.Prosto sedni sama sys sebe si i si pomisli seriozno za tova,koeto stava.
Nadelina
06-29-2006, 08:18
Е наистина по-тъпо изказване не можа да направиш.Съвсем нормално нещо.Ти досега имала ли си връзка по-дълго от 1 седмица?Обичала си го с цялото си дърце и си му изневерила хахахахахахах.Ебати вицовете разказваш наистина.Много смешни.И предполагам,че не го е заболяло като е разбрал,ако въобще е разбрал.И сега кво?Лъжеш го или?Изневерявате си и си имате връзка или нямате?А може би е нормално,ако нямате.И ти в некви филми си се вкарала.Я се осъзнай!!!!!!!!!
Chak sega uspqh da vidq kfo si mi napisala.. Povqrvai che shte ti e mnogo po lesno ako zapochnesh da mislish kato mene.. Zashtoto da izneverish ne znachi che ne obichash.. Da zapochnesh da lujesh priatelq si i da mu vkarvash filmi bez da go obichash e drugo.. No tfa che edna vecher sam bila s drug ne znachi nishto.. Ne znachi che izpitvam neshto kym tozi i ne znachi che chuvstvta mi kam pariatelq mi sa se promenili.. Az prodaljavam da go obicham zashtoto e TOI.. Taka i v obratniq sluchai..Ako mi izneverqt.. Kfo kato e bil s druga.. Toi obicha mene i az nego i nesamneno za tova sme zaedno i ne biva da se razdelqme zashtoto nqkoi ot dvamata e kryshnal malko! A inache ako govorim konkretno za sluchaq kogato mu izneverih .. Zabolq go..i to si licheshe.. No ostana s mene.. 1.Zashtoto go nauchi ot mene! i 2.Zashtoto znaeshe kolko mnogo go obicham!
Prava sam.. az znam che sam prava!
cvety_i_bebeto
06-29-2006, 08:28
щом казваш,че го обичаш (не [-X го успорвам) само се замисли за това наистина ли исакш да сте заедно добре ли ти е да си с него,защото човек изневерява,когато му липсва нещо,ако наистина искаш да си с него =; спри да го лъжеш...и аз бихте посъветвала поговори с него..кажи му..това не е [-X непростимо...всичко се прощава...успех.. :smt023
i ti neznae6 kakvo 4uvstva6 ako go obi4a6e nqma6e da mu izneverqva6 a 6te6e da si mu vqrna
Сама си прави изводите колко го обичаш щом си му изневерила ДВА пъти :smt013
Изневярата е естествен спътник на днешния теенейжър,никой те го е бил по-главата да се впуска в сериозни връзки на години,в които нее готов психически. Има кога да бъдете само с един човек, имате 30-40 години от живота си, за да му бъдете верни - на 16-17 човек си гледа предимно кефа. Получило се е така, че са ходили толкова дълго - еми нормално е тръпката да я няма, влюбването не трае вечно, то е кратък процес, който се трансфомира в други чувства постепено! Изневерила му е 2 пъти, ок не е в никакъв случай хубаво, ала тука стотици хора се изказаха толкова неподготвени, както би се изказало само някое недорасло дете! Най-важното за нея е че продължава да иска да е със същото момче, средователно другото е било само флирт, разнообразие. Знаете ли че повечето изневери, та дори кратки раздели дават нов тласък на връзката? Ако не знаете ще разберете след някоя и друга годинка и дълга връзка. Да му признае ще е най-голямата грешка. В никакъв случай няма да му спечели доверието, само ще го загуби! Една изневяра не е изневяра, докато не излезе на бял свят. Колко от вас с перфетните връзки, с големите любови, може да сте на 100% сигурни че вашето гадже не ви е изневерило? Еми не може да сте 100% сигурни никога, защото просто няма как да научите ако той/тя или някой друг не ви каже!
Dr. Kazimbutt
06-29-2006, 10:00
Дрън-дрън...
Ако го обичаше, нямаше да му изневеряваш.
roko8334
03-31-2007, 12:03
zna4i nego obi4a6 ako obi4a6e nqama6e da go izneverqva6 yasmo li weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tipa si
ДА ДА ДА... И СА КАЗВАш чЕ ГО ОБИчАш... ЯСНООО... МИ ТО И БИВшЕТО МИ ТАКА ВИКАшЕ.. АМА ВСЕ ПАК АКО НЯКОЙ ОБИчА ДРУГ чОВЕК НИКОГА НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА ГО НАПРАИ... КОЛКОТО И ДА ТИ СЕ ИСКА... ТРЯА СЕ СДЪРЖАМЕ.. щОТ ПОСЛЕ СТАВА КОФТИ И ЗА ДВАМА ВИ... НЯКОЙ ПЪТ РЯА МИСЛИМ ПЪРВО ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ... :-k
МИР ВАМ
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 12:13
Значи... зимаш ключовете на колата на бащати или на майкати... отиваш на ботевградско шосе.... караш само напрао докато не си св1рши бензина...като ти св1рши .. излизал от колата..меташ ключовете и си ебаваш майката...
К'ва любов е т'ва е!?
Обичаш? Знаеш ли какво е да обичаш? Истински да обичаш? Квото и да кажеш, ще ти кажа, че нищо не разбираш от любов. Абсолютно съм убеден в това.
bqsna_teenagerka
03-31-2007, 12:18
курва...изобщо не го оби4аш....идиотка ква е тая оби4 ма? изневеряваш му 2 пъти!!! ОВЦА! ти не го оби4аш по добре остави мом4ето да ис живее живота не го лъжи и нека да ис намери моми4е което няма да му изневерява
Обичаш? Знаеш ли какво е да обичаш? Истински да обичаш? Квото и да кажеш, ще ти кажа, че нищо не разбираш от любов. Абсолютно съм убеден в това.
И BAYO ПАК Е ПРАВ =D> ... КВО РАЗБИРАш ОТ ЛюБОВ щОМ ИЗНЕВЕРЯВАш.. :-k
sexy_momi4e
03-31-2007, 12:47
Purvo ti NE go obi4a6 6tom mu izneverqva6 i vtoro ni6to ne moje6 da napravi6 osven da mu kaje6 istinata,napravo si jalka nqma6 li pone malko sram :smt011
nencuHka
03-31-2007, 12:56
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 7:35 pm Заглавие: Moderated: Много го обичам, но му изневерявам вече за 2 път
sexy_momi4e
03-31-2007, 13:01
qvno govore6e za men v!k!tYyY,bqsna_teenagerka i BAYO i kakvo kato e pusnat togava,nie sega sme vidqli i otgovarqme :smt016
nencuHka
03-31-2007, 13:05
Ne za tozi,koito e vyzstanovil temata e . No kakyv e smisyla da otgovarqte kato temata e ot pochti godina.. :-k
Moje bi da trupate mnenieq... :::
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 13:10
С1що както и ти,не мислиш ли ?
nencuHka
03-31-2007, 13:12
С1що както и ти,не мислиш ли ?
Mi az si zamylchah narochno shtot samo fludq,ama sa kak da ne ti otgovorq :-k Govorete si,az nqma da os*ram temata poveche :wink:
ААААА... МИ ИЗВИНЕТЕ ТОГАВА... ХАУХАХА НЗ КЪДЕ МИ Е ГЛАВАТА чЕ НЕ ГЛЕАМ... АЕ ДА ВЕРНУ чЕ ВЕчЕ О*ИРАМЕ ТЕМАТА :smt016
МИР ВАМ
sexy_momi4e
03-31-2007, 13:19
mi az vidqh 4e ima novi mneniq i re6ih da otgovorq,ne vidqh izob6to datata
BloodraiN_M
03-31-2007, 14:02
абе ти кво сега чакаш да видиш колко пъти можеш да му изневериш и после да му кажеш "обичам те извинявай" и той да е с теб- имаш късмет че той сигурно за разлика от теб те обича иначе ако беше някой друг такъв скандал да ти е вдигнал че да го помниш. ако му изневериш 3 път направи друга тема а тоя ще направи тема "що съм такъв будала"
И BAYO ПАК Е ПРАВ =D> ... КВО РАЗБИРАш ОТ ЛюБОВ щОМ ИЗНЕВЕРЯВАш.. :-k
Благодаря за мнението, обаче чак пък ПАК да съм прав ... :smt058
Disorder
03-31-2007, 14:37
Изневярата е естествен спътник на днешния теенейжър,никой те го е бил по-главата да се впуска в сериозни връзки на години,в които нее готов психически. Има кога да бъдете само с един човек, имате 30-40 години от живота си, за да му бъдете верни - на 16-17 човек си гледа предимно кефа. Получило се е така, че са ходили толкова дълго - еми нормално е тръпката да я няма, влюбването не трае вечно, то е кратък процес, който се трансфомира в други чувства постепено! Изневерила му е 2 пъти, ок не е в никакъв случай хубаво, ала тука стотици хора се изказаха толкова неподготвени, както би се изказало само някое недорасло дете! Най-важното за нея е че продължава да иска да е със същото момче, средователно другото е било само флирт, разнообразие. Знаете ли че повечето изневери, та дори кратки раздели дават нов тласък на връзката? Ако не знаете ще разберете след някоя и друга годинка и дълга връзка. Да му признае ще е най-голямата грешка. В никакъв случай няма да му спечели доверието, само ще го загуби! Една изневяра не е изневяра, докато не излезе на бял свят. Колко от вас с перфетните връзки, с големите любови, може да сте на 100% сигурни че вашето гадже не ви е изневерило? Еми не може да сте 100% сигурни никога, защото просто няма как да научите ако той/тя или някой друг не ви каже!
Не знам от кога е темата, но прочетох изключително много глупости най-вече от коалка, която ревностно отстоява мнението си без да си дава сметка, че не всичко в живота е черно и бяло и обиди доста хора в стремежа си да покаже колко много разбира от любов. Прочетете горното мнение и ще разберете какво всъщност е изневярата, а колкото до тези които твърдяха, че щом изневеряваш значи ти липсва нещо - просто се изказаха неподготвени.
П.С. глупаво е да се дават мнения от хора, които никога не са се сблъсквали с това и все още вярват в романтичните американски филми, където винаги има хепи енд.
Напълно съм съгласна. Това твойто не е любов.Ако наистина го обичаше нямаше да помислиш за друг, камоли 2 пъти!
iNl0Ve_wItX_liFe
03-31-2007, 14:54
Напълно съм съгласна. Това твойто не е любов.Ако наистина го обичаше нямаше да помислиш за друг, камоли 2 пъти!
Нямам какво друго да кажа! :smt011
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 14:55
The EnD!
Tedka-Medka
03-31-2007, 14:58
Не е вярно тва че щом му изневеряваш не го обичаш!
Изневярата по принцип се получава от
моментно привличане към някого,от това
че може да имаш нужда от разнообразие и т.н.
Просто му кажи за тези 2 пъти и се разберете,
по добре да го научи от теб,но си вземи урок и
не ги прави 3 пъти [-X
gPa3HuTeJl
03-31-2007, 15:37
The EnD!
Какво по точно от тези думи не разбра ? :smt011
По-добре да не знае, че не ми се мисли, кви могат да са последствията :? :|
Fucking_Bitch
03-31-2007, 16:39
Оф аре стига!Ако толкова много ги обичате тея ваще мъже,няма да им изневерявате!Баси това е толкова елемнтарно!Изобщо не се връзвам на приказките "ама аз съжалявам не знам си какво..",станало 2,като нищо да има и 3ти път!И после вие ги обичате дрън дрън чи пляс!