View Full Version : Митове и легенди!!
Може темата да ви се стори много тъпа ама мен ми е интересна и особено смешна.Та така.Всеки знае че някои храни или напитки
например БОЗА( :lol: :lol: :lol: )от която растат на момичетата гърдите.
Много ми е интересно дали тея работи вуршат работа.Така че пишете да ли е вярно и все пак даваите още такива забавни(може би?) измислици. :mrgreen:
Dreamfall
06-25-2006, 21:51
phaha mne. spoored men ne sa verni.. tva sa ot na baba prikazkite ;D az znam na4i : na mom4eto da mu stane po golqm trqq da qde mn morkovi :D...
Бабите едно време много са се постарали!!! :mrgreen:
Dreamfall
06-25-2006, 21:58
Dae... :D xaxa
RoyTheReaper
06-25-2006, 22:04
най популярните митове които знам:
-че може да настинеш от студа
-че когато космите се бръснат стават по-големи
-че хуя ти пораства с 1 милиметър за всеки 10 чекии които си бил :lol:
най популярните митове които знам:
-че може да настинеш от студа
-че когато космите се бръснат стават по-големи
-че хуя ти пораства с 1 милиметър за всеки 10 чекии които си бил :lol:
Ахахахахха особено това последното ме скъса от смях!! :mrgreen:
`Death`Whore`
06-25-2006, 22:07
За бръсненето на космите не съм съгласна, че е мит. А за бозата идеята е, че евентуално от нея се напълнява, а с всяко напълняване порасват гърдите. Обаче и дупето, и паласките...и корема.
Тва за космите е вярно!!!Като ги бръснеш растат по-големи!!!
RoyTheReaper
06-25-2006, 22:11
За бръсненето на космите не съм съгласна, че е мит.
мит е и още как. опровергано е още през 1928 година, така че това са буквално бабини деветини.
`Death`Whore`
06-25-2006, 22:12
:)
shadow4e
06-25-2006, 22:13
e,те не растат по-дълги, а стават по-дебели и растат по-бързо, всяко момиче може да ти го каже като в началото си ги е махала с бръснене и е видяла разликата примерно с епилатор после :wink:
а бе тва с бозата са глупости!! просто тя е калорична и от нея се дебелее, обаче като дебелеят на много малък процент от момичетата им се лепи на гърдите... повечето си лепват я паласки, я гъз.. :smt009 :smt009 :smt009 обаче съм чувала, че магданоза върши работа по тоя въпрос :-D :P :twisted: :roll: :wink:
RoyTheReaper
06-25-2006, 22:15
трудно може да изкорениш толкова популярен мит наистина.
а предимството на кола-маската е че изкарва космите от корена и става гладко. а при бръсненето след 1 ден се показва основата на косъма, която е дебела и черна, и затова бабите ни са сметнали че космите растат по-големи.
osemenitelia
06-25-2006, 22:49
ф бозата има алкохол...
ima alkohol v bozata celi 3 %
A za d napalneete ot boza dosta seriozno trebva da si piivate
*an4eto*
06-26-2006, 11:17
За бръсненето на космите не съм съгласна, че е мит. А за бозата идеята е, че евентуално от нея се напълнява, а с всяко напълняване порасват гърдите. Обаче и дупето, и паласките...и корема.
eto s tova sum napulno suglasna ... tukmo si mislih da go napi6a ... ot bozata se debelee ... zatova gurdite rastat ... vseki znae 4e po pulni4kite momi4eta imt ogromni cici .... e estestveno 4e vsqko pravilo si ima izklu4enie .... i ne vsi4ki debeli mom4ieta iamt ogromni gurdi i ne vsi4ki slabi momi4eta sa ploski .....
am spored teb za litar na cica boza li stava vapros ? :?:
`Death`Whore`
06-26-2006, 21:32
а бе тва с бозата са глупости!! просто тя е калорична и от нея се дебелее, обаче като дебелеят на много малък процент от момичетата им се лепи на гърдите... повечето си лепват я паласки, я гъз.. :smt009 :smt009 :smt009 обаче съм чувала, че магданоза върши работа по тоя въпрос :-D :P :twisted: :roll: :wink:
Не мисля така. Я опитай да качиш 10 килограма и си измерИ гръдната обиколка...100% ще се е увеличила.