View Full Version : Луда съм по гаджето на най-добрата ми приятелка!
popolika_
06-26-2006, 11:14
Кажете ми какво да права,моля ви се!Моята най най-добра приятелка с която се познаваме от 10 години си харесва едно момче вече около 11 месеца, а аз от 1 насам не спорам да мисля за него ... почти всяка вечер го сънувам ... Ето снощи намример сънувах,че е в леглото ми и се целуваме!Тои не я харесва или поне така казва,разговаря с мен,закача се с мен повече от колкото с нея ... Но аз съм й обещала,че никога няма да имам нищо общо с него!!! Кажете ми моляви се к'во да права?!
Ми то никое момче няма да ти каже ,че си я харесва винаги и теб може да те мине.
^HyPoCRiSy^
06-26-2006, 11:50
Но аз съм й обещала,че никога няма да имам нищо общо с него!!!
Щом си обещала, не виждам защо ни питаш...
Dead_Dragon
06-26-2006, 11:52
Aми сподели с приятелката си... Щом ти е най-добра приятелка, може би ще те разбере. Опитай да и обясниш как се чувстваш, как стоят нещата с неговото мнение и че не искаш да я нараниш. Но ако мислиш, че ще погледне повърхностно на тва, което те съветвам да и кажеш... може би ще е по-добре да го забравиш пича... Защото едно десетгодишно приятелство е много по-ценно от една пубертетска "любов" ...
{sweet4e}
06-26-2006, 13:08
Eми поговори с нея,но нормално без караници,обясни й,че ако на нея не й стане приятно да ходите с това момче ще го приемеш и няма да се занимаваш с него,но може и да те разбере.Ако пък не се съгласи-намери си друг,опитай се да забравиш това момче,защото такова приятелство като вашето не се среща много често и не си заслужава да се скараш с нея
Лично мнение де
Sneijder
06-26-2006, 13:48
вземи да се даржиш като истинска приятелк и избии тия неща от главата си
LP_girl_14
06-26-2006, 14:24
Луда съм по гаджето на най-добрата ми приятелка!
Тои не я харесва
Тия неща малко не си ли противоречат.Ако нямат връзка,значи той не й е гадже!
Ако пък не я харесва,как така ще ходи с нея? :smt017
Както и да е ...Не мисля че една истинска приятелка би трябвало да иска да бъде с момчето,което харесва найната бест френдка.Просто ей такива момчета като този има много,но явно за твоята приятелка той значи много щом го харесва от толкова време.Пък и не мисля че си струва да рискуваш едно приятелство от 10 години,заради момче,което харесваш от месец.Все пак поговори с нея и й кажи как се чувстваш!Недей да трупаш всичко в сърчицето си.Разбери ква е найната позиция и виж как ще реагира,после му мисли
Az sum vav su6toto polojenie,mila,spoko :-D Vqrno e 4e e gadno!Mnogo vqrno,samo 4e moqta priqtelka si haresva tova mom4e ot 2 ili 3godini,no toi ne i obru6ta nikvo vnimanie,a na men mi obra6ta dori i pove4e.Minaloto lqto imah 6ansove s nego,no ne go napravih,za6toto ne go haresvah,a mi be6e simpati4en,a i zaradi priqtelkata mi....... [-X .Az nqma da i kazvam naprimer,6toto tq sega ne moga da kaja 4e mi e nai-dobra,6toto izlizame mn rqdko zaedno i ne znae kvo stava.Ama ako mi e mnogo dobra 6te otida pri neq i 6te i kaja 4e go haresvam i ako nqma ni6to protiva da hodime da se hvana s nego,a ako ima protiv ne se hva6tai s nego,zabravi go,iztii go ot mislite si nqkak,zagledai se v drug i taka.
Samo iskam da kaja,4e i az sanuvam luibovta na priqtelkata mi ot nqkolko dni i e perfektno taka,za6toto nikoi ne moje da ti kaje ne6to v sunq ti :mrgreen: 6te se radvam ako ima pove4e takiva suni6ta
Priqtelstvoto e mn po vajno ot edno gadje! Sled kato si obeshtala da ne budesh s nego spazi si dumata! ne trrqbva da pozvolqvash na vuprosnoto momche da zastane m/u vas!Ima xilqdi ribiv moreto.. a ti mislish sega za nego, zashtot e zabraneniq plod!Az sum sigurna, che i da trugnesh s nego mn burzo shte ti mine interesa!
popolika_
06-26-2006, 17:38
ееми така си е прави сте :wink: няма да се занимавам с него ще ми мине и се пак моито момиченце си е по важно :P
Зависи как се отнася с теб тази "най-най-добра приятелка" и дали ти е правила подобни номера.. Ако Е... действай... свали го... върни и го тъпкано... но ако не е просто заеби момчето! Имаш страшна приятелка, фащай я под ръчичка и отивайте на сладкарница :mrgreen:
sexY_mackA90
06-26-2006, 18:27
Off.. i az sum minala ot takifa neshta...mi vij purfo i kaji i ako tq ti e istinska ama mnoy istinska friendka nqma da si razsurdi no i ti qko si naistina istinska friendka trqbfa da se opitash da si izbiesh tezi gluposti ot glafata...
Devil*Rose
06-26-2006, 19:15
Няма смисъл да говориш с нея, защото по този начин само ще я нараниш. Просто трябва да забравиш за това момче, защото дори и да се скараш с приятелката си за него и да бъдете заедно рано или късно ще се разделите, а когато и да е това ще бъде късно да си върнеш обратно приятелката. Това вече сигурно е банален израз, но приятелите са най-важното нещо в живота, защото гаджетата идват и си отиват, а истинските приятели винаги остават такива. Така че аз ако бях на твое място, щях колкото и да ми е трудно да пренебрегна чувствата си....
Nikoga ne bih predala i naranila taka priqtelkata si,kolkoto i da me boli za tova mom4e!A i vse pak obe6tanieto si e obe6tanie. Nedei taka... :)
обещанието си е обещание. ако не го спазиш рискуваш да загубиш най-добрата си приятелка. първо помисли дали си струва изобщо
R0lfc0pter
06-27-2006, 17:48
Кажете ми какво да права,моля ви се!Моята най най-добра приятелка с която се познаваме от 10 години си харесва едно момче вече около 11 месеца, а аз от 1 насам не спорам да мисля за него ... почти всяка вечер го сънувам ... Ето снощи намример сънувах,че е в леглото ми и се целуваме!Тои не я харесва или поне така казва,разговаря с мен,закача се с мен повече от колкото с нея ... Но аз съм й обещала,че никога няма да имам нищо общо с него!!! Кажете ми моляви се к'во да права?!
права - тва на кой език е? пише се : ПРАВЯ
най най-добра.. - слага се запетая : най,най-добра ( срещан израз само в разговорната реч)
с която - трябва да има запетая пред : с която..
след 10 години трябва да има запетая -> обособена част..
1 насам - какво ден ли?
тои -> той
има и още доста.... как да коментирам текст, който е пълен с грешки? Така само ми се губи мисълта....
Absconding
06-27-2006, 18:55
Съгласна съм.
А тази измислена приятелска солидарност вече стана банална. В такава ситуация изходът зависи от това какво иска момчето, а не какво вие сте се разбрали или какво сте си обещали. А това, че тя го харесва от 11 месеца, а ти от 1 месец изобщо не е предпоставка ти да се откажеш, а тя да действа. Ако момчето си харесва теб.. тя и от 5 години да го харесва - това си е загубена кауза. Друг е въпросът обаче, че вече си и обещала, а ако сте истински приятелки няма да си нарушиш обещанието. Но поне имай предвид за следващия път да не обещаваш такива неща, защото никога не знаеш как ще се развият обстоятелствата.
П.П. - R0lfc0pter, хайде не се прави на учител по български език, а ако имаш нещо да кажеш по темата, просто го кажи! Ако си толкова недоволен от правописа й, пиши й едно лично съобщение. Спрете да задръствате форума с критики, които изобщо не са на място. Ако ти е толкова трудно да разбереш какво е написала, просто не отговаряй на темата. Пфффффффффффффф.
Malko_kote
06-27-2006, 19:06
Purvo go opoznai i se uveri 4e toi ne si pravi 6egi4ki s teb i ne iska samo da vi gleda saira na teb i tvoita prieqtelka.Nedei da izburzva6 i e jelatelno tvoita fr-ka da ne razbira 4e ima6 4uvstva kum tva mom4e.Uspeh :)
popolika_
06-27-2006, 19:40
:oops:
ti sama kaza 4e si i obe6tala -a obe6taniqta se spazvat zaradi nekaf deto 6e go zareje6 sled vreme ne si struva da gubi6 edno istinsko priqtelstvo =; moq savet e da ne si razvalq6 otno6eniqta s momi4eto
Знаеш ли ако си истинска приятелка няма и да го вмерисваш батка.....така че.....мисля че е най удачно да не правиш абс нищо...не е чесно спрямо нея...
rali4ka91
06-28-2006, 01:26
Точно така :!:
lost_girl
06-28-2006, 12:15
i az sam v su6tata situaciq samo deto ne i e gaje!az napravih taka 4e s nego stanahme mn dobri frend toi vsi4ko si spodelq s men9pone taka si misla) i sega kato se spriqtelihme ve4e imam mn golemi samneniq v 4ustvata si dali kato frend ili ina4e si go haresvam,no mai nz!ako iska6 me psolu6ai i napravi taka 6tom toi se zaka4a s teb-otvurni mu,6tom toi si krutuva i ti si krutuva6, 6tom ssee zaka4a s tvoite frend si sedi6 otstrani i posle po net-a ako si kontaktuvate go buzni'ti ne6to mnn s ........9imeto i )i toi ako ti kaje 4e imam simptii kam tvoita frend se otdrupni ot nego,no ako ti kaje 4e e na bazik moje6 da produlji6!no ne kazvai na tvoita frend 4e si go haresva6 6toto 6te zapo4ne edna golqma konkurenciq i 6te stane mn ama mn lo6o!vmesto s neq spodeli s dr frend i tq moje da te posuvetva i da ti pomogne!stiskam palci mejdu teb i nego da izleze ne6to [-o<
teenkopele
06-28-2006, 12:21
Обещанието си е обещание. :wink:
дам като си обещала, има ли смисъл да питаш ? + това едно 10 годищшно приятелство е много по-по ,отколкото няква връзка за дже седмици примерно ...никъв смисъл няма
LoVe_RuSlAn
06-28-2006, 15:00
Ами да не си и обещавала че няма да се доближаваш до него и няма да имаш нищо общо с него защото както виндаш нещата се променят
light_purple
06-28-2006, 19:27
E dobre ebati 1 mom4e ne tria6e da pipa6 i ti to4no s nego se zahvana!! :smt013
Krem4eto
07-03-2006, 14:58
Единствения ми съвет е:
Ако искаш да сте приятелки не се занимавай с него!
BrOkEn_DrEaM
07-03-2006, 21:49
6tom s tova momi4e takiva priqtelki, kaji i istinata tq zaslujava da znae. i ako mom4eto te haresva tq dori bi trqbvali da se radva za vas.
Az naprimer mnogo si padam po edmo mom4e, oba4ee to haresva moq priqtelka... i te ne e bezrazli4na kam nego, i sa 6tastlivi. Az se radvam za tqh vapreli vsi4ko, za6toto kogato obi4a6 nqkogo se radva6 na negovoto 6tastie.
Malko se otplesnah, no vse pak kakvoto i da re6i6 USPEH :wink:
Ами просто трябва да разбереш кое е по-силно-приятелството ти или любовта ти.Знам,че е много трудно,но иначе ще се измъчваш много.
Spider_Web
07-04-2006, 08:31
Obe6tanieto za vseki trqbva da e 4estno,spravedlivo i nepristapno.V dne6no vreme mnogo hora zapo4naha da prestapvat kletvite i obe6taniqta si taka 4e ako se misli6 za edna ot tqh nqma problem da tragne6 s nego ili pone da se probva6,no ako iska6 da si loqlna kam priqtelkata si spored men ne bi bilo mnogo uda4no da i pravi6 gadno posredstvom nqkakvo mom4e.Lubovta idva i si otiva samo priqtelite sa ve4ni!