sexy_trupka
06-26-2006, 13:31
iskam da popitam kak da se spravq s gadnoto bqlo te4enie??hodih na lekar i mi izpisaha hap4eta,ot koito izob6to ne pomaga!!!nai 6ibanoto e,4e se sramuvam da kaja na priqtelq mi i nz s tova negovo jelanie da me lije...naistina nz kvo da mu kaja,a ako mu pozvolq.....6te povarna samata az......help plsss
Black_Witch
06-26-2006, 14:07
iskam da popitam kak da se spravq s gadnoto bqlo te4enie??hodih na lekar i mi izpisaha hap4eta,ot koito izob6to ne pomaga!!!nai 6ibanoto e,4e se sramuvam da kaja na priqtelq mi i nz s tova negovo jelanie da me lije...naistina nz kvo da mu kaja,a ako mu pozvolq.....6te povarna samata az......help plsss
Оф боже господи!!! Абе момиче,ти начално образование нямаш ли?!?Ако можеш да четеш-предлагам ти да се поразровиш из темите щото има 2983963352694289038 поста по въпроса.А ако пак те мързи - има и маркирана като важна тема статия пак за това.Така че...разгледай преди да постваш!Писна ми да ви повтарям едно и също нещо и вие пак да флуудите по 100 пъти шот ва марзи да погледнете.10х да ти го на*укам :evil: