View Full Version : Гаджето ми е изнасилено!!!
Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????
Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine
Black_Witch
06-26-2006, 14:38
Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.
anichkaaa
06-26-2006, 14:39
Emi predpolagam,4e go sega si q ostavil na mira za nqkolko dni,taka 4e po-dobre po4ni da i se obajda6,ina4e kazano bavno da i vduhva6 doverie :cry: Tova e moq savet-drugo ne znam kakvo moje6 da napravi6 :roll:
Не знам какво точно да те посъветвам, случилото се е ужасно...Аз съм момиче и това е нещото, от което ме е страх най - много. Травмата за нея е жестока. Ти трябва да си до нея, кокото и тя да се дърпа. Ясно е, че дълго време няма да те допуска до себе си, но ти не можеш да я оставиш сама в този момент. Докажи и, че не всички сте боклуци, които посягат на жена по този гнусен начин. Просто и помогни и не се отделяй от нея. Момичето има нужда от това да види, че някой я обича и се грижи за нея.
П.С. Наистина много съжалявам за случилото се, дано го превъзмогнете. От сърце ви желая всичко най - хубаво!
Black_Witch
06-26-2006, 14:40
Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine
Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.
Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.
Именно...това не е като да ти се счупи нокът... :roll:
artilerista_vlad
06-26-2006, 14:42
20/m/ sf 6to ne mlykne6 kato ne ti haresva temata ne komentirai
sega po temata: tva e mn kofti situaciq no az sym napylno syglasen 4e trqbva da otide6 pri neq, za6toto ti si 4oveka ot koito tq mn o4akva podkrepa ni6to ne 4e ti go e pokazala, pokaji i 4e moje da ti vqrva, pokaji i razlikata mejdu teb i tozi koito go e napravil. v momenta tq ima nujda ot priqtel i to istinski na koito moje da raz4ita, ako si obeden 4e moje6 da si takyv napravi go, ako li ne ne q zaka4ai i ne q razo4arovai.
С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.
=D> :smt023 :smt038
моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?
Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де :twisted: ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?
Black_Witch
06-26-2006, 14:52
Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де :twisted: ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?
=D> =D> =D>
Fuckin`Lunatics
06-26-2006, 14:54
моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?
LELELEEEEEE ti si bil mnoo burz v zakliu4eniqta we?! 4oveka idva tuka s problem, ne znae kak da podhodi iska seriozen savet, a tapaci kat tebe se smeqt na ne6tstieto na drugite.. Eba ti galo6a! Nqam dumi prosto... Horata v dne6no vreme sa tolkova slepi za problemite na drugite...
sly6ai sega, momi4eto ima nyjda da pogovori za tova, koeto i se e sly4ilo. no vsi4ki i govorqt, "ama kak taka te iznasili? ti ne se li za6titi?" i tova edin vid q obvinqva, pone taka go 4yvstva. tq ima nyjda da 4ye "TI NE SI VINOVNA ZA NI6TO!" ili ne6to ot roda na " ne si go predizvikala; vinata ne e y teb!" v na4aloto 6te i e mnogo trydno, no ti trqbva da nastoqva6 da pogovorite. otidi y tqh, bez predyprejdenie- nqma da te vurnat, a i da se opitat ti nastoqvai dokato ne vleze6 vutre i ne razgovarq6 s neq! i ne zapo4vai s vuprosa "kak si?" za6toto 6te ti kaje 4e e dobre, a vsu6tnost otvutre 6te kre6ti ot muka i obida. i ne si misli 4e 6te mine samo s 1 edin razgovor... izpitala sum ga na gurba si i znam kak se 4yvstva sega... dai mi nqkakvi tvoi koordinati, e-mail naprimer za da moga po-dobre da ti obqsnq kakvo moje6 da napravi6 i suotvetno ako iska6 da me popita6 ne6to po vuprosa, no povqrvai mi roditelite i ne mogat da i pomognat, a ti moje6 nai-malkoto za6toto sled kato si neino gadje ti si imal nqkakuv po- intimen kontakt s neq, koeto zna4i 4e tq te e dopysnala do sebe si, a sega 6te i bude po-lesno da spodeli s teb i ako ne drygo to pone malko da i olekne...
Ami v tozi moment tq se nujdae ot podkrepa i razbirane!Normalno e da e stresirana,zashtoto e prejivqla neshto naistina potresavashto! Trqbva da si mn turpeliv i da q obgrajdash s lybov , za da moje edin den da prejivee sluchiloto se !
KpuCuTo0o
06-26-2006, 15:10
Mnogo syjalqvam za priqtelkata ti... i az podkrepqm mnenieto na drugite... trqbva da si do neq... no ne izbyrzvai... dano da zabravi..... [-o<
^KaSiDi^
06-26-2006, 15:14
Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????
v nikoi sluchai ne q ostavqi,tva bi bila spored men nai golqmata ti greshka!!!po princip sled iznasilvane momichetata(i syotvetno jenite)se chuvstvat nqkak si omyrseni i izpolzvani,te ne mislqt,che priqtelite ili myjete im biha gi prieli otnovo,zatva i ne se vryshtat pri tqh,te priemat iznasilvaneto kato cherno petno,koeto im e lepnato dojivot i otkazvat da namerqt sili da se izlekuvat ot psihicheskata travma,koqto im e bila nanesena pri sexualniq tormoz....taka che tuka idva i tvoqta rolq,da ubedish priqtelkata si,che sluchiloto se ne promenq chuvstvata ti kym neq,che shte namerish dostatychno sili i tyrpenie da i pomognesh i da q izchakash da izlekuva travmata si i nqma da q pritiskash i dori i po nai malyk nachin,riskuvaiki da i napomnish za povedenieto na oniq neshtasnik...ako obichash naistina momicheto shte vlojish vsichkata si sila,tyrpenie i energiq da i pomognesh da go prejivee i da osyznae,che tva ne qpravi chovek vtora ryka,che jivota prodyljava i vypreki tva i che tq trqbva da nameri sili da prodylji da se bori,nadqvam se da uspeesh da se spravish,opredeleno i za teb i za neq nqma da e hich lesno,uspeh
mnogo sujalqvam za priqtelkata ti, tova,koeto i se e slu4ilo e ujasno :smt011 suglasna sum s mnenieto na drugite-no vnimavai v mometna tq e svruj 4uvstvitelna, druj q za ruka, no ne q celuvai(pone na tozi etap) budi po-skoro priqtel,kaji i da ne se zatvarq v sebe si i prosto budi tam, dori bez da govorite.
Drugoto koeto iskah da ti kaja e KOI E TOQ deto q e iznasilil? obadi se v policiqta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
martin69
06-26-2006, 15:35
С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.
Смятам за необходимо подлежащият на санкции 20/m/sf или нешо подобно да земе да попрочете (задълбочено) правилата на форума, в които ако не се лъжа пише нешо от сорта на постове без съвети накърняващи достойнството или с нищо не помагащи на човека пуснал темата ще бъдат изтрити! Ае моля ти се да не се правиш на оригианлен, явно не е тука мегдана дет ще го праиш!!!
we q se gramni we !! ako ti si momi4e i te iznasilqt 6e ti e kef nali???
ma nito na nego nito na neq im e kef taka 4e ne davai tapi saveti.....
moq savet e kato na drugite-pogovori s neq,draj se kato priqtel no v nikakav slu4ai za sega nedei da iska6 sex..tq e upla6ena i travmirana opitai se da i pomogne6...
BAD_GIRL_
06-26-2006, 15:42
:arrow: ami mislq 4e trq da otidesh pri priqteklata si zashto trq da q ostavish v takuv truden moment trq da si s neq :wink:
виж сега сажелявам за приятелката ти дано се справите с проблема ама едно не ми стана ясно подяволите... как така половината град знае че е изнасилена и оня си е на свобода бил си го спукал от бои.. добре бе така трябва ама как така сички знаят за изнасилвача и тои си е на свобода..
KaMiKaDzE
06-26-2006, 16:01
Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!
Засега я остави да се успокои малко.Изчакай.След известно време я потърси и и кажи,че си до нея и няма да изоставиш.Ти най-много можеш да и помогнеш в тази ситуация.Този изверг не е трябвало да се размине само с бой!
NeSTa_86
06-26-2006, 16:09
майко...кой е тоя келеш бе...ще гу убия бе...и ще го закарам в циганската махала да го ебат 20 циганина един след друг.
ИДИ ПРИ МОМИЧЕТО
NeSTa_86
06-26-2006, 16:10
Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!и аз това се чуда
гост(енка)
06-26-2006, 17:12
НЕ Я ЗАРЯЗВАЙ!!!
Сега е момента в който има най-голяма нужда от теб, но като приятел(не искай секс в никой случай поне засега). Кажи й, че тя НЕ е виновна, че случилото се не променя чувствата ти към нея, че я обичаш. Сега тя се чувства донякъде виновна и омърсена. Бъди до нея и й помогни да си върне самоуважението и да продължи(няма да забрави). Има нужда от подкрепа, най-добрата ми приятелка беше така-това е най-тежкият момент в живота й.
Ми според мен има нужда от подкрепа от всикчи близки и познати,включително и теб!!!Така,че си стои при нея и я окуражавай!!!
Бъди до нея, покажи й, че не всички мъже са боклуци. Зарежеш ли я сега ще се проявиш като страхливец, а, за да преодолее по-лесно жестоката травма трябва навреме да види, че има и друг тип мъже- не само изнасилвачи, простаци и грубяни! Желая ви късмет!
=D> :smt023 :smt038
abe ei pedal4eta 6ibani, toq гост i onq pedala s levskarskiq avatar - ABE 6TO NE ZEMETE DA SI EBETE MAIKATA BE GEI4ETA NEZADOVOLENI, NA VAS VI POJELAVAM DA VI EBUT STADO ZAGORELI AFRIKANCI I DA NEMOJETE DA SI SEDNETE NA GUZA 2 MESECA SLED TOVA !!!! PEDALI TINQSULI TAKIVA !
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
Ми да дода аз да те причакам в една горича да заритам едно хубаво да видим как е А?Деба в педофила!!!
Sleeps well with others
06-26-2006, 19:28
На всички простаци дето се изказаха мн хитро по темата, че сигурно и е било яко и го е искала..Хитри сте ей..я да земете всички да се нагъзите и да ви го сложат на вас като по-знаещи..и после ще говорим колко е яко...шибаняци...Аман от такива като вас дето всичко разбират и знаят...на думи е много лесно..ама като ти опре до гъза...
лелеееее
06-26-2006, 20:25
Значи отиваш при нея без предупреждение влизаш и почваш разговора буквално с "На разположение съм 24/7 искаш ли нещо?" и после и изнеси една реч ... да, някои преди мен каза че тя сега ще се чувства като човек 2-ро качество. Точно ти трябва да и кажеш че нещтата стоят точно обратното , че тя е мн повече от другите хора защото си сигурен че тя ще се възстанови и ще преживее всичко а малко момичета успяват.Постоянно говори с нея и я остави тя да говори. Не търси никаква физическа близост с нея, и отговаряй. Т.е. ако тя се разплаче и те гушне и дай наи топлата преградка която имаш но не я притискай. Остави я тя да решава кога да има близост , кога да започне и кога да свърши.Остави всичко на неин контрол относно физическата близост между вас...и постоянно когато говорите я убеждаваи че ще успее да свикне с тази мисъл говори и сладки мечти и и купувай всичко което иска... стига да ти е по възможностите...смисъл ако спомене например че и се ядат шоколадови бонбони ти трябва да си първият който ще тича да и донесе...
Абе накратко ако искаш да и помогнеш я обграждай с разбиране обич и услужливост във всяка ситуация- това е много труден етап за нея и ти трябва да и помогнесх да го премине! УСПЕХ!!! :smt006
Angel_Girl
06-26-2006, 23:56
Podkrepqm vsi4ki koito ti kazaha da bade6 do neq i da q podkrepq6 i naistina mn sajalqvam za slu4iloto se
Angel_Girl
06-26-2006, 23:59
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
Kreten eto zardi takiva kato tebe sveta ne otiva na nikade ne te e sram kak moje da govori6 takiva bezumiq!?? Ti 4ovek li si ili jivotno!??? Ne velik li se pravi6 kato si iznasilil nqkoe momi4e!??? Tova ne e pohvalno nikak daje obratnoto. PEDEAL 6IBAN
Стига сте повтаряли едно и също. Човека разбра. Няма нужда всеки да казва едно и също. До колкото до изнасилвача фанете го прибийте яко и после се обадете в полицията :)
Luciferian
06-27-2006, 02:19
Отиди при нея. Няма да и е лесно, но ще те приеме. А на нереза пак му размажи свинската мутра още повече от преди - бий му няколко шута в главата и от мен! Такива отрепки не заслужавата спокоен живот.
ми аре хората ти казаха кво да правиш действаи
и го прибии тоя нещасник дето е сторил това още няколко пъти и му счупи ръката - десната, ако е левак левата
olive_oil
06-27-2006, 07:41
много съжалявам за рпиятелката ти и в никакъв случай не подозирай и за миг,че не е изнасилена ами ...!Такова нещо не миля,че може да се имитира!Просто й покажи,че ти си всичко това,което не е този,който го е направил!успех!мн щюстие ви желая и на двамата :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
леле.....какви неща прочетох! Ужас.....как може да има такива хора????? :cry: :cry: :cry:
Незнам дали тя ще те приеме отново обаче...трябва да й покажеш че ще те я чакаш докато отново е готова да ти се довери...много кофти ситуация...трябва да внимаваш много как се държиш с нея! :|
BeBencEto
06-27-2006, 08:55
az sushto sum na mnenie che trqbva da otidesh pri neq i da pogovorite..ti q obichash i ne trqbva da q ostavish trqbva da q podkrepqsh i da budesh s neq i da i pomognesh da se osvobodi ot tazi travma govorete v nachaloto hodi u tqh..no nedei dori da se opitvash da q gushnesh shte se drupne...budi ubeditelen i pomogni da produlji da jivee da zabravi slu4iloto se..uspeh
АВЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ?!?!?!? СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. АВТОРА НА ТЕМАТА ДА НЕ Е МАЛОУМЕН. СТИГАТ МУ 5-6 МНЕНИЯ. АМА ВИЕ 100 ЧОВЕКА СА ИЗРЕДИХТЕ.
Не мога наистина да знам как се чувства приятелката ти в този момент,мога само да си представя.Не съм изпитвала никога подобно нещо не го пожелавам на никой.Предполагам,че в момента се чувства смазана,безкрайно унизена и изпитва ужасна болка и срам дори.Всеки ден слушаме за подобни неща,но никои не си представя,че и на него може да му се случи.Истината е,че никой не е застрахован от подобно нещо.Бъди до нея в този момент,защото,колкото и тривиално да звучи настина познаваме истинските си приятели в такива трудни моменти,още повече,че ти си човек,на който тя има доверие.Поговори си с нея и и припомни,че това,което не ни убива но прави по-силни и че зависи само от нея дали ще допусне този не знам дори и "човек" ли да го нарека до продължи да я наранява като мисли за него и за случилото се.Последно,мисля че би било добре да се посъветваш с някого-психолог например как да подходиш наи-добре в тази ситуация.Желая много късмет и сили и на двама ви и дано този си получи заслуженото.
sexy_macka
06-27-2006, 09:15
Tuk imashe mn gluapvi,syper glupavi mnenniq ! Izvinete,ama kak moje da ste tolkova glupavi(ne fsichki)da kajete "e to sha i mine" ili neshto ot toq sorta...Dano ne vi se sluchfa,zashtoto e ujasno...nito na vas,nito na nqkoi vash blizuk !!!
kolkoto do momcheto..kakto veche povecheto..KOITO SA RAZBRALI NESHTO OT TOPQ JIVOT kazaha "Budi do neq i i vduhfai kuraj i sili..Pokaji i che ne fsichki momcheta sa takiva,makar che sled sluchiloto se,tq trudno shte go povqrva otnovo" ...
YcneX i na teb i na neq... Dano fsichko da se oprafi sled vreme [-o<
cvety_i_bebeto
06-27-2006, 09:21
Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.
i az taka go mislq
Ами мерси на всички,аз ходих при нея вчера говорихме,неска пак ще ходя и се надявам,че ще успея да и помогна.Мерси пак.
Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!! :smt013
Анонимко написа:
Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!!
ти пък кво искаш от мен ве келеш,нали тебе не те плющят в някоя горичка, ай мълчи си там не ме нерви да не зема да опъна майка ти
Щи кажа само да внимаваш кво говориш!!!
Щи кажа само да внимаваш кво говориш!!!
ти ли ще ми държиш сметка ко да говоря бе пикльо
ай ща еба в насрания гъз
sexY_mackA90
06-27-2006, 18:32
Mi...super trudno e da se zabrafi za tfa prosto otidi pri neq podkrepqi q pomagai i ...no ne burzai v smisul ne se opitfai nito da prafish sex i f na4aloto daje po-dobre ne se opitfai da q celunesh...po-dobre da si overen 4e tq go iska!!!
Bisollini
06-27-2006, 19:14
sorry ne q ostavqi i badi do neq se pak te obi4a :(
здреавейте аз сега съм на 17.преди две години и мен ме изнасилиха.в следващите дни не ми се живееше направо исках да умра.чувството е ужасно.тогава си имах приятел но бяхме гаджета от скоро,обаче той беше до мен и в момента си мисля че ако не беше той сега щях да съм няква луда.тогава връзката ни беше флирт а сега вече е любов.така че колкото и да ти казва че не иска да те вижда БЪДИ ДО НЕЯ!!!
sladkata_hilary
06-28-2006, 07:26
tigar4e_f
06-28-2006, 09:35
kak taka 6te izostavi6 priqtelkata si we v takav tryden moment [-X [-X [-X otivai pri neq i q yspokoi tq e v takav tryden moment sega a toq go nameri o6te edin pat i my razbii o65te edin pat mytrata :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
I pak boi po muhala
otidei pri neq s hubavo buket4enema da moje da te izgoni spox surce nqma da i go dade ;)
vikito_666
06-28-2006, 23:25
da be to taka stava tva nz ot li4en opit (i dano ne razbiram) ama e dosta seriozno! [-X
ibaa ta y g1za razbira6 li..
vikito_666
06-28-2006, 23:34
a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!! :smt011 :smt013
Luciferian
06-28-2006, 23:53
a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!! :smt011 :smt013
Даму го фтъкнат 300 негри от Бурунди? :-D
А на автора на темата искам да задам няколко въпроса:
Гаджето ти изкара ли си медицинско свидетелство?
Може ли да си позволи адвокат?
Ако и на двата въпроса отговорът е "ДА", то изобщо да не се замисля, а да го съди!!! Братле, не знам дали си запознат, но ще ти кажа, че изнасилвачите са ЖЕНИТЕ в затвора! Още първоя,най-късно втория ден вече се знае за какво е вкаран новият, и щом го разберат, че е за изнасилване, веднага го назначават за жената на отряда и му пръскат задника! Това не е майтап. Ще му се върне хилядократно, осъдете го!
SLADURANATA_V
06-29-2006, 01:51
S risk da stana banalna ve4e,spored men trqbva da q potarsi6 i da q podkrepi6 ako vse pak ima6 nqkvi 4ustva kam neq de :!: Dr nz ko da ti kaja 6tot 4estno kazano ne mi se e slu4valo takova ne6to i nz kakvo e no gorkoto momi4e spored men tva e edno ot nai-ujasnite ne6ta koito moje da se slu4i na nas momi4etata
da sa bila saprotivlqvala!!!!Da ne misli6 4e e tolkova lesno da se za6titi6 i to ako si momi4e.Uplaxata v takav moment e tolkova golqma,da ne misli6 4e e lesno kato te xvane nqkav maj deto e mnogo po-silen ot tebe ai var ti sa za6titavai ako ti sko4i nqkva po-korava ot tebe da ta vidq togava ko 6a prai6!!!!!!Kolkoto do nevinnoto sveji momi4ence deto si opanal v gari4kata ti si EBATI PEDOFILA IZVRATEN!!! :smt013 takiva kato tebe sa samo za psixiatriqta.. :evil: :evil: :evil: :evil: