PDA

View Full Version : Гаджето ми е изнасилено!!!

06-26-2006, 14:31
Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????

06-26-2006, 14:35
Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine

Black_Witch
06-26-2006, 14:38
Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.

anichkaaa
06-26-2006, 14:39
Emi predpolagam,4e go sega si q ostavil na mira za nqkolko dni,taka 4e po-dobre po4ni da i se obajda6,ina4e kazano bavno da i vduhva6 doverie :cry: Tova e moq savet-drugo ne znam kakvo moje6 da napravi6 :roll:

06-26-2006, 14:40
Не знам какво точно да те посъветвам, случилото се е ужасно...Аз съм момиче и това е нещото, от което ме е страх най - много. Травмата за нея е жестока. Ти трябва да си до нея, кокото и тя да се дърпа. Ясно е, че дълго време няма да те допуска до себе си, но ти не можеш да я оставиш сама в този момент. Докажи и, че не всички сте боклуци, които посягат на жена по този гнусен начин. Просто и помогни и не се отделяй от нея. Момичето има нужда от това да види, че някой я обича и се грижи за нея.
П.С. Наистина много съжалявам за случилото се, дано го превъзмогнете. От сърце ви желая всичко най - хубаво!

Black_Witch
06-26-2006, 14:40
Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine

Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.

06-26-2006, 14:42

Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.
Именно...това не е като да ти се счупи нокът... :roll:

artilerista_vlad
06-26-2006, 14:42
20/m/ sf 6to ne mlykne6 kato ne ti haresva temata ne komentirai
sega po temata: tva e mn kofti situaciq no az sym napylno syglasen 4e trqbva da otide6 pri neq, za6toto ti si 4oveka ot koito tq mn o4akva podkrepa ni6to ne 4e ti go e pokazala, pokaji i 4e moje da ti vqrva, pokaji i razlikata mejdu teb i tozi koito go e napravil. v momenta tq ima nujda ot priqtel i to istinski na koito moje da raz4ita, ako si obeden 4e moje6 da si takyv napravi go, ako li ne ne q zaka4ai i ne q razo4arovai.

06-26-2006, 14:45
С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.

=D> :smt023 :smt038

моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?

06-26-2006, 14:48
Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де :twisted: ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?

Black_Witch
06-26-2006, 14:52
Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де :twisted: ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?

=D> =D> =D>

Fuckin`Lunatics
06-26-2006, 14:54
моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?

LELELEEEEEE ti si bil mnoo burz v zakliu4eniqta we?! 4oveka idva tuka s problem, ne znae kak da podhodi iska seriozen savet, a tapaci kat tebe se smeqt na ne6tstieto na drugite.. Eba ti galo6a! Nqam dumi prosto... Horata v dne6no vreme sa tolkova slepi za problemite na drugite...

06-26-2006, 15:05
sly6ai sega, momi4eto ima nyjda da pogovori za tova, koeto i se e sly4ilo. no vsi4ki i govorqt, "ama kak taka te iznasili? ti ne se li za6titi?" i tova edin vid q obvinqva, pone taka go 4yvstva. tq ima nyjda da 4ye "TI NE SI VINOVNA ZA NI6TO!" ili ne6to ot roda na " ne si go predizvikala; vinata ne e y teb!" v na4aloto 6te i e mnogo trydno, no ti trqbva da nastoqva6 da pogovorite. otidi y tqh, bez predyprejdenie- nqma da te vurnat, a i da se opitat ti nastoqvai dokato ne vleze6 vutre i ne razgovarq6 s neq! i ne zapo4vai s vuprosa "kak si?" za6toto 6te ti kaje 4e e dobre, a vsu6tnost otvutre 6te kre6ti ot muka i obida. i ne si misli 4e 6te mine samo s 1 edin razgovor... izpitala sum ga na gurba si i znam kak se 4yvstva sega... dai mi nqkakvi tvoi koordinati, e-mail naprimer za da moga po-dobre da ti obqsnq kakvo moje6 da napravi6 i suotvetno ako iska6 da me popita6 ne6to po vuprosa, no povqrvai mi roditelite i ne mogat da i pomognat, a ti moje6 nai-malkoto za6toto sled kato si neino gadje ti si imal nqkakuv po- intimen kontakt s neq, koeto zna4i 4e tq te e dopysnala do sebe si, a sega 6te i bude po-lesno da spodeli s teb i ako ne drygo to pone malko da i olekne...

Lumidee
06-26-2006, 15:06
Ami v tozi moment tq se nujdae ot podkrepa i razbirane!Normalno e da e stresirana,zashtoto e prejivqla neshto naistina potresavashto! Trqbva da si mn turpeliv i da q obgrajdash s lybov , za da moje edin den da prejivee sluchiloto se !

KpuCuTo0o
06-26-2006, 15:10
Mnogo syjalqvam za priqtelkata ti... i az podkrepqm mnenieto na drugite... trqbva da si do neq... no ne izbyrzvai... dano da zabravi..... [-o<

^KaSiDi^
06-26-2006, 15:14
Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????

v nikoi sluchai ne q ostavqi,tva bi bila spored men nai golqmata ti greshka!!!po princip sled iznasilvane momichetata(i syotvetno jenite)se chuvstvat nqkak si omyrseni i izpolzvani,te ne mislqt,che priqtelite ili myjete im biha gi prieli otnovo,zatva i ne se vryshtat pri tqh,te priemat iznasilvaneto kato cherno petno,koeto im e lepnato dojivot i otkazvat da namerqt sili da se izlekuvat ot psihicheskata travma,koqto im e bila nanesena pri sexualniq tormoz....taka che tuka idva i tvoqta rolq,da ubedish priqtelkata si,che sluchiloto se ne promenq chuvstvata ti kym neq,che shte namerish dostatychno sili i tyrpenie da i pomognesh i da q izchakash da izlekuva travmata si i nqma da q pritiskash i dori i po nai malyk nachin,riskuvaiki da i napomnish za povedenieto na oniq neshtasnik...ako obichash naistina momicheto shte vlojish vsichkata si sila,tyrpenie i energiq da i pomognesh da go prejivee i da osyznae,che tva ne qpravi chovek vtora ryka,che jivota prodyljava i vypreki tva i che tq trqbva da nameri sili da prodylji da se bori,nadqvam se da uspeesh da se spravish,opredeleno i za teb i za neq nqma da e hich lesno,uspeh

afsdgsd
06-26-2006, 15:30
mnogo sujalqvam za priqtelkata ti, tova,koeto i se e slu4ilo e ujasno :smt011 suglasna sum s mnenieto na drugite-no vnimavai v mometna tq e svruj 4uvstvitelna, druj q za ruka, no ne q celuvai(pone na tozi etap) budi po-skoro priqtel,kaji i da ne se zatvarq v sebe si i prosto budi tam, dori bez da govorite.
Drugoto koeto iskah da ti kaja e KOI E TOQ deto q e iznasilil? obadi se v policiqta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

martin69
06-26-2006, 15:35
С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.
Смятам за необходимо подлежащият на санкции 20/m/sf или нешо подобно да земе да попрочете (задълбочено) правилата на форума, в които ако не се лъжа пише нешо от сорта на постове без съвети накърняващи достойнството или с нищо не помагащи на човека пуснал темата ще бъдат изтрити! Ае моля ти се да не се правиш на оригианлен, явно не е тука мегдана дет ще го праиш!!!

meri88
06-26-2006, 15:37
we q se gramni we !! ako ti si momi4e i te iznasilqt 6e ti e kef nali???
ma nito na nego nito na neq im e kef taka 4e ne davai tapi saveti.....
moq savet e kato na drugite-pogovori s neq,draj se kato priqtel no v nikakav slu4ai za sega nedei da iska6 sex..tq e upla6ena i travmirana opitai se da i pomogne6...

BAD_GIRL_
06-26-2006, 15:42
:arrow: ami mislq 4e trq da otidesh pri priqteklata si zashto trq da q ostavish v takuv truden moment trq da si s neq :wink:

06-26-2006, 15:48
виж сега сажелявам за приятелката ти дано се справите с проблема ама едно не ми стана ясно подяволите... как така половината град знае че е изнасилена и оня си е на свобода бил си го спукал от бои.. добре бе така трябва ама как така сички знаят за изнасилвача и тои си е на свобода..

KaMiKaDzE
06-26-2006, 16:01
Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!

koalka
06-26-2006, 16:03
Засега я остави да се успокои малко.Изчакай.След известно време я потърси и и кажи,че си до нея и няма да изоставиш.Ти най-много можеш да и помогнеш в тази ситуация.Този изверг не е трябвало да се размине само с бой!

NeSTa_86
06-26-2006, 16:09
майко...кой е тоя келеш бе...ще гу убия бе...и ще го закарам в циганската махала да го ебат 20 циганина един след друг.

ИДИ ПРИ МОМИЧЕТО

NeSTa_86
06-26-2006, 16:10
Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!и аз това се чуда

гост(енка)
06-26-2006, 17:12
НЕ Я ЗАРЯЗВАЙ!!!
Сега е момента в който има най-голяма нужда от теб, но като приятел(не искай секс в никой случай поне засега). Кажи й, че тя НЕ е виновна, че случилото се не променя чувствата ти към нея, че я обичаш. Сега тя се чувства донякъде виновна и омърсена. Бъди до нея и й помогни да си върне самоуважението и да продължи(няма да забрави). Има нужда от подкрепа, най-добрата ми приятелка беше така-това е най-тежкият момент в живота й.

L!m0nA
06-26-2006, 17:29
Ми според мен има нужда от подкрепа от всикчи близки и познати,включително и теб!!!Така,че си стои при нея и я окуражавай!!!

06-26-2006, 18:07
Бъди до нея, покажи й, че не всички мъже са боклуци. Зарежеш ли я сега ще се проявиш като страхливец, а, за да преодолее по-лесно жестоката травма трябва навреме да види, че има и друг тип мъже- не само изнасилвачи, простаци и грубяни! Желая ви късмет!

06-26-2006, 18:56

=D> :smt023 :smt038

abe ei pedal4eta 6ibani, toq гост i onq pedala s levskarskiq avatar - ABE 6TO NE ZEMETE DA SI EBETE MAIKATA BE GEI4ETA NEZADOVOLENI, NA VAS VI POJELAVAM DA VI EBUT STADO ZAGORELI AFRIKANCI I DA NEMOJETE DA SI SEDNETE NA GUZA 2 MESECA SLED TOVA !!!! PEDALI TINQSULI TAKIVA !

06-26-2006, 19:08
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце

L!m0nA
06-26-2006, 19:27
Ми да дода аз да те причакам в една горича да заритам едно хубаво да видим как е А?Деба в педофила!!!

Sleeps well with others
06-26-2006, 19:28
На всички простаци дето се изказаха мн хитро по темата, че сигурно и е било яко и го е искала..Хитри сте ей..я да земете всички да се нагъзите и да ви го сложат на вас като по-знаещи..и после ще говорим колко е яко...шибаняци...Аман от такива като вас дето всичко разбират и знаят...на думи е много лесно..ама като ти опре до гъза...

лелеееее
06-26-2006, 20:25
Значи отиваш при нея без предупреждение влизаш и почваш разговора буквално с "На разположение съм 24/7 искаш ли нещо?" и после и изнеси една реч ... да, някои преди мен каза че тя сега ще се чувства като човек 2-ро качество. Точно ти трябва да и кажеш че нещтата стоят точно обратното , че тя е мн повече от другите хора защото си сигурен че тя ще се възстанови и ще преживее всичко а малко момичета успяват.Постоянно говори с нея и я остави тя да говори. Не търси никаква физическа близост с нея, и отговаряй. Т.е. ако тя се разплаче и те гушне и дай наи топлата преградка която имаш но не я притискай. Остави я тя да решава кога да има близост , кога да започне и кога да свърши.Остави всичко на неин контрол относно физическата близост между вас...и постоянно когато говорите я убеждаваи че ще успее да свикне с тази мисъл говори и сладки мечти и и купувай всичко което иска... стига да ти е по възможностите...смисъл ако спомене например че и се ядат шоколадови бонбони ти трябва да си първият който ще тича да и донесе...
Абе накратко ако искаш да и помогнеш я обграждай с разбиране обич и услужливост във всяка ситуация- това е много труден етап за нея и ти трябва да и помогнесх да го премине! УСПЕХ!!! :smt006

Angel_Girl
06-26-2006, 23:56
Podkrepqm vsi4ki koito ti kazaha da bade6 do neq i da q podkrepq6 i naistina mn sajalqvam za slu4iloto se

Angel_Girl
06-26-2006, 23:59
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
Kreten eto zardi takiva kato tebe sveta ne otiva na nikade ne te e sram kak moje da govori6 takiva bezumiq!?? Ti 4ovek li si ili jivotno!??? Ne velik li se pravi6 kato si iznasilil nqkoe momi4e!??? Tova ne e pohvalno nikak daje obratnoto. PEDEAL 6IBAN

06-27-2006, 00:17
Стига сте повтаряли едно и също. Човека разбра. Няма нужда всеки да казва едно и също. До колкото до изнасилвача фанете го прибийте яко и после се обадете в полицията :)

Luciferian
06-27-2006, 02:19
Отиди при нея. Няма да и е лесно, но ще те приеме. А на нереза пак му размажи свинската мутра още повече от преди - бий му няколко шута в главата и от мен! Такива отрепки не заслужавата спокоен живот.

dest
06-27-2006, 06:04
ми аре хората ти казаха кво да правиш действаи
и го прибии тоя нещасник дето е сторил това още няколко пъти и му счупи ръката - десната, ако е левак левата

olive_oil
06-27-2006, 07:41
много съжалявам за рпиятелката ти и в никакъв случай не подозирай и за миг,че не е изнасилена ами ...!Такова нещо не миля,че може да се имитира!Просто й покажи,че ти си всичко това,което не е този,който го е направил!успех!мн щюстие ви желая и на двамата :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

innna
06-27-2006, 08:17
леле.....какви неща прочетох! Ужас.....как може да има такива хора????? :cry: :cry: :cry:
Незнам дали тя ще те приеме отново обаче...трябва да й покажеш че ще те я чакаш докато отново е готова да ти се довери...много кофти ситуация...трябва да внимаваш много как се държиш с нея! :|

BeBencEto
06-27-2006, 08:55
az sushto sum na mnenie che trqbva da otidesh pri neq i da pogovorite..ti q obichash i ne trqbva da q ostavish trqbva da q podkrepqsh i da budesh s neq i da i pomognesh da se osvobodi ot tazi travma govorete v nachaloto hodi u tqh..no nedei dori da se opitvash da q gushnesh shte se drupne...budi ubeditelen i pomogni da produlji da jivee da zabravi slu4iloto se..uspeh

06-27-2006, 09:03
АВЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ?!?!?!? СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. АВТОРА НА ТЕМАТА ДА НЕ Е МАЛОУМЕН. СТИГАТ МУ 5-6 МНЕНИЯ. АМА ВИЕ 100 ЧОВЕКА СА ИЗРЕДИХТЕ.

Solanj
06-27-2006, 09:14
Не мога наистина да знам как се чувства приятелката ти в този момент,мога само да си представя.Не съм изпитвала никога подобно нещо не го пожелавам на никой.Предполагам,че в момента се чувства смазана,безкрайно унизена и изпитва ужасна болка и срам дори.Всеки ден слушаме за подобни неща,но никои не си представя,че и на него може да му се случи.Истината е,че никой не е застрахован от подобно нещо.Бъди до нея в този момент,защото,колкото и тривиално да звучи настина познаваме истинските си приятели в такива трудни моменти,още повече,че ти си човек,на който тя има доверие.Поговори си с нея и и припомни,че това,което не ни убива но прави по-силни и че зависи само от нея дали ще допусне този не знам дори и "човек" ли да го нарека до продължи да я наранява като мисли за него и за случилото се.Последно,мисля че би било добре да се посъветваш с някого-психолог например как да подходиш наи-добре в тази ситуация.Желая много късмет и сили и на двама ви и дано този си получи заслуженото.

sexy_macka
06-27-2006, 09:15
Tuk imashe mn gluapvi,syper glupavi mnenniq ! Izvinete,ama kak moje da ste tolkova glupavi(ne fsichki)da kajete "e to sha i mine" ili neshto ot toq sorta...Dano ne vi se sluchfa,zashtoto e ujasno...nito na vas,nito na nqkoi vash blizuk !!!

kolkoto do momcheto..kakto veche povecheto..KOITO SA RAZBRALI NESHTO OT TOPQ JIVOT kazaha "Budi do neq i i vduhfai kuraj i sili..Pokaji i che ne fsichki momcheta sa takiva,makar che sled sluchiloto se,tq trudno shte go povqrva otnovo" ...
YcneX i na teb i na neq... Dano fsichko da se oprafi sled vreme [-o<

cvety_i_bebeto
06-27-2006, 09:21
Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.

i az taka go mislq

06-27-2006, 10:28
Ами мерси на всички,аз ходих при нея вчера говорихме,неска пак ще ходя и се надявам,че ще успея да и помогна.Мерси пак.

L!m0nA
06-27-2006, 10:47
Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!! :smt013

06-27-2006, 10:52
Анонимко написа:

Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!!

ти пък кво искаш от мен ве келеш,нали тебе не те плющят в някоя горичка, ай мълчи си там не ме нерви да не зема да опъна майка ти

L!m0nA
06-27-2006, 10:54
Щи кажа само да внимаваш кво говориш!!!

06-27-2006, 11:02
Щи кажа само да внимаваш кво говориш!!!

ти ли ще ми държиш сметка ко да говоря бе пикльо
ай ща еба в насрания гъз

sexY_mackA90
06-27-2006, 18:32
Mi...super trudno e da se zabrafi za tfa prosto otidi pri neq podkrepqi q pomagai i ...no ne burzai v smisul ne se opitfai nito da prafish sex i f na4aloto daje po-dobre ne se opitfai da q celunesh...po-dobre da si overen 4e tq go iska!!!

Bisollini
06-27-2006, 19:14
sorry ne q ostavqi i badi do neq se pak te obi4a :(

06-28-2006, 07:11
здреавейте аз сега съм на 17.преди две години и мен ме изнасилиха.в следващите дни не ми се живееше направо исках да умра.чувството е ужасно.тогава си имах приятел но бяхме гаджета от скоро,обаче той беше до мен и в момента си мисля че ако не беше той сега щях да съм няква луда.тогава връзката ни беше флирт а сега вече е любов.така че колкото и да ти казва че не иска да те вижда БЪДИ ДО НЕЯ!!!

sladkata_hilary
06-28-2006, 07:26

tigar4e_f
06-28-2006, 09:35
kak taka 6te izostavi6 priqtelkata si we v takav tryden moment [-X [-X [-X otivai pri neq i q yspokoi tq e v takav tryden moment sega a toq go nameri o6te edin pat i my razbii o65te edin pat mytrata :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

m1t3
06-28-2006, 18:50

I pak boi po muhala

CaSsPeR
06-28-2006, 22:18
otidei pri neq s hubavo buket4enema da moje da te izgoni spox surce nqma da i go dade ;)

vikito_666
06-28-2006, 23:25

da be to taka stava tva nz ot li4en opit (i dano ne razbiram) ama e dosta seriozno! [-X

06-28-2006, 23:29

ibaa ta y g1za razbira6 li..

vikito_666
06-28-2006, 23:34
a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!! :smt011 :smt013

Luciferian
06-28-2006, 23:53
a be kopele ne6tastno pojelavam ti go ot surce tva da ti se slu4i!!!! :smt011 :smt013
Даму го фтъкнат 300 негри от Бурунди? :-D

А на автора на темата искам да задам няколко въпроса:
Гаджето ти изкара ли си медицинско свидетелство?
Може ли да си позволи адвокат?

Ако и на двата въпроса отговорът е "ДА", то изобщо да не се замисля, а да го съди!!! Братле, не знам дали си запознат, но ще ти кажа, че изнасилвачите са ЖЕНИТЕ в затвора! Още първоя,най-късно втория ден вече се знае за какво е вкаран новият, и щом го разберат, че е за изнасилване, веднага го назначават за жената на отряда и му пръскат задника! Това не е майтап. Ще му се върне хилядократно, осъдете го!

SLADURANATA_V
06-29-2006, 01:51
S risk da stana banalna ve4e,spored men trqbva da q potarsi6 i da q podkrepi6 ako vse pak ima6 nqkvi 4ustva kam neq de :!: Dr nz ko da ti kaja 6tot 4estno kazano ne mi se e slu4valo takova ne6to i nz kakvo e no gorkoto momi4e spored men tva e edno ot nai-ujasnite ne6ta koito moje da se slu4i na nas momi4etata

sameone
06-29-2006, 09:15

da sa bila saprotivlqvala!!!!Da ne misli6 4e e tolkova lesno da se za6titi6 i to ako si momi4e.Uplaxata v takav moment e tolkova golqma,da ne misli6 4e e lesno kato te xvane nqkav maj deto e mnogo po-silen ot tebe ai var ti sa za6titavai ako ti sko4i nqkva po-korava ot tebe da ta vidq togava ko 6a prai6!!!!!!Kolkoto do nevinnoto sveji momi4ence deto si opanal v gari4kata ti si EBATI PEDOFILA IZVRATEN!!! :smt013 takiva kato tebe sa samo za psixiatriqta.. :evil: :evil: :evil: :evil: