View Full Version : Moderated: Има ли опасност да забременея, ако съм девствена?
G`E`R`I`7`0
06-26-2006, 16:17
Mmm zna4i situaciqta pri men e takava...vse o6te sam devstvena no imam priqtel ot mesec i polovina nqkade....i iskam da popitam moje li da se zabremenne pri polojenie 4e sam dvestvena ne sme go pravili a samo dokato si igrah s nego toi se izharli...smisal ima li vazmojnost nqkoe spermatozoid4e da pronikne bez da sam otvorena....ako nqkoi znae da otgovori pls 4e se pritesnqvam :-k
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
haha.. devstvena si , a si si igerala.. e tova me izkefi!:) Ami nqma strashno ako si devstvena naistina!:)
ProstoAz
06-26-2006, 17:40
Къде е свършил?
Ти като си девствена да не мислиш, че имаш някаква стена в оная работа, която пречи на сперматозоидите да проникнат, бе, душа? Щом има "отвор", през която всеки месец ти тече мензиса, значи и сперматозоидите могат да проникнат през него. :wink: :lol:
Dreamfall
06-26-2006, 17:58
moje moje...vsi4ko moje :D
Ами има някаква възможност,но тя е едски малка.
Black_Witch
06-26-2006, 20:00
Със сигурност си забременяла!Кажи на вашите и отивай да правиш аборт,че знаеш ли бебе как се гледа??!?!? ааааааааааааааа ?!?!?!
След 9 месеца само с него ше си играеш. :lol: :lol: :lol: :lol:
osemenitelia
06-27-2006, 00:04
ако ти е свършил в устата си бременна разбира се
Bloodlust
06-27-2006, 12:18
Със сигурност си забременяла!Кажи на вашите и отивай да правиш аборт,че знаеш ли бебе как се гледа??!?!? ааааааааааааааа ?!?!?!
След 9 месеца само с него ше си играеш. :lol: :lol: :lol: :lol:
samo 9 li ?!?!??!? :mrgreen: 6to be momi4e - kakvo i pre4i edno malko beb4e :mrgreen: pone 6te ima za drugar4e nqkoi na neinoto umstveno nivo :lol:
Айде да ви помоля ся като скоча от Прозореца на офиса и като се размажа долу и евентуално като ме съберат някой да дойде на погребението Няма по тъпи въпроси ей.