View Full Version : Moderated:Секс на морското крайбрежие, идеи?
firesnake
06-26-2006, 17:51
HI mislim s gajeto tazi god da otsko4im za 4-5 dni malko na morence daite nqkoq pikantna ideq za raznoobrazqvane na sex-a po morskoto kraibrejie i ako nqkoi ima vpe4atleniq ot nqkoe kurort4e 6te se radvam da kaje imeto mu.Blagodarq vi predvaritelno davaite vsqkvi idei mnogo 6te se radvam i 6te me ulesnite mnogo v izbora :lol:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Dreamfall
06-26-2006, 17:54
slun4ev brqg ;)
I az sum 100% za Slun4ev brqg,tam plajnata ivica e krasiva i 6te e po-romanti4no....(s priqtelq mi zamislqme takova ne6to no v byrgas!Na men li4no mi zvy4i mn romanti4no i intrugyva6to! \:D/ )YSPEX!
Dreamfall
06-26-2006, 18:00
I az sum 100% za Slun4ev brqg,tam plajnata ivica e krasiva i 6te e po-romanti4no....(s priqtelq mi zamislqme takova ne6to no v byrgas!Na men li4no mi zvy4i mn romanti4no i intrugyva6to! \:D/ )YSPEX!
az jiveq v bourgas... ;) 4esno da ti kaja tuka e super ama po dobre izglejda na nqkoe korort4e kato slun4ev brqg ;)
Crematory
06-26-2006, 18:06
uha morence na vsqkade e god stiga da ste dvama i da se obi4ate vinagi mojete da si spretnete refektnoto more puk makat i za nqkolko dni
E az my kazax da otide na slyn4ev brqg :wink: a tova za byrgas si e moe mnenie :-D !No naistina ti pojelavam ot vse surce da si prekarate straxotno,za6toto nali znae6 `Jivota ne se meri s broq vdi6vaniq ,a s momentite koito spirat duxa ni!`Pojelavam ti tezi 5 dena da sa vurxa! :smt050
Ми незнам просто отидете по-късно вечерта на плажа и може да правите каквото си искате.Много е романтично според мен на пясъка под звездите и шума на вълните.
Black_Witch
06-26-2006, 20:33
Аз ходих примерно в Черноморец.Не е кой знае какво,но си изкарахме супер яко.Където и да отидете ще ви е яко,гарантирам ти :lol: Мястото няма значение щом сте решили да е на морето.Само с пясъка внимавайте..и аз съм от морето.. :lol: На плаж е мн яко ама тоя пясък....бляк ! :evil:
osemenitelia
06-27-2006, 00:50
мен пък ме кефи на Обзор... след 'Замъка' примерно когато леко почва да се съмва...който е хойл знае за кво говоря...